Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2007 12:31

Паахахахахахахаахах тъпак, ебати монолога си отпрал - бас държа че в очите не можеш дори и тъпачка да и кажеш.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2007 12:42

деца...

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2007 12:51

Прочетох първите 2 изреченийца ...

Про което скролнах и видях преобладаващо, 98 % аз и 2 % тя. Праи си сметка къф си четрафил.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2007 13:11

Existence написа:
"Виж го онзи колко е сладък" "Къде?" "Ей там на шестия етаж... третия... е, късно"

:lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2007 13:13

- написа:

:lol:

ААХАХАХ, тука много се смях :D

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2007 13:26

За да не съм съвсем офтопичен, нека кажа и аз нещо в името на любовта:

TIME HEALS

Профил

Аватар
Заглавие: Re: тъпак или недооценен човек
Публикувано на: 24 Ное 2007 13:45

depresiran написа:
тъпи гейски приказки на някъв пълен педал дето и той не знае кво прикаа щото е супер зле

Nobody cares about your lil' gay story,you lil' fag :)

#CARE

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2007 13:57

depresiran - Така, от къде да започна... Има един естествен тип на поведение - влюбваш се в момиче -> след време разбираш, че я обичаш -> уви започвате да се карате, усещаш, че нещо не е наред -> причиняваш си дълги безсънни нощи в мислене "как да оправя нещата" и "не искам да се разделяме" -> колкото повече минава времето, толкова повече нещата се скапват и се изнервяте и двамата -> тя ти праща смс, че късате / скъвсва с теб по чата / прави така, че ти да скъсаш с нея, за да не чувства вина -> след няколко дни/седмици я виждаш с друг -> идва ти да се застреляш -> правиш най-голямата си грешка - ти я обичаш и по тази причина смяташ, че и тя е длъжна да те обича.

Емоциите след подобна случка са неприятни наистина. Погледни нещата от другата страна - хората имат връзки, чиято крайна цел е откриването на възможно най-подходящ за тях човек. Някои позволяват на емоциите им да ги заслепят и допускат до себе си неточните хора (всъщност повечето го правим поне един - два пъти през живота си). Всеки от нас има право да търси "сродна душа". Защо казах, че да обичаш и да очакваш да те обичат е грешка? Защото макар и обичта ти, даден човек не ти е длъжен заради това, той има право да обича когото пожелае и това да не си ти. Не е редно твоя живот да предопределя живота на някой друг. Ако обичаш някого и обичта е взаимна - ами честито, късметлия. Обратното е по-възможно, тъй като обичта не се получава спрямо всеки (а не е и редно).
Ти си наранен главно от това, че момичето не те обича. Ами нейно право е. Утре някоя ще се влюби в теб, но това в никакъв случай няма да означава, че ти трябва да отвърнеш със същото, нали така?

Дай си няколко месеца почивка, минава. Ако наистина си я обичал, ще трепваш всеки път щом я видиш, но спокойно би могъл да си многократно по-щастлив с друга. Обичал си момиче, но си бил нещастен с нея. Предстои ти да обичаш и да си щастлив, просто се учи от грешките си. И не се вглъбявай прекалено много в себе си след случката. Изпуснеш ли юздите ще минат години, през които ти няма да имаш доверие на жените и лошия спомен от въпросната връзка ще ти пречи да бъдеш пълноценен спрямо някоя.
А самата идея да скочиш от някъде или да си направиш нещо заради лош изход от връзка е толкова глупава, че след години ще те е срам от себе си само като се сетиш :lol:.

The Kid - принципно не е нужно да ни обременяваш с това, че си глупав.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2007 14:12

Писна ми от съвпадения...

По темата...

Ако си много хлътнал по нея, няма да ти пука особено докато не я хванеш... Тя ще те изкара виновен тебе, след което ще си търси следващия... Тук идва момента на твоя избор, понеже това си е много стар номер... Ако избереш да и простиш, се обричаш на живот без ергенлък, с много тичане след нея, но пък може да си струва... Ти си направил, каквото правят кучките, когато не им изнася - изнасят се... Ако е имало нещо ценно, което да си е струвало в нея, аз бих и простил, бих я поставил над себе си... Сам си решил...

Виж, ако те потърси сега, това означава или, че иска да ти отмъсти, или че ти е простила. Можеш да я унижиш отново (йей), или можеш да и простиш/повярваш...

