Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Май 2005 17:23
omFg!!! Абе покемон, ти си най-големия ИДИОТ БЕ!
Застреляй се бе!
___________________________________ Некви тестиси, некви копелета, мани мани...
|
|
|
|
 |
Golqmoto pile
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Май 2005 18:34
pokemon написа: 2.Андор става зъл -Аз го убих.-каза човекът. -Какво!-стреснаха се братята. -Ах ти негоднико ще си платиш за това.-каза Луилям и пристъпи напред. -На твое място бих се въздържал!-каза един от друидите и извади бластер. -Имам предложение за вас.Аз съм зъл крал на друидите мойта мисия е да завзема всички галактики.Но скоро ще умра за това ми трябва наследник.И бих искал вие да ме заместите.Като господари на друидите ще имате богатства които никой човек не може да си позволи.-каза странния човек. -Аз съм твоя човек.-каза Андор замаян от думите на странника. -Какво!?Как можеш да вярваш на този човек та той е убил баща ни.-каза Луилям. -Та това беше преди 12 години.-Андор.-Нашият баща и без това е умрял трябва да гледаме напред.Тереар никога нямаше да ни засипе с богатства.Той само пиеше псуваше и се биеше. -Както искаш.Сбогом братко.-каза Луилям и си тръгна. -Брат ми е голям глупак.Вместо да дойде с мен той отиде да живее с глупавите хора.-Андор -Виждам че ставаш за крал на дроидите.В дланите ти тече зла кръв.-каза непознатият. 3.Маролн Скоро започна война между хора и друиди.Обаче друидите завладяха Земята.60% от хората се спасиха с космически кораби.Другите загинаха.Хората се преместиха в далечната планета Маролн.За крал на хората бе избран Луилям.Той се ожени и имаше трима сина-Тереар Лъчо и Зоро. Датата беше 2 януари 2076 имаше съвет кой ще наследи управлението на хората.Ето как стояханещата.След Луилям ще бъде неговия син Тереар.Ако умре и няма наследници- Лъчо.Но и ако Лъчо умре но и той няма наследници- Зоро.100% беше сигурно че Зоро няма да управлява.Като чу това с насълзени очи Зоро се упъти към стаята си.Като влезе той седна на леглото и си избърса очите.Изведнъж в стаята влезе Андор. -Как влезе в стаята ми проклета гадино.-каза Зоро и извади джобния си бластер.
Но беше вече късно. Андор се беше прицелил вече с Релгъна.
- Drop the weapon пич !- измънка Андор. Тук е уместно да поясна, че след като бе станал главнокомандващ на роботите тип Кур (Кибертронни Унищожители - роботи) беше превърнат в полу човек полу машина . До днес почти не е останала информация за Андор. Единственото място къде се пази тази информация е в централната междукосмическа библиотека, която се намира на планета Шака-Зулу във вселената Звездопрас. Там се намирама единствената негова [url="http://www.bgphoto.net/photos/4569/o632529029122812500.jpg"]снимка[/url], на която ясно личи какъв злодей е. Опааа лекичко се по отплеснах, но да се върнем към нашите главни действащи лица.
Зоро нямаше избор и хвърли на земята бластера. Още не можеше да повярва какво му се беше случило. За да се стигне до неговата стая трябваше да мине през десет скенера и поста, където щяха да го разпознаят на мига. Той напрегна мислъта да измисли план как да се измъкне от тази ситуация, но мозъка се бе спекъл, както и самия той. Разтреперан едва успя да промълви.
- Кааакво исскашш от мен.
- Предлагам ти сделка, която се надявам да приемеш.
- Каква сделка?
- Ако ми се подчиниш, ще ти помогна да се качиш на трона и ще управляваме цялата галактика. Днес Пшеничената питка утре Звездопрас(Това са вселени).Така се изду като пуяк, че ако беше нормален човек щеше да се пръсне.
- Ами ако откажа - оговори боязливо Зоро
- Ще ти пръсна тиквата  .
- Добре явно няма избор. - прохлипа Зоро.
