Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Sven Co-op
Публикувано на: 01 Дек 2007 07:18

Кой иска да се съберем някой път и да играем. Джитката представлява следното:
Няколко играча (и в някои мисии спомагателни NPC-та) сте изпратени на мисия да направите еди какво си. Има мисии с талибани, извънземни и каквито ви душа иска. Оръжията са много яки. Често ще ви се налага да работите в екип, да избягвате капани и всякакви други неща. Например преди като се събирахме класа да играем в една игрална зала имаше една мисия където трябваше да си направим стълба от играчи за да може един да се качи на тях и да отвори една врата. Мисии има много и всички са много яки. Има например мисия където с едно животинче трябва да минете мисията. В един етап на мисията Headcrab е на път да го убие и то казва "Спасете ме моля ви!". Ако не го спасите, по късно в картата ви затварят в капан и ангела на животното излита и казва "Казах ви да ме спасите Хахахаха!". Много свежи хрумки. Другото интересно е че героите от които може да си избирате са все някакви герои като например The Punisher, Тринити от Матрицата и др. Ако искате може да се съберем в Hamachi.
Има и нови оръжия като това са Uzi-тата и нови модели за останалите в завимост от мисията. Не си мислите че когато сте на мисия срещу нацистите ще намерите оригиналните базука и автомат. Автомата е с модела на Томпсън а козия крак е заменен от нож подобен на този от OP, но не същия. Моделите за взети от BS и OP в някои от картите. Имам обаче един проблем. Не мога да намеря крак на Steam с който да изтегля HL:Source и когато си го сложа в HL:Source без Steam и се опитам да вляза в интернет игра и ми пише че имало някакъв проблем със cdkey-a. Както и да е все още може да играем през Hamachi но ако някой знае как да оправя проблема да каже.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Заглавие:
Публикувано на: 01 Дек 2007 13:29

Dude, тази игра ще е awesome! Само не разбрах как се казва (Sven не беше ли овцоебача :D )?

Може ли малко повече инфо откъде да я намеря :)

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Дек 2007 13:33

Дай линк :wink:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Дек 2007 14:40

Абе нямаше ли и една Sven XXL

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Дек 2007 15:36

Omir написа:
Абе нямаше ли и една Sven XXL

Ти дишаш ли бе?!

А иначе, беше ми НЕВЕРОЯТНО трудно да напиша "sven co-op" в google, а след това и в zamunda, но все пак успях, и ето резултата:

http://www.svencoop.com/

http://zamunda.net/details.php?id=44041

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 01 Дек 2007 16:24

http://www.svencoop.com/mirrors.php
Official link. Само изберете подходящ mirror.
Трябва да се инсталира в папката на Half-Life:Steam (не Source а Steam). http://store.picbg.net/pubpic/60/EE/aca6057e8db460ee.JPG
Това е въпросният Half Life Steam.
Действа и в обикновения старомоден но не съм сигурен дали можем да се свързваме така. Имаме много време за тестове. Мрежата ми в Hamachi е Sven Co-op 3.0 паролата е sven. hamachi е чувствителен за главните букви да знаете. Същото е и си Space.

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com