И да ме прощавате, писалите по-горе, не става въпрос за .jpg или някой от фамилията отново... Много е хубаво да я "отрежеш", направо това е най-великото занимание на света. Аз "режа кучки" по три пъти на ден и се чувствам много високо в собствените си очи заради това

Have you been touched by his noodly appendage?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2007 14:26

Пфф мое ли да и говориш такива глупости бе,аз ако бях на нейно място ще съм те блокнал от скаипа вече.Дръж се поне малко мъжки ебати педалския монолог

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2007 14:38

Колко от вас, хората които го упрекнахте за монолога, сте преживяли същото? Колко от вас ще си признаят, че са направили същото като него, но сега му се смеят за това ? Николко..прекалено сте горди за да признаете, че сте обичали жена и тя ви е наранила. Нормална реакция, започваш да пишеш постоянно, само и само да поддържаш разговор с човека, опитваш се да го накараш да те съжали и да се върне при теб. Номера със самоубийството е неизменна част от такава раздяла, просто в дадения момент наистина ти се иска да умреш защото не намираш смисъл да живееш. Мен също са ме блокнали в скайпове и кю-та, ама за жалост не може да си блокира смс'ите от моя телефон. Да, тормозех го, но всичко е до време. Въпроса е да претръпнеш и да видиш, че през цялот овреме човека се подиграва с теб и се възползва. Просто не трябва да му позволяваш, аз му позволявам вече 2 години и половина...

В случая...мога да ти кажа мен какво ми помогна до някъде, поне да спра да мисля за него и да плача постоянно. Трябва да прекарваш всичкото си свободно време навън и то с приятели, не се затваряй вкъщи, чата с приятели не е решение-трябва да се срещаш с хората навън. Не се самосъжалявай а упреквай нея, не я мразни, но просто си кажи, че тя е виновна за всичко и не те заслужава.
И най-важното : Не се виждай с нея, ако спреш да комуникираш с нея, най-добре.

И Рипъра не е прав, всеки човек си заслужава. Всяко едно момиче си заслужава, но има точно определен човек за нея.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2007 15:08

Hitrusha написа:
Колко от вас, хората които го упрекнахте за монолога, сте преживяли същото? Колко от вас ще си признаят, че са направили същото като него, но сега му се смеят за това ? Николко..прекалено сте горди за да признаете, че сте обичали жена и тя ви е наранила. Нормална реакция, започваш да пишеш постоянно, само и само да поддържаш разговор с човека, опитваш се да го накараш да те съжали и да се върне при теб. Номера със самоубийството е неизменна част от такава раздяла, просто в дадения момент наистина ти се иска да умреш защото не намираш смисъл да живееш. Мен също са ме блокнали в скайпове и кю-та, ама за жалост не може да си блокира смс'ите от моя телефон. Да, тормозех го, но всичко е до време. Въпроса е да претръпнеш и да видиш, че през цялот овреме човека се подиграва с теб и се възползва. Просто не трябва да му позволяваш, аз му позволявам вече 2 години и половина...

В случая...мога да ти кажа мен какво ми помогна до някъде, поне да спра да мисля за него и да плача постоянно. Трябва да прекарваш всичкото си свободно време навън и то с приятели, не се затваряй вкъщи, чата с приятели не е решение-трябва да се срещаш с хората навън. Не се самосъжалявай а упреквай нея, не я мразни, но просто си кажи, че тя е виновна за всичко и не те заслужава.
И най-важното : Не се виждай с нея, ако спреш да комуникираш с нея, най-добре.

И Рипъра не е прав, всеки човек си заслужава. Всяко едно момиче си заслужава, но има точно определен човек за нея.

Защо реакцията му да е нормална? Някъде пишеше, че я обичал... Hitrusha, "имате" доста еднотипни номера... Тя е проверявала докъде той ще стигне заради нея или просто си е поиграла с него... Дали наистина (както сигурно и е казвал неведнъж) ще сложи нея пред себе си, ако нещо се случи... Ако мислиш, че някой се подиграва с теб, има един цитат от Оскар Уайлд в книжката за зодия Везни, която ми беше подарена преди известно време :)

Оскар Уайлд написа:
Прощавайте на враговете си. Нищо не ги дразни толкова.

Там е работата, тя не е виновна. Тя си търси някой, който да я обича толкова, че да я изтърпи такава, каквато е. Тя не е виновна, че depresiran не е този човек... Ако не и беше написал всичко това, можеше да си останете приятели... Ако държеше на нея де... Да, изисква се търпение в една връзка. Много търпение... И много обич... Ужасно много компромис със себе си, всеки ден... И да, заслужава някой, който не би я оставил за нищо на света...

