DIABLO 3

Игри за PC
Аватар
R@Z0R
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Обратна връзка:

Мнение от R@Z0R »

В момента Близард работят върху 2 игри - Starcraft 2 и WoW - Wrath of the Lich King.Когато тези игри излязат, ще се почне работа по Диабло 3.Поне така мисля :)
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
Аватар
fastsamorai

Мнение от fastsamorai »

Аз пък бях чел някъде,но забравих къде,че Близард след излизането на Warcraft 3:FT започнали да работят по два проекта като единият бил на StarCraft 2,а другият проект бил замръзен за извесно време.И мисля,че това е Diablo3,но и да излезе то може и да не е същото,защото нали създателят на Diablo сега е във фирмата,която пусна Hellgate:London.Но каквото и да е ще почакаме пък ще видим.
Всичко е хаос,а хаосът е хармония,туршията е хаос и животът е туршия и всички сме в нея!
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

fastsamorai a ти разбра ли колко се издъниха с хелгейта?Играта не може да се противопостави на никое ММО даже и на двуизмерните камоли на някое утвърдено.В момента хората който я играят само съжеляват и чакат някой пач който да укрепи малко играта.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
bgnazism
Обратна връзка:

Мнение от bgnazism »

bgcomando написа: +1 дано!
Публикувай отговор