Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Правя 3Д Рейсър (с яки човечета) и ми трябва помощ Публикувано на: 20 Ное 2007 09:44
Първо искам да се извиня за предишния проект, в който искаха да участват няколко човека. Той дори не беше започнат, поради факта, че не можахме да измислим добра игра. Този път НЯМА да е така. Играта вече е започната и имам доста идеи.
Та така, за играта - започнах я в средата на Октомври. Искам да направя една приятна игричка, която може да убия малко от свободното време на всеки. Трябва да се получи забавна игра. С доста смешки, като говора на играчите примерно или как главите им се лакатушат наляво и надясно, напред и назад. По-нататък в правенето на играта, когато започна озвучаването, ще ми трябват актъори, които да изпълняват репликите на героите. А ще ми трябват и хора, които да помагат да измислим тия реплики, също така вида на менюто, и т.н. Играта има нужда и от художници, защото наградките (турбо и поправяне, ама ще ги направя повече), и километража съм ги правил аз, а не мога да рисувам добре. Също идруги неща ще има за художниците. Ако някого го интересува играта я правя с Game Maker. ( http://gamemaker.nl )
Повече информация на уеб страницата на играта:
http://dmitko.hit.bg/projects.html
Скрийншотове: (можете да видите още на уеб страницата)
Даунлоуд: (можете да свалите стари демото от уеб страницата)
http://www.savefile.com/files/1207127
Моля ви оставете коментарите си и тук и на уеб страницата! (на Английски)
Ако искате да помогнете за играта или да видите кредитите отидете на уеб страницата на играта.[/i]
Ето линк към темата за дизайна на играта. Който има идеи моля да ги пише тука. (може и на български)
http://dmitko.smfforfree3.com/index.php/topic,39.0.html[/b]
|
|
|
|
|
Krasen
|
|
Мнения: 358 Местоположение: Варна, Вл-во Границата м/у циганската махала :)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Ное 2007 13:32
Абе нали hit.bg не се отваря от чужбина...
___________________________________ "At the end of your road mine begins."
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Ное 2007 13:46
Krasen написа: Абе нали hit.bg не се отваря от чужбина... Отваря се.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Ное 2007 23:44
Е нещо за играта нема ли да кажете?
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Ное 2007 00:10
Тех Revolt килър
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
B.L.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Ное 2007 10:11
dmitko написа: Е нещо за играта нема ли да кажете?
Нищо лично ама бълваш повече игри от EA games! Защо не се захванеш само върху един проект по сериозно
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Ное 2007 12:05
Браво игрите ти стават от добри по добри!
П.п.Абе хора няма значение колко игри прави важното е колко добре ще ги направи ударете по едно рамо морална покрепа.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
FELIX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Ное 2007 12:51
лол тука имало адаш дето бая разбира от тия работи. Браво Митко браво! искам да ти чуя един ден името по вестниците като един от най-големите дивелпъри!
абе от тая работа в България могат ли да се изкарват пари? щото и аз искам да влезна в тоя бизнес, засега само като геймър, защо не скоро и от другата страна..
|
|
|
Napster
|
|
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Ное 2007 12:53
От доста време ти следя работата (игрите) и мога да кажа че те бива доста ... Сега ще пробвам и тази ...
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Ное 2007 13:13
Браво пич, поредната хубава игра създадена от теб
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Ное 2007 14:07
Vermic написа: Браво игрите ти стават от добри по добри!
П.п.Абе хора няма значение колко игри прави важното е колко добре ще ги направи ударете по едно рамо морална покрепа.
+1
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Ное 2007 19:12
Aз мога да съм художник, имам доста добри умения в Photoshop.Играта ми изглежда много добра, пиши на ЛС с повече детайли.
|
|
|
|
|
YamiRaziel
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Ное 2007 17:52
Респект Dmitko. Радвам се че има българи като теб. Наблюдавам твоя прогрес от извесно време и игрите ти стават все по добри и по добри. Продължавай в същия дух и не обръщай внимание на завистливите критици които никога не са правили нещо такова в живота си. Вслушвай се в съветите на хората които оценяват работата ти и ще стигнеш далеч.
___________________________________ Червената шапчица влезнала в гората,но случайно паднал мрак ... и я премазал
Кажете НЕ на спама и пишете смислени мнения
|
|
|
|
|
Alien
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Ное 2007 18:22
Братле от както пусна Pure Action следя всяка твоя игра.На харда ми седи Pure Action,SuperBall,ValeyHit,Bulgaria at War.НИКОГА няма да ги изтрия
___________________________________ Use Google Sucker
|
|
|
|
|
YamiRaziel
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Ное 2007 23:24
DJ Blue Fly на мен ли ми се струва или си едитна профила 2 пъти днес ?
___________________________________ Червената шапчица влезнала в гората,но случайно паднал мрак ... и я премазал
Кажете НЕ на спама и пишете смислени мнения
|
|
|
|
|
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Ное 2007 04:39
На какво я пишеш. Мушни един sourceforge, може да бутна едно рамо за изкуствения интелект. Така или иначе ми е дипломна работа.
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Ное 2007 17:31
Я ми дайте пикове с тази негова игра Bulgaria at War че ми стана интерестно.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Чукопад
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Ное 2007 17:35
Деба вие слепи ли сте,кви сте.Не знам защо лъжете човека,че игрите му били добри.Вижте само дизайна на нивата,моделите и прочее.Адмирации,че върши цялата работа сам,но явно за 1 година не му е дошъл акъла в главата да използва нормален софтуер,не да се мъчи на Гей Мейкър.Пич,всеки второкласник,който знае какво е гугъл скетчъп може да направи сто пъти по-добри модели от някво лего с моторче отзад.Да не говорим какво ще направи ако един месец се занимава с 3d studio max.Вярно потрудил си се,но се огледай-2008ма чука на вратата,а игри с дизайн като твоя могат да се икопаят от 1998.След това хората усъвършенстват използването на третото измерение.Нищо лично,но за графиката ти просто няма думи,които могат да опишат тая драсканица.
Не знам дали някой досега ти го е казвал,но май аз ще трябва да ти го кажа-имаш талант,личи си.Просто смятам,че е време да захвърлиш Гей Мейкъра и да вземеш нещо сериозно,защото сега просто си губиш времето,накрая ще ти писне и един талант ще отиде на вятъра.
|
|
|
|
|
MALIGOS
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Ное 2007 19:04
Деба човек кво го критикуваш така, тои не Девелопер че да го обвиняваш каква е била графиката и каква не човека си ги прави за фън и мен лично много ме кефят има талант но сигурно иска да се занимава още с ГМ или незнае с какво да започне таи че не критикуваи така човека .
ПС:Продалжаваи така манияк .
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|