- Ще получиш точните заповеди до един месец. Ако кажеш на някой и разбера, а аз със сигурност ще разбера ще умреш, ако се опиташ да избягаш, ще те намеря и пак ще умреш, ако се опиташ да ми се противопоставиш пак ще умреш, ако ме погледнеш с бялото на окото пак ще умреш, ако хапнеш пилешко пак ще умреш....
След 3 минути.
- Това е!
Отвори един Town Portal и прекрачис единя крак. Завъртя главата си, която която изткърца, като панта на врата от 20век, която никога не е смазвана, повдигна едната си вежда и каза:
- I'll be back и изчезна в Town Portal-a.
.... to be continued
Знам, че е тъпо ама то не може само pokemon да псувате 
|
 |
Кирилица
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Май 2005 18:55
Golqmoto pile написа: pokemon написа: 2.Андор става зъл -Аз го убих.-каза човекът. -Какво!-стреснаха се братята. -Ах ти негоднико ще си платиш за това.-каза Луилям и пристъпи напред. -На твое място бих се въздържал!-каза един от друидите и извади бластер. -Имам предложение за вас.Аз съм зъл крал на друидите мойта мисия е да завзема всички галактики.Но скоро ще умра за това ми трябва наследник.И бих искал вие да ме заместите.Като господари на друидите ще имате богатства които никой човек не може да си позволи.-каза странния човек. -Аз съм твоя човек.-каза Андор замаян от думите на странника. -Какво!?Как можеш да вярваш на този човек та той е убил баща ни.-каза Луилям. -Та това беше преди 12 години.-Андор.-Нашият баща и без това е умрял трябва да гледаме напред.Тереар никога нямаше да ни засипе с богатства.Той само пиеше псуваше и се биеше. -Както искаш.Сбогом братко.-каза Луилям и си тръгна. -Брат ми е голям глупак.Вместо да дойде с мен той отиде да живее с глупавите хора.-Андор -Виждам че ставаш за крал на дроидите.В дланите ти тече зла кръв.-каза непознатият. 3.Маролн Скоро започна война между хора и друиди.Обаче друидите завладяха Земята.60% от хората се спасиха с космически кораби.Другите загинаха.Хората се преместиха в далечната планета Маролн.За крал на хората бе избран Луилям.Той се ожени и имаше трима сина-Тереар Лъчо и Зоро. Датата беше 2 януари 2076 имаше съвет кой ще наследи управлението на хората.Ето как стояханещата.След Луилям ще бъде неговия син Тереар.Ако умре и няма наследници- Лъчо.Но и ако Лъчо умре но и той няма наследници- Зоро.100% беше сигурно че Зоро няма да управлява.Като чу това с насълзени очи Зоро се упъти към стаята си.Като влезе той седна на леглото и си избърса очите.Изведнъж в стаята влезе Андор. -Как влезе в стаята ми проклета гадино.-каза Зоро и извади джобния си бластер. Но беше вече късно. Андор се беше прицелил вече с Релгъна. - Drop the weapon пич !- измънка Андор. Тук е уместно да поясна, че след като бе станал главнокомандващ на роботите тип Кур (Кибертронни Унищожители - роботи) беше превърнат в полу човек полу машина . До днес почти не е останала информация за Андор. Единственото място къде се пази тази информация е в централната междукосмическа библиотека, която се намира на планета Шака-Зулу във вселената Звездопрас. Там се намирама единствената негова [url="http://www.bgphoto.net/photos/4569/o632529029122812500.jpg"]снимка[/url], на която ясно личи какъв злодей е. Опааа лекичко се по отплеснах, но да се върнем към нашите главни действащи лица. Зоро нямаше избор и хвърли на земята бластера. Още не можеше да повярва какво му се беше случило. За да се стигне до неговата стая трябваше да мине през десет скенера и поста, където щяха да го разпознаят на мига. Той напрегна мислъта да измисли план как да се измъкне от тази ситуация, но мозъка се бе спекъл, както и самия той. Разтреперан едва успя да промълви. - Кааакво исскашш от мен. - Предлагам ти сделка, която се надявам да приемеш. - Каква сделка? - Ако ми се подчиниш, ще ти помогна да се качиш на трона и ще управляваме цялата галактика. Днес Пшеничената питка утре Звездопрас(Това са вселени).Така се изду като пуяк, че ако беше нормален човек щеше да се пръсне. - Ами ако откажа - оговори боязливо Зоро - Ще ти пръсна тиквата  . - Добре явно няма избор. - прохлипа Зоро. - Ще получиш точните заповеди до един месец. Ако кажеш на някой и разбера, а аз със сигурност ще разбера ще умреш, ако се опиташ да избягаш, ще те намеря и пак ще умреш, ако се опиташ да ми се противопоставиш пак ще умреш, ако ме погледнеш с бялото на окото пак ще умреш, ако хапнеш пилешко пак ще умреш.... След 3 минути. - Това е! Отвори един Town Portal и прекрачис единя крак. Завъртя главата си, която която изткърца, като панта на врата от 20век, която никога не е смазвана, повдигна едната си вежда и каза: - I'll be back и изчезна в Town Portal-a. .... to be continued Знам, че е тъпо ама то не може само pokemon да псувате 
Браво!!!Този вариант много се дуближава до моя.А пък доколкото онези негодници въобще не ме убиждат.говорят глупости които въобще не са верни.И доколкото до тях Аз сам 4 клас но просто и аз самия се чудя как мога да допусна толкова грешки.
___________________________________ Кирилица goes Jason
|
|
|
|
 |
Кирилица
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Май 2005 19:48
-Стой на място!-каза Зоро.-Как мина покрай охраната?
-Чрез новото ми изобретение.Този колан ме прави невидим и така не можеш да ме видиш.-ухили се Андор.
Зоро се прицели.
-Ха!Ако искаш да ме убиеш първо трябва да ме намериш.-каза Андор и изчезна сякаш потъна в дън земя.
Зоро свали бластера.Изведнъж усети че някой го е хванал за врата.Разбра че това е самия злодей Андор. Гадняра упря нож в слепоочието на Зоро.
-Сега бих искал да ти отговоря на един въпрос.-шепнеше Андор.-Той е-за какво съм тук.Имам предложение за теб.А то е да ми служиш.
-Ами ако откажа?-Зоро.
-Ще умреш.-одвърна Андор.
-Изгледа нямам друг избор.-Зоро.
-Да.Ако разбера че ме мамиш ще те сполети съдбата която сполетя дядоти.А ето и какво получаваш.-каза Андор и отвори един куфар пълен с пари.
-Боже!Винаги сам искал да стана крал на хората за да притежавам такива богатства.-каза Зоро.
-Твоята мисия е да унищожиш баща си Луилям.
-Дадено.
На другия ден Зоро влезе в стаята на баща си.Там бяха само генерал Джордж Мортович и Луилям.
-Генерал Мортович бихте ли ни оставили насаме с баща ми.-Зоро.
-Добре.Довиждане Луилям.-каза генерала.
Генерала си тръгна и след малко Зоро извади един бластер и го насочи към баща си.
-Какво ти става!?-попита Луилям.
-Единственото нещо което си мисля е къде да те гръмна.-каза Зоро.
Обаче изведнъж генерал Джортж влезе и стреля с електрошоков бластер и уцели Зоро в гърба.Той струполи на земята.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Май 2005 20:10
Хахаха, пиле луд си, ама си забравил автентичния правопис.
Покемон, рано ти е да пишеш още, засега ти предлагам да потърсиш из форума - има някои добри фантастични разкази, прочети ги, има доста да учиш. За съжаление е просто мъчение да четеш това творение(  ). Айде със здраве и ако толкова искаш да пишеш първо прочети нещо по въпроса.
