ФАЙДА!?:lol:
пп. - Интересното е че вчера към 02:00 часа изкарах 138 т. (~25-30 минути)...Сега за 10 мин. толкова...

Ъ, закопа ме с 2 точки. ';рThe.Rampage.Rado написа:
Я пробвайте тоя: http://www.iqtest.dk/ На него правих 112, като последните просто не ги схванах и си ги накликах.
А и тея тестове се правят по 1 път, не по 138957 та да ги научиш на изуст...
За такива като него са направени тези въпросиSirius написа:Не знам дали усещаш колко си тъп, ако намекваш, че отговорът е 20 %^^Notorious™ написа:130 точно
Ама какви въпроси...
28.Цената на предмет била намалена за разпродажба с 20%.
С колко процента след това трябва да се увеличи цената му за да стане
същата както в началото?
15%
20%
25%
30%
40%
Моя грешка.Indiana Jones™ написа:Джон сега е на 12, а брат му е на 4. След 4 години Джон ще е на 16, а брат му на 8=>ще е 2 пъти по-голям=> отговора е 16Leviathan написа:Джон е на 12 и е три пъти по-голям от брат си. Брат му е на 4.
Пита се на колко ще е Джон, ако е два пъти по-голям от брат си. 4х2=8.
Романс, изложи се и то много.
Иначе аз изкарах 140 точки. Тъпото е, че ги няма отговорите да видя къде съм сгрешил.
Копеле мръсно!!!Куц Пръч написа:http://oncho.hit.bg/kafe/IQtest2.htm
Моето е 122 (Висока Интелигентност)
И аз дишам с отворена уста винаги.. О.оЛедник написа:Познавам момче, което изкара 82.Kardinala написа:Бах го, аз ли съм най-тъп от всички - 98 ...
Той диша с отворена уста. Винаги.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Aз дишам с отворена уста само като се накудкудякам след свинско наДпиванеThe Chameleon написа:И аз дишам с отворена уста винаги.. О.оЛедник написа:Познавам момче, което изкара 82.Kardinala написа:Бах го, аз ли съм най-тъп от всички - 98 ...
Той диша с отворена уста. Винаги.
Ледник написа:Коя фигура от долните 5 най-малко прилича на останалите 4?
A
Z
F
N
E
Да го таковам и теста, това е изцяло на лично мнение.
И други подобни има.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq