TupacBG.Net Единственият сайт на Тупак в България
-
madafaka
- Обратна връзка:
- Wicked Spirit
- Обратна връзка:
- Wile E. C.
-
madafaka
- Обратна връзка:
Достойно написано от един непросветен селендур..Wile E. C. написа:Правилното произношение е "Тъпак", не Тупак.
Хип Хоп "културата"? Неграта символизират липсата на култура, културния Чернобил. Деца от работническо-селски произход, за които да станат престъпници е най-големия успех, който могат да си представят.
Тихичко там, незапознато червейче ... Гледай си анимацийките на ДубълвеБе и си трайкай. Както виждаш ние не пишем за яденето на лайна, което ти харесваш, щото не го правим и не разбираме. И ти така не пиши за хип-хоп културата, която ние харесваме, а ти не разбираш. Тъпо копеле ...Wile E. C. написа:Правилното произношение е "Тъпак", не Тупак.
Хип Хоп "културата"? Неграта символизират липсата на култура, културния Чернобил. Деца от работническо-селски произход, за които да станат престъпници е най-големия успех, който могат да си представят.
Относно Тупак и новия сайт - братле, много, АМА МНОГО си закъснял с такива сайтове. Фен сайтове на Тупак в България има повече отколкото житни класове в Добруджа ... Вашия сайт е много добре откъм дизайн, но от друга страна преводите са ви кофти, няма нищо по ново и по различно от досегашните сайтове и като цяло е просто поредния сайт за Тупак. Най-добрия и най-популярния за момента е Tupacmania.net, който за да го настигнете много леб тряя да хапнете. То само като им погледнеш новините и са на една дължина пред вас. Респект за Сашо a.k.a. Mopreme - за 5 години само развитие и никво отказване - така се прави сайт ...
http://wkoz.net - rap shit 24/7
- SneakyDude
- Обратна връзка:
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
- martinkfreеman
- SneakyDude
- Обратна връзка:
Лол, вече трима човека са ме цитирали.
Не се правете на чак толкова обидени, нито ви е роднина, нито сте го виждали на живо, нито дори сте го слушали докато е бил жив.
Нямам нищо против музиката на Тупак, ама не минахте ли вече периода на фен-сайтчетата? Слушайте си го без да издигате в култ, както Уили каза, гето-мечтата да станеш престъпник.
Не се правете на чак толкова обидени, нито ви е роднина, нито сте го виждали на живо, нито дори сте го слушали докато е бил жив.
Нямам нищо против музиката на Тупак, ама не минахте ли вече периода на фен-сайтчетата? Слушайте си го без да издигате в култ, както Уили каза, гето-мечтата да станеш престъпник.
Са поне си мислех че ше кажеш нещо умно ... Ама неа.
Боли ме кура за това дали Тупак е жив, дразниш ме ти. Във всяка тема цепиш най-очевидната и банална простотия де можеш. Кви гето гангстери, кви глупости - ти с 12 годишни ли си мислиш че говориш не мога да разбера ?
А Койота ми лапка ей тъй - Уили Койота духа на slim_k
Боли ме кура за това дали Тупак е жив, дразниш ме ти. Във всяка тема цепиш най-очевидната и банална простотия де можеш. Кви гето гангстери, кви глупости - ти с 12 годишни ли си мислиш че говориш не мога да разбера ?
А Койота ми лапка ей тъй - Уили Койота духа на slim_k
- SneakyDude
- Обратна връзка:
Ми не брато, просто ме дразниш ... Действително с нищо не си ги провокирал, единствено стои факта че явно си яко тъп.SneakyDude написа:Слим, все по-смешен ми ставаш. Вече имам чувството, че дириш из форума теми, в които да ми показваш мускули. Следващия път като не си сългасен с това, което съм написал, земи просто да си замълчиш.
Писна ми от нападките ти, които с нищо не съм провокирал.
- Wicked Spirit
- Обратна връзка:
Аз лично не. Но не дефинирам интернет страниците занимаващи се с определен вид изкуство или музика като "фен-сайтчета". По-скоро си обогатявам музикалната култура и комуникирам с хора с взаимни интереси, от колкото да издигам в култ когото и да е било. И недей да слагаш всичко и всички под общ корен, дечко 'щото ти е малко рано да се изказваш подготвен. А ако ти се определяш като личност по стила музика, които слушаш - тегаво ми става, че дори ти разяснявам в момента.SneakyDude написа:..не минахте ли вече периода на фен-сайтчетата? Слушайте си го без да издигате в култ, както Уили каза, гето-мечтата да станеш престъпник.
По твоята логика, какво дириш тук в този сайт? Нека не ти припомням основната му идея и тематика и ако не влизаш тук с тази цел - какво правиш? Чат или "мускули показваш"? А дали заслужаваш от нищо провокираните нападки - просто следващия път обърни повече внимание на заглавието на темата.
- SneakyDude
- Обратна връзка:
You just made my day!slim_k написа: Ми не брато, просто ме дразниш ... Действително с нищо не си ги провокирал, единствено стои факта че явно си яко тъп.
Затова влизам тук, току-виж съм научил нещо ново за себе си. По-долу бях наречен и "дечко", деба.
Респект, брато, батенце, копеле. С горното изказване пишката ти порастна с около 0.23 сантиметра.
Това пък къде го видя в мойто изказване, не знам. Но явно имаш предварително подготвени реплики, които изсираш без дори да гледаш дали имат нещо общо с темата.Wicked Spirit написа:А ако ти се определяш като личност по стила музика, които слушаш - тегаво ми става, че дори ти разяснявам в момента.
Много тъпо ме снизяваш с тия "батенце, брато" глупости ... Мога да се обзаложа че имам по богат речник от теб.
Пишката верно ми порасна и вече достигна дебелото ти черво ( Как чукам SneakyDude - Тук ) ... И за да прекъсна вулгаризмите ( не ги възприемай прекалено насериозно, просто се забавлявам
) - имам си истинско мнение за истинските хора, които познавам в истинския живот ... В един форум мога да градя само някакви впечатления, деа знам ... Ти правиш впечатление на тъп всезнайко, който има мнение за всичко, но тъй като не се е задълбочил в нищо по специално, навсякъде мненията са му повърхностни и глупави. Ако се познавахме лично може би по друг начин щях да мисля, но по тва дето пишеш такова заключение си направих.
Пишката верно ми порасна и вече достигна дебелото ти черво ( Как чукам SneakyDude - Тук ) ... И за да прекъсна вулгаризмите ( не ги възприемай прекалено насериозно, просто се забавлявам