А до другите юзъри - вече се каза достатъчно, няма смисъл да флудите допълнително с реплики "уууу, мноу си тъп уе", "тва е яку булшит" и т.н.
|
|
|
|
 |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Май 2005 23:31
HUN73R написа: Хахаха, пиле луд си, ама си забравил автентичния правопис. Покемон, рано ти е да пишеш още, засега ти предлагам да потърсиш из форума - има някои добри фантастични разкази, прочети ги, има доста да учиш. За съжаление е просто мъчение да четеш това творение(  ). Айде със здраве и ако толкова искаш да пишеш първо прочети нещо по въпроса. А до другите юзъри - вече се каза достатъчно, няма смисъл да флудите допълнително с реплики "уууу, мноу си тъп уе", "тва е яку булшит" и т.н.
Брато , наистина ли вярваш , че това е 10 годишно дете , което не знае че няма такова име като Луилям ?
"Боже Господи , това е цялото богатство.." бла бла .
Ако не друго се смях от сърце . Може ли аз да продължа
Зоро го оцели генерал Мортович в гърба и той падна по лице .
-Оооо , не ! Това беше лиубимия ми син ! Зашто искаше да ме убие ! - ревеше Лиулям
-Зоро всъщност е станал агент на Андор , който е влязъл тук с магнетичния си колан , който го прави невидим
-Как знаеш сичко тва ?
-Щото имам хипер-дупер-мега джобна камера от ново поколение , която може да гледа навсякъде .
-Защо не си ми казал ?
-Защото и аз всъщност съм агент на Андор , той ми я подари , за да му служа , той е мой господар ! Хахахахахахахаха
-НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
И тогава Генерал Мортович убил Лиулял , който умрял . Зоро също се изправил . По него злия генерал стрелял с мега-дупер-хипер приспивния си бластер , нагласен на 2 минути .
-Благодаря ти мой приятелю ! - казал Зоро
-Хайл Андор ! - отвърнал генерала
-"Зведопрас , либералес ... " - запял въодушевено блудния син
След като изпяли заедно химна , който бил главната песен в звездопас , двамата зли предатели нехранимайковци , утишли да търсят братята на Зоро за да ги обият !
Лъчо седял в царската кралска градина с майка си , жената на Луилял , и те още не знаели че той е мъртъв . Генерал Мортимър привикал 70 дроида от космоса , да му помогнат с Лъчо , който бил много силен и веднъж обил 30 друида с един изтрел от турболъчевия си мегашмайзер . Злия генерал , който бил предател , се приближил към Лъчо , и му казал
- свършено е с теб !
- мамо , прибери се , аз ще се справя - казал Лъчо смело и застанал пред него - не с теб е свършено , зъл генерале Мортислав , който очевидно е предател и е обил баща ми !
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
 |
Кирилица
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Май 2005 09:08
-Не.Той беше мой син а се опита да ме убие.-Луилям.-А ти нали си тръгна.
-Всъшнос наблюдавах тайно разговора ви.-генерал Мортович.
-Това не е много хубаво но благодарение на него ми спаси живота.-каза Луилям.
-А сега да извикаме лекар.-генерала.
В столицата на друидите Андор тъкмо убядваше когато един друид влезе в стаята и с поклон заговори:
-Господарю изглежда Зоро се е провалил.
-Очаквах подобен провал.-каза спокойно Андор.-Разработих нови по-мощни друиди.Нарекох ги мега друиди.
Но въпреки провала на Зоро той още ми е нужен.А сега друиде били ми дал невидимия колан.
След около два часа Зоро се сабуди в болнична стая.На земята стоеше мъртва сестра а на стола стоеше Андор и чистеше ножат си.Най-вероятно той бе убил сестрата.
-Май днес не ти провървя.-Андор.-Но ще ти дам втори шанс.
-Добре.-Зоро.
-Ето ти оръжия и този път не искам провал.
Луилям беше на тавана на болницата.Изведнъж се обърна и видя сина си Зоро насочил плазмено оръжие към него.Обаче с бързи рефлекси Луилям извади джобен бластер.И двата стреляха едновремено.Изстрела на Зоро беше неточен а този на Луилям улучи точно в гърдите.Зоро се преви от болка.Най верояно щеше да умре.
