С какво се бръснете?
- VALEN7INVS
- Цар
- Till.Lindemann
с гел и Gillette еднодневки, а тоя Gilette Fussion откъде мога да си го намеря, какви пари и върши ли работа както трябва, защото аз като се бръсна и докато не натисна обратно на косъма, остава ,,сиво`` там, където имам брада а и като се дера така, стават зачервявания и тнт...
ако това на снимката си ти, нищо, освен предмишниците, а ла фред флингстоун,нищо не ти е по-развито от мен(а пресата ти-да не говорим), а аз не мисля, че съм кой знае колко мускулест(само трцепсите), така, че първо виж малко истински релефни мъже и тогава ми говори колко такъв си тиАе мум4е! Аз мога и без фитнес е ! Знам упражнениа дето и американските воиници не ги знаят и пак ше стана корав! пак ти бес тос форум не моиш! После на мене ше ми вика 4е сам зависим от химиити! Ае еееей Каде си ти каде сам ас!
- shub niggurat
- Обратна връзка:
- shub niggurat
- Обратна връзка:
- VALEN7INVS
- Цар
-
Галин Релефа
- VALEN7INVS
- Цар
Неговата е добра, наистина. Ама друго си е като на ZZ TOP. ;рPlatonika написа:Ох боже... :D Наистина трябва постоянство ,а за да имаш бръдъъъ като вокалиста на The Berzerker трябва наистина да си ужасно търпелив.За съжаление нямам никакви шансове,но с гордост се оттеглям от надпреварата :D Все пак природата си знае работата,нали :)
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Бръзъркръ ъ?Platonika написа:Ох боже...Наистина трябва постоянство ,а за да имаш бръдъъъ като вокалиста на The Berzerker трябва наистина да си ужасно търпелив.За съжаление нямам никакви шансове,но с гордост се оттеглям от надпреварата
Все пак природата си знае работата,нали
Не ти ли се изтърка клавиша "Y"?
- VALEN7INVS
- Цар