Огъване на двадесетолевка

Нещата от живота
Аватар
Creator_
Цар
В момента играе: с чурка

Огъване на двадесетолевка

Мнение от Creator_ »

Преди 2 дни едно момиче ми показа интересен трик - огъване на банкнота, поставена върху дланта.
Liuba.3GP.
След като пробвах и аз и го направих, потърсих обяснение в интернет. Разбрах, че всеки би могъл да го направи, не се изизсква специална концентрация или умения.
Me.3GP.
Това момиче каза, че може да го направи и с обикновено листче, а дори и да го нагъне "на свирка" :D .
Според мен това е естествено явление, металната нишка в банкнотата поема биотока от тялото.
Какво мислите? Убедих ли ви? :wink:
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

Ебати псайкера съм 8) сгънах педесетолевка 8)
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

:shock: KULT!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Аватар
Дръвник
Обратна връзка:

Re: Огъване на двадесетолевка

Мнение от Дръвник »

creator написа:Преди 2 дни едно момиче ми показа интересен трик - огъване на банкнота, поставена върху дланта.
Liuba.3GP.
След като пробвах и аз и го направих, потърсих обяснение в интернет. Разбрах, че всеки би могъл да го направи, не се изизсква специална концентрация или умения.
Me.3GP.
Това момиче каза, че може да го направи и с обикновено листче, а дори и да го нагъне "на свирка" :D .
Според мен това е естествено явление, металната нишка в банкнотата поема биотока от тялото.

Какви биотокове,нали те гледам как натискаш отстрани с палец. :lol:
[PROUD DEFENDER OF STINKY SOCKS]
---------------------------------------------
a.k.a. bobakin
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Ебати... И какво, просто си я слагаш на дланта и тя почва да се огъва сама ли?
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Sascha of clan Tzimisce написа:Ебати... И какво, просто си я слагаш на дланта и тя почва да се огъва сама ли?

Честно да кажя дори като я сложя на масата пак се огъва.
Самата хартия е нагъната и когато я изправиш тя пак се нагъва.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Аватар
Creator_
Цар

Мнение от Creator_ »

Дръвник написа:Какви биотокове,нали те гледам как натискаш отстрани с палец. :lol:

Хаха, така изглежда, но това е съвсем накрая, щото се ядосах, че не става (забележи как едвам се мърда) и се нервирах. Не, честен съм, не бутам с палец. Егати селския трик, извинявай, защо да го правя? Не съм такъв човек. :D Тук съм сериозен. Пробвай!
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Аватар
Creator_
Цар

Мнение от Creator_ »

Vermic написа:Честно да кажя дори като я сложя на масата пак се огъва.
Самата хартия е нагъната и когато я изправиш тя пак се нагъва.

Ами изправи я де! Не ви говоря за евтини номера, по дяволите! Изглади я с ютия... Абе виж Люба как го направи. Гледай как я огъна. Оф, порови се в нета, виж повече.
Аватар
SneakyDude
Обратна връзка:

Мнение от SneakyDude »

Получи се и при мен.

Това е от топлината на ръката. Нагрява въздуха и повдига свободния край на банкнотата. :wink:

ЕДИТ: Усетете как ръката ви се загрява от това, че топлият въздух не може да излезе. Пробвайте дори да сложите банкнотата във форма на "П" на дланта си. В един момент тя се изправя като "_" и след това започва да се навива по краищата.
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

creator написа:Преди 