Форумно FIFA 08 първенство XXIV [Шампион Crazysasho]
айде и втори мач изиграх (за днеска СТИГА)
Wayne_Rooney[Arsenal]-0
FELIX-Chelsea-2

ем гледах се едно повторение на първия ми мач
голем калитар съм ей... калитко
уффф, просто трябва да се върна в началото и да подхвана всичко отначало, влизането в наказателното, паса респективно удара, гола, радоста ми от гола
нито едно от тия неща не работи. Все пак наистина се забелязва проблясък в стила ми-човек отдалече може да различи малоумника който само врътка ту налево ту надесно
и тук да кажа че и Песа е помогнал, все пак на тази игра някак ме е страх да тръгна напреде, просто не мога да мина центъра по цели минути и някак връткам яко пасове
успех на противника!
Wayne_Rooney[Arsenal]-0
FELIX-Chelsea-2
ем гледах се едно повторение на първия ми мач
уффф, просто трябва да се върна в началото и да подхвана всичко отначало, влизането в наказателното, паса респективно удара, гола, радоста ми от гола
нито едно от тия неща не работи. Все пак наистина се забелязва проблясък в стила ми-човек отдалече може да различи малоумника който само врътка ту налево ту надесно
успех на противника!
-
Red DevilS|RooNeY
van 1-1 makata
отново няма шот след като аз вкарах и отново моментално прекъсна гола беше на виля за него вкара робиньо
отново няма шот след като аз вкарах и отново моментално прекъсна гола беше на виля за него вкара робиньо
http://fifa4fun.forumhead.net/index.php
don't forget the champs [ World Cup 2006 Champions Italy ]

http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко
don't forget the champs [ World Cup 2006 Champions Italy ]

http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко
- M a K a T a™
- Букмейкара
Piggsy [AC Milan] 2:0 em1nem4o [Barcelona]
Screenshot
Revan [Newcastle] 1:2 Piggsy [AC Milan]
Screenshot
Общо взето съм доволен от играта си , гледах по-малко да ползвам 4+8 , т.е. q+w. Втория мач беше доста драматичен , той си отбеляза много нелеп гол след като ударих 2 греди и накрая влезна във вратата със свой играч
Имаше и дузпа за нега при едно положение , нака че и Х можеше да бъде.Все пак играх доста по-добре и мисля , че победата е заслужена.
Screenshot
Revan [Newcastle] 1:2 Piggsy [AC Milan]
Screenshot
Общо взето съм доволен от играта си , гледах по-малко да ползвам 4+8 , т.е. q+w. Втория мач беше доста драматичен , той си отбеляза много нелеп гол след като ударих 2 греди и накрая влезна във вратата със свой играч
- raichev_stz
-
Red DevilS|RooNeY
-
pecata6289
- Обратна връзка:
-
pecata6289
- Обратна връзка:
-
pecata6289
- Обратна връзка:
- Букмейкара
Kaloz [Juventus] 0:2 Piggsy [AC Milan]
Screenshot

Screenshot
Аз поне като падах миналия тур с немците не съм излизал , само дет след трети гол почвам да се лигавя , ама то това е предимство за съперникаБукмейкара написа:В 65 минута при този резултат и с 10 човека пича излезеЗнам ,че е кофти ,че някой мачове са така ,но трябва да покажем някакво уважение към противника в тези случаи.
Да знаете ,че мача се играе докрай независимо от резултата и да поствате шот.