Have you been touched by his noodly appendage?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2007 15:43

Не смятам, че едногодишна връзка е някаква проверка, както и не смятам, че тя си е поиграла с него. Прекалено дълго са били заедно.
Той не бил този човек....не смятам, че начина, по който му го е казала е правилния. Както и отноешението й към него в конкретния разговор.
Не казвам, че тя била виновна, просто ако упреква себе си за случилото се доникъде няма да стигне. Както и го написах" Нека да я обвинява, но без да я мрази". Вътрешно той ще знае, че не е прав, но донякъде обвинението му ще му носи спокойствие за самия него си.
Колкото до цитата...Везни съм, но никога не съм могла да прощавам на враговете си :) Със сигурност съм преживяла повече от него, та не мисля, че той ще го направи :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2007 15:50

Ти си загубен, че тичащ след някаква тъпа курва, те трябва да ходят след теб и да ти се молят.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2007 15:55

Ако вини себе си има шанс да се поучи от грешките си. Ако прехвърли вината на друг човек, няма да извлече нищо положително от цялата тая история с лош край.
Ние не знаем нищо за връзката им. Знаем само краят. Аз съм на мнение, че човек трябва да знае как е постигнал нещо или защо не го е постигнал. А обвиниш ли другия човек, така няма да разбереш какви грешки си допуснал. Разбира се това е в случаите, в които е имало грешки и от двете страни. Но честно казано се съмнявам, че съществува връзка, която е била прекратена заради проблеми причинявани само от едната страна. Един правилно разсъждаващ човек би осъзнал грешките и би се постарал да не ги повтаря. Това обаче не става с отричане на грешни действия.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2007 16:09

Не казвам, че трябва да отрича или да бяга от грешките и вината си. Рано или късно ги разбира, въпрос на време е да погледне трезво на ситуацията и да разбере грешките си. Точно в този момент се съмнявам, че това може да стане. Всичко е въпрос на време и на нагласа.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2007 16:29

Тежък случай на хлътнало емо :D

Чета половин час само "Аз каза:" (Рандом емо булшит)

Бахти жалкия чат беше тва. И е скъсала с теб чрез СМС :shock:

Да тръгнеш да заплашваш със самоубийство си беше чиста тъпотия, а тва постоянно да хленчиш като пикла и то пред момиче - егати унижението.

Не съм никой да те съдя. Обаче тва "Да си останем приятели" - след тая случка... :S

Момичето поне показа че търпи и че не е кучка. Ако беше, щеше да ти каже на 5-тата минута "Abe razkarai se, ne 6ta ve4e da imam ni6to ob6to s tebe"

Кофти де, и май не трябваше да драматизираш толкова много, ама карай. Случило се е и това е. Да я забравиш - трудна работа.

След време осъзнаваш, че не кой знае какво се е случило и ще продължиш да действаш с момичета >:О

Партизаните
Партизаните 2

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2007 16:35

Въпросът опира до непукизъм, колкото по-малко се ядосваш и се връзваш на най-малкото толкова по-добре вървят нещата :) Почнеш ли да пишеш такива фермани няма оправия, но не си виновен ти човек, тва на много мъже се е случвало :) Жалко, че и аз съм от тия дет се връзват за най-малкото :)

Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...

I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2007 16:51

tanasi написа:
Въпросът опира до непукизъм, колкото по-малко се ядосваш и се връзваш на най-малкото толкова по-добре вървят нещата :) Почнеш ли да пишеш такива фермани няма оправия, но не си виновен ти човек, тва на много мъже се е случвало :) Жалко, че и аз съм от тия дет се връзват за най-малкото :)

На мен ми се случи гадна история, за подарък на влизане в гимназията. Не тръгнахме обаче имаше огромно привличане от двете страни в продължение на месеци. Не отговорих и не правих никакви стъпки, тя се изнерви и отвори кучката в себе си. Тогава ми беше адски гадно обаче не съм циврил и не съм се унижавал да й тичам по гъза. Като видях що за изрод е, й казах, че е тъпа и има огромен задник и че с надувки не се занимавам и оттогава ме понамрази :Д А друг е въпроса, че от този момент момичетата (тия по-несериозните) взеха да се отдръпват от мен >:О Защо ли >:Д
"Блазе" им на зайците (7-8 клас) - опитват се нещо да ми подскажат, само дето не знаят за какви ги смятам. Както съм откворен, ще им кажа некои работи.

Партизаните
Партизаните 2

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2007 16:57

Куцъ Пръчъ написа:
...има огромен задник...

О ти направо си я разбил. Как си могъл да изречеш тези думи, момичето ще има трайни психически проблеми до края на живота си заради теб.
Моля те, на мен не ми казвай, че имам огромен задник... няма да мога да го понеса :cry:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com