-Ти провали целия ми живот.За това ще умреш.-каза Зоро и извади една бомба която изравни болницата със земята.
Скоро беше намерен изгорял череп който се оказа на Луилям.Но на мястото нямаше никакви останки от тялото на Зоро.Имаше съмнения че е оживял въпреки че това е почти невъзможно.
|
|
|
|
 |
MetalGearRex
|
 |
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Май 2005 12:52
Знаете ли, струва ми се, че темата доби популярност, която определено не е заслужила, имайки предвид нескопосаноста на написаното... Не мислите ли, че е така? Не мислите ли, че вместо да си губите времето с четене на тази тема, много по-добре (а и по-интересно за вас) ще е да прочетете някоя от другите, но смислени теми в Творческия? Аз лично имам ВСЕ ОЩЕ доста теми, които имам да прочета, теми които при това ще ми харесат и ще ми доставят удоволствие да прочета. Но вместо да сторите това, вие си губите времето четейки тази тема. А замисляли ли сте се, че именно заради тези глупави теми, смислените и стойностните остават без публика? А те я заслужават много повече от тази! И ето това е една от причините Творческия да запада - защото ето такива "теми недоразумения" се радват на "голям интерес", а другите теми, получават едва пост-два интерес. Е, как очаквате тогава във форума да се появяват интересни теми, като е много по-лесно да привлечеш вниманието на "масите" с една супер глупава тема като тази, която при това се пише за 10 минути, а не няколко часа, ако не и дни? Кога ще започнете да проявявате интерес към теми, които ще ви отнемат повече от 5-10 минути за да ги прочетете, но 99% ще ви харесат и най-малкото няма да смятате времето си за загубено?
А иначе, оставете тази тема намира! Ако е вярно, това което казват Слима и Ловеца на Глави, то тя не заслужава и капка интерес. Ако авторът действително се опитва да пише, то значи и е доста упорит. А щом е така, той ще си пуска "продълженията" и сам. Тогава, след един неопределен брой продължение, сам ще започне да ги прави по-добри. Така че, мисля, че ви стана ясно, че няма голям смисъл да поствате в тази тема.
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Май 2005 14:06
Рексе таак е, ама всеки трябва да се изреди да напише "ауууууууу тъъъпоооо". Вместо просто да яоставят темаат да потъне, каза се досатъчно, докато малкото останалис вястни теми тук в творческия потъват и никой не им обръща внимание... Много по-добри разкази има тук, които никой не чете, нито си е дал мнението, докато теми като тази се пълнят с безмислени коментари. То и аз затова си зарязах темата, като няма кой да ми я чете... Лято да е и творческия почна да потъва към дъното залят от флуда и ламерството...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Май 2005 14:32
ОХХ ПОКЕМОНЕ НЕ РАЗБРА ЛИ,ЧЕ РАЗКАЗА Е БЕЗУМНО ТЪП!Аз лично няма да поствам повече в тая тема,съветвам и друготе да не постват..остваете я да потъне
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
AshamanBG
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Май 2005 14:39
Това няма да стане. И това не е единствената тема, която отвреме-навреме "изпува". Я си спомнете онова с Ебльо. Половин година стоя на първа страница. Хората имат нужда от такива неща.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Май 2005 16:23
MetalGearRex написа: Знаете ли, струва ми се, че темата доби популярност, която определено не е заслужила, имайки предвид нескопосаноста на написаното... Не мислите ли, че е така? Не мислите ли, че вместо да си губите времето с четене на тази тема, много по-добре (а и по-интересно за вас) ще е да прочетете някоя от другите, но смислени теми в Творческия? Аз лично имам ВСЕ ОЩЕ доста теми, които имам да прочета, теми които при това ще ми харесат и ще ми доставят удоволствие да прочета. Но вместо да сторите това, вие си губите времето четейки тази тема. А замисляли ли сте се, че именно заради тези глупави теми, смислените и стойностните остават без публика? А те я заслужават много повече от тази! И ето това е една от причините Творческия да запада - защото ето такива "теми недоразумения" се радват на "голям интерес", а другите теми, получават едва пост-два интерес. Е, как очаквате тогава във форума да се появяват интересни теми, като е много по-лесно да привлечеш вниманието на "масите" с една супер глупава тема като тази, която при това се пише за 10 минути, а не няколко часа, ако не и дни? Кога ще започнете да проявявате интерес към теми, които ще ви отнемат повече от 5-10 минути за да ги прочетете, но 99% ще ви харесат и най-малкото няма да смятате времето си за загубено?
А иначе, оставете тази тема намира! Ако е вярно, това което казват Слима и Ловеца на Глави, то тя не заслужава и капка интерес. Ако авторът действително се опитва да пише, то значи и е доста упорит. А щом е така, той ще си пуска "продълженията" и сам. Тогава, след един неопределен брой продължение, сам ще започне да ги прави по-добри. Така че, мисля, че ви стана ясно, че няма голям смисъл да поствате в тази тема.
Съгласен съм. Но мисля, че ако модераторите работят малко по сериозно няма да се опре до такива безсмислени коментари като тези по горе или още по добрият вариант - нямаше да има такива теми. Проблема на този форум е че има прекалено много хора които или са бавноразвиващи се или тотално неграмотни. Познавам хора които също са на 10 които ако не знаеш че са на 10 би ги помислил за на по 18-19 (затова казах хора, а не деца). Та модераторите да не ме разбират погрешно нямам нищо против тях и никога не съм имал, но наистина ще е добре да се погрижат за подобни теми. Истина е, че не може да "огреят" навсякъде при толкова много хора, но ако не им се досажда и им се отдели необходимото време биха могли да направят форума една красота както беше преди доста време преди да дойдат смешниците
Успех!
 <- Дано успеете да се справите с тези хора 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Сеп 2006 05:48
За Бога, минала е повече от година, а продължение няма!
Това си го изнамерих от bookmarks в пристъп на скука, но изобщо не си спомнях доколко е маниашко. Разиел (Покемон), кога смяташ да спишеш следващата част на историята? Изгарям от нетърпение да прочета още. Такава сага не бива да умира.
ПП: Изобщо не го казвам иронично. Тази тема е един от бисерите на форума (редом с всичко, писано от мен, както и това) и не бива да потъва. Ако бях админ, щях да я направя важна тема.
И да ви банна всичките, де.
|
|
|
|
 |
BulSoldier
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Сеп 2006 22:57
Прочетох само началото на първото мнение и ще кажа само, абе хора измислите едно нормално име или по добре използвайте сега съществуващите.
БТВ имаше и силни моменти,и те бяха грешките които избиват на смях
___________________________________ Brave are they who know everything and yet,Fear nothing
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Сеп 2006 23:13
Разказът.
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2007 16:48
Не мога да повярвам, че има хора, които сериозно се захващат да критикуват "Питката"...
Супер пародийка! 
___________________________________ С'а чекаме подробности, кебапчета, бира...
|
|
|
|
 |
Gloria GAYnor
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2007 16:49
yaha написа: Не мога да повярвам, че има хора, които сериозно се захващат да критикуват "Питката"... Супер пародийка! 
Туфлек ли си, бе?!?
___________________________________ I will survive!
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Питката Публикувано на: 18 Ное 2007 16:53
yaha написа: Не мога да повярвам, че има хора, които сериозно се захващат да критикуват "Питката"... Супер пародийка! 
Всеки има право на мнение бе,кроасан.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
Leandeer
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2007 17:02
Не мога да повярвам, че прочетох легендарния "разказ". От сказанията за него (хейтърски постове в теми от този форум) мислих, че ще нещо по-грандиозно и величествено. 
___________________________________ Мойто село за повече работни места ние сме негри
|
|
|
|
 |
R@Z0R
|
 |
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2007 21:21
Големи сте морени 
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|