Придобивки.

Нещата от живота
Ледник

Придобивки.

Мнение от Ледник »

Не помня да е имало такава тема, но да се похваля - страхотна нова книжка и орден "За храбростъ":

Изображение Изображение
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Браво, браво, честито! :D Темата специално за тези придобивки ли ще е или като цяло форумното общество ще може да се хвали с интересните си придобивки? :)
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Ледник

Мнение от Ледник »

Всеки да се похвали когато го тресе еуфорията от някоя придобивка, дори да е първото косъмче върху тестисите на някое анархистче. :oops:
Sett

Мнение от Sett »

Библията на телекомуникациите - Andrew Tanenbaum's "Computer Networks". В България е над 300 лв., добре че намерих човек да ми я докара от US.
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Ледник, как заслужи орденът?
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Ледник

Мнение от Ледник »

sagara-kun написа:Ледник, как заслужи орденът?
Не съм. Това си е късче от една златна за България епоха и за мен е много по-ценен, отколкото за човека, който го продава. Спокойно, няма да лъжа наследниците, че прадядо им е бил военен.
Аватар
Alien
Обратна връзка:

Мнение от Alien »

Ами новата ми придобвка......ъ Ледник за материални ли говорим(книги,компютър,ДВД)или компютърни(игри,програми,хардуер)
Иначе
То-Стивън Кинг
Ерагон 2 ра част Първородният-Кристофър Паолини
PC
NBA 08
Photoshop CS3
2gb HD
Use Google Sucker
Изображение
Sick boy

Мнение от Sick boy »

Новия булевард :D
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
Аватар
Leandeer

Мнение от Leandeer »

Ледник написа:Всеки да се похвали когато го тресе еуфорията от някоя придобивка, дори да е първото косъмче върху тестисите на някое анархистче. :oops:
Аре ся да не се обиждаме, ок? :D :lol:
Аватар
[FFF]Flaming One

Мнение от [FFF]Flaming One »

Ледник написа:
sagara-kun написа:Ледник, как заслужи орденът?
Не съм. Това си е късче от една златна за България епоха и за мен е много по-ценен, отколкото за човека, който го продава. Спокойно, няма да лъжа наследниците, че прадядо им е бил военен.

Споко, имаш си какво да им разказваш, в какво да ги въведеш, възпиташ, на какво да ги научиш... Не ги оставяй да са като нас... Декадентите на дисидентите... :wink:
Аватар
Kardinala
В момента играе: шах
Обратна връзка:

Мнение от Kardinala »

Същият орден за храброст продаваха в амеркинаския електронен пазар EBAY за ок. 45 $ - със същите гравюри от втората балканска война. Как е попаднал този медал в америка - нямам предства - но едно е сигурно - той е национална принадлежност. Ако го бях купил - щях да го дам на музея --- това е едн от нещата, които ни прави горди да сме българи --- не си ли съгласен???

Справка --- http://search.ebay.com/bulgaria_W0QQ_tr ... 40QQfrtsZ0 - прегледайте страниците ... :)

За колко си продаваш медала, междудругото ??? Чисто историческа гледна точка - все пак история съм учил и с история съм кандидатствал и с история ме приеха в СУ :) Моля за отговор
жената е гладно, децата и той
Rensing
Обратна връзка:

Мнение от Rensing »

Хмм...за пръв път през живота ми нашите всъщност ми взимат сравнително скъпи неща...

http://shop.fcbayern.de/de/97/52/-fcb-E ... _Trikot--/
С месеци се точех да си взема някакъв, но баща ми в крайна сметка реши да ми поръча :D

Също така наскоро получих и една ГФ 8400 :o
Аватар
Hangwire

Мнение от Hangwire »

Ледник написа:дори да е първото косъмче върху тестисите на някое анархистче. :oops:
'Деебем и твойта...помниш колкото шибано канарче...

пп.Вчера един дядка продаваше значки и медали на главната!Може и да са негови,което е адски тъжно - да си продава медалите и значките за да може да преживее...ебати държавата

Proud owner of 30 Години от победата над фашистка Германия! 1945 - 9май - 1975
Sick boy

Мнение от Sick boy »

Dantе написа: Да но спокойно можеш да им кажеш, че дядо им е е вербувал марсианците за великата партия.
АТАКА АТАКА :bg: :bg: :bg:
Бе ти си по груб и от него :shock: баси
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Аз пък на скоро си взех ново дъно, проц и рам :o
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Мнение от Disturbеd7470 »

@Ледник
Орденът от 1887 година ли е? Имам абсолютно същия, само че не съм го купувал, дядо ми ми го даде, пък на него е даден от неговия и дядо и така :) Иначе новата ми придобивка е новия албум на група Ренегат :D
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Ледник

Мнение от Ледник »

Kardinala написа:За колко си продаваш медала, междудругото ??? Чисто историческа гледна точка - все пак история съм учил и с история съм кандидатствал и с история ме приеха в СУ :) Моля за отговор
Не мисля, че бих го продал. Както казваш, най-много да го подаря на НИМ. Ще го добавя в тайната си библиотека със забранените книги, които да останат за потомството (той [FFF]Flaming One се бъзика, ама не знае какво ги чака тия деца ;)).

Дисте, твоят род го е заслужил. Хвала! Моят прадядо пък е бил учител. Къде ли не разпитвах дали в родата имаме Шипченски опълченци или поне македонски революционери, ама... нъц.
Sardonic Wrath
В момента играе: "живот"
Обратна връзка:

Мнение от Sardonic Wrath »

[FFF]Flaming One написа:Не ги оставяй да са като нас... Декадентите на дисидентите...
Не си открил красотата на декаданса, явно.

По темата:
Изображение
Negative Frequency Entity.
Аватар
Alien
Обратна връзка:

Мнение от Alien »

Изкопах го от мазето
Изображение
Use Google Sucker
Изображение
Аватар
Admiral General Hurf
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo

Мнение от Admiral General Hurf »

Аз пък имам бинокъл,взет от пра-пра дядо ми,като трофей от убит турчин.
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Публикувай отговор