Автор |
Съобщение |
Undead Dude
|
|
|
|
Заглавие: PSP + и - Публикувано на: 01 Дек 2007 22:47
Възможността за джиткане, музика и web browsing на доста прилично ниво оправдават ли 369та лева?
Ще се радвам и на по-изчерпателни отговори. Решете съдбата на коледния ми подарък
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
|
Hova
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Дек 2007 22:53
Заслужава си парите.Освен всичките екстри които има е и доста здрав
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: PSP + и - Публикувано на: 01 Дек 2007 22:53
Undead Dude написа: Възможността за джиткане, музика и web browsing на доста прилично ниво оправдават ли 369та лева? Ще се радвам и на по-изчерпателни отговори. Решете съдбата на коледния ми подарък
Заслужава си ! Вземи си го !
|
|
|
|
|
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Дек 2007 22:55
По едно време и аз се бях зарибил, но се отказах. Там е работата, че аз не съм много по игрите и ще ползвам предимно web browsing-а и щя слушам музика. Но тези неща ги правя и с телефона, така че не ми е много необходимо. При всеки е различно, разбира се. Ако си падаш по игрите го вземай, ако не - избери си друг подарък
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: PSP + и - Публикувано на: 01 Дек 2007 23:11
Undead Dude написа: Възможността за джиткане, музика и web browsing на доста прилично ниво оправдават ли 369та лева? Ще се радвам и на по-изчерпателни отговори. Решете съдбата на коледния ми подарък
369+150лева за карта и още 50 лева за некви бъзикни(чантичка, екранче, кура ми, )
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Дек 2007 23:13
Бива си го, ама ще ти трябва и карта задължително...А тя си е цифра.
|
|
|
|
|
Undead Dude
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Дек 2007 23:19
4GB е стотаче- не са скъпи.
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
|
FELIX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Дек 2007 23:41
е това незнам ама някой ако ми го даде мисля че мога спокойно да се откъсна от компа, носим си го некъде, вадим го в рейса, сички ми се нафърлят да видят какво аджеба е това аз си го цъкам, леле направо ще се убият всички че го нямат уверявам ви
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Дек 2007 17:53
Ей тая тема ме накара да се регна от доста време насам(е след този пост сигурно пак няма да влизам де ама карай).Та значи псп-то си е яко така добре.Като ще си купуваш гледай да не е НАЙ НАЙ НАЙ новата версия понеже колкото по ниска е толкова по лесно ще се даунгрейдне до 1.50 и после до ОЕ или м33 фирмуеър.А ако не се даунгрейдне няма да можеш да си пускаш игри от нета а само на УМДта и хоумбрюта също няма да можеш.Слушалки специално за псп НЕ са ти нужни - можеш да ползваш сякакви.Едно калъфче е ефтино ако не е пластмасово,да кажем донаппренено както мойто е за 10-13 лв.Карта ако имаш пари взимай направо новия 8гигбайтов звяр на Сони ако не 4 въпреки че ако няма да играйш като луд чобанин на по 10 игри и 2гб карта е достатъчна.Аз на 2гб сега имам GTA VCS,NFS Carton,Loco Roco,DooM 2,Exit,MAME32 с 7 рома,Twisted Metal Head-On,към 30 песни и към 50 картинки.Ако се колебаеш дали слим или фат аз бих ти казал фат.На слим още мн малко хоумбрюта вървят или има специално за слим а и фат все пак има ирда и можеш да си пращаш на телефона неща да сменяш каналите на телевизора,уредбата и други(ако сложиш хоумбрюто което позволява това де).Повече не ми се пише ако имаш въпроси пиши.
П.С.Някое пишлеме да не бърза да каже "ама ти говориш на изуст" щот две пспта са минали през рацете ми и знам от къде извира газираната вода
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Дек 2007 17:54
Безплатен нет, как да не си заслужава...
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
B.L.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Дек 2007 19:28
Frosty написа: ...и знам от къде извира газираната вода
Михалково
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: PSP + и - Публикувано на: 02 Дек 2007 20:56
Я се стегни, електронна игра...
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Re: PSP + и - Публикувано на: 02 Дек 2007 21:47
Гипо написа: Я се стегни, електронна игра... Гипо, графиката на игрите за PSP е почти на компютърно ниво, хардуерните възможности на конзолата са удивителни дори след толкова години, не е като ония китайските тетриси от 3 лева...Пък и като му сложиш малко филмчета и музика се превръща в чудесен портативен мултимедиен плеър.Ти си пенсионер, не ги разбираш тия работи
|
|
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Дек 2007 22:14
^ Прибави към всичко това и мобилен интернет за без стотинка. Мисля, че напълно си заслужава инвестицията, особено ако човек прекарва повечко време навън и в пътуване.
|
|
|
|
|
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Дек 2007 22:24
Вие този интернет почнахте да го хвалите все едно го има навсякъде. Вярно, че Wi-fi точките набират все повече популярност, но все още са прекалено малко...
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
|
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Дек 2007 22:40
Според мен струва само за игри. Интернета просто ми е смешно какво го хвалите. Не е като да няма точки. В София е пълно, в другите градове също има не малко. Просто е смешно да се ползва на такова устройство. Най-вече в момента, в който трябва да въведеш текст. За музика... Стига бе и ще носиш МР3 плеър с такъв размер?! За филми по-съм съгласен. Питам от неинформираност нещо кодеци, ала бала? Или трябва като идиот да се занимава човек да конвертира филми и т.н.
Та ако игрите не са ти приорите за 300-400лв може да се вземе много по-функционално handheld устройство.
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
|
|
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Дек 2007 22:40
http://internetreklama.com/internet/wifi-zone-sofia/ Като оставим списъците настрана, от личен опит мога да ти кажа, че в София Wi-Fi "горещите" точки се срещат доволно често и никак не са малко. В другите градове не знам как е.
@Лорде - интернета го хвалиме, защото другата опция за online свързаност в движение е лаптоп или някое pocket pc, а не всеки има финансовата и физическа възможност да си вземе/разнася подобно нещо.
Edit: Една евтина "алтернатива" на psp - http://get.bg/catalog/product_info.php? ... s_id=25332 Даже има и камера
|
|
|
|
|
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Дек 2007 22:50
Втора ръка вече има PDA-та с WiFi, BT, камера, само без телефон po-ewtini ot wtora ryka ПСП. Губиш само игрите. Не е като да няма, просто не могат да се сравняват
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
|
|
|
|
|
Napster
|
|
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Дек 2007 23:33
И аз ще си взимам PSP Slim & Lite по Коледа
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Дек 2007 00:38
LordOfDarkness написа: Втора ръка вече има PDA-та с WiFi, BT, камера, само без телефон po-ewtini ot wtora ryka ПСП. Губиш само игрите. Не е като да няма, просто не могат да се сравняват Е, че то игрите са най-важни при PSP-то...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|