А вие ваксинирахте ли се против заушка?

Нещата от живота
Аватар
Hova
Обратна връзка:

Мнение от Hova »

Моят тъп личен лекар(Лазар Бакалията) каза че аз не трябва да се ваксинирам ама аз не му вярвам много много.
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

Така е ако сте го преболедували вече няма страшно. Иначе моята лекарка ми каза че от 1991г. насам се прилага една френска ваксина 3 в 1 заушка и двете шарки и била много добра. Вчера ми я удариха и вечерта дигнах лека температура, но днес нищо ми няма :)
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Аватар
KuzMan
Обратна връзка:

Мнение от KuzMan »

Андрей, аз пък точно чух за тая комбинираната ваксина, че не била никак добра. Именно за това докторката ми каза, да не се ваксинирам.
KuzMan is not a name. KuzMan is way of life.
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Мнение от Disturbеd7470 »

На мен като бебе са ми били тая френската, та нема страшно ;) Ако имаше ваксина срещу бронхит, though, щех се ваксинирам, щото съм с хроничен (:lol:). А заушката те оставя без деца само ако я оставиш да се развие в много напреднал стадии... Но все пак си засяга доста вътрешни органи, не е шега работа.
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Аватар
†Попѫтъ†
Обратна връзка:

Мнение от †Попѫтъ† »

Ква епидемия ве.... лекари=аптекари=алпийска фирма "Дъглъс"=СДС=> лъжат ви!!! То и колко ора са са я фанали... манлко... останлото са цигани... ега не преболедуват...
دشت شما درد نکند
tzveto

Мнение от tzveto »

На мен майка ми е доктор и каза, че съм ваксиниран като малък въпреки че съм 90...
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

KuzMan написа:Андрей, аз пък точно чух за тая комбинираната ваксина, че не била никак добра. Именно за това докторката ми каза, да не се ваксинирам.

Ми не знам, ако по някое време взема да спра да поствам сигурно е от ваксината :D
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Преди седмица се имунизирах против тетанус и дифтерия (май.. бе де да знам нещо ме бодоха там) и ми казаха след един месец да се имунизирам и за заушката. Чакам с нетърпение деня, защото няма да съм на училище :lol: :oops: :roll:
Публикувай отговор