хуахухаух, Етиен Етиен ееее номер едноооо
хуаххау още съм на турнира, той още не е завършил сега са полуфиналите, Етиенчо си играе след зверския късмет да победи в три мача!
за мен ли???
(уахуха, вече почнах сам да си задавам въпроси) Аз се паднах отначало с некъв що годе равностоен бих го в двата мача са да не се отпускам в инфо, след това другия първия мач го бих втория той и на третия пак той като мога да кажа че си беше преодолим... доволен съм това ми показа че имам бъдеще и тука!!!
леле обаче НЯМА ТАКЪВ ТУРНИР, аз некъв първо закъсневам с поне 10 минути ония организаторите викат идвай идвай и така... обаче турнира е супер супер якия ебаааси... начи всичко безплатно, даваха е са преди малко некви фланелки шалчета енергийни напитки ключодържатели дъвки дори с логото на песа ебаси
аз като пръв ПЕС-ар
си навзех от всичко по малко само без шалчетата
щото свършиха... но имам две фланелчици
и така вече може да се префърлим на ПЕС-а
не не бъзик успокойте се всички, всичко е наред, почвам фифата и вярвам че това което днес направих отново ми показа правилната посока на към която вървя, почвам усилено фифата, ще възвърна формата си обичайна смея да твърдя не много бързо за около половин една седмица
дерзайте юнаци, след това ще има и снимчици от навсякъде!!!