ПхаххахахахаSneakyDude написа:Тоя admin кога най-сетне ще го баннат...
Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn]
-
g_mafiota_
vmesto toq pod men sum natisnal gorniq post koito be6e moqLeach написа:Тоя и той се мъчи да се затапва сам.g_mafiota_ написа:maika ti dava li ti da bozaesh taq ve4erg_mafiota_ написа:AAAAAAAAAAAA za nadenicata li pitate![]()
![]()
![]()
Те доождат от канализацията.Те са във вашите домове.Никой не знае кои са те.Може да са те а може би не а въобще кои са те.Ами еба ли му майкта
ЯДЕШ ЛИ МИШКИ РЕКОХ
ЯДЕШ ЛИ МИШКИ РЕКОХ
- Дръвник
- Обратна връзка:
http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=51787
Срам ме е от тази тема и публично се извинявам на админа,ориндж и всички останали,които съм обидил в нея.
Срам ме е от тази тема и публично се извинявам на админа,ориндж и всички останали,които съм обидил в нея.
[PROUD DEFENDER OF STINKY SOCKS]
---------------------------------------------
a.k.a. bobakin
---------------------------------------------
a.k.a. bobakin
-
Necro Terrorizer
- Обратна връзка:
- NeO_Zealot
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
Добре,бе,бива ли...bgcomando написа:измет кат тебе като тебе. като ти е писнало от мене не ми чети темите кат си тъп ще ги четешRudecraft/Orange написа:Моя сигОрно като не стига и за втори клас...бла,бла,яж ми гъза,лайнар.bgcomando написа:твоя сигорно и за втори клас не стига и казах повече да не се коментира темата играта е инсталирана ае свърши се ееее!!!!!
Ти ли ше ми казваш да не коментирам?Научи се поне да пишеш.Само това и тогава можеш да водиш някакъв спор с мене.
Писна ми от тая измет дето се регва в тоя форум.Хем си тъп и хем се правиш на дупе.Е това поведение не мога да го разбера :/
|
|
| 
абе ти не6то на менели бе сигорно семислиш за готин сега ама неси!Rudecraft/Orange написа:Добре,бе,бива ли...bgcomando написа:измет кат тебе като тебе. като ти е писнало от мене не ми чети темите кат си тъп ще ги четешRudecraft/Orange написа: Моя сигОрно като не стига и за втори клас...бла,бла,яж ми гъза,лайнар.
Ти ли ше ми казваш да не коментирам?Научи се поне да пишеш.Само това и тогава можеш да водиш някакъв спор с мене.
Писна ми от тая измет дето се регва в тоя форум.Хем си тъп и хем се правиш на дупе.Е това поведение не мога да го разбера :/
- R@Z0R
- В момента играе: квото тръгва на лаптопа
- Обратна връзка:
Явно не си разбрал че горепосочения индивид е АлмиRudecraft/Orange написа:Добре,бе,бива ли...bgcomando написа:измет кат тебе като тебе. като ти е писнало от мене не ми чети темите кат си тъп ще ги четешRudecraft/Orange написа: Моя сигОрно като не стига и за втори клас...бла,бла,яж ми гъза,лайнар.
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
Не е алми.Оня ден се е*авах с него и дори не ме напсува ''Алми стаил'',а и не е толко прост като тая гъбаR@Z0R написа:Явно не си разбрал че горепосочения индивид е АлмиRudecraft/Orange написа:Добре,бе,бива ли...bgcomando написа: измет кат тебе като тебе. като ти е писнало от мене не ми чети темите кат си тъп ще ги четеш
Гласувайте за ЦоД 4!!!Стига с тоя УоУ мама му стара...
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Вече сме го изпуснали.Brain написа:Съжалявам че слагам тема от друг форум, но това не е за изпускане:
http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=1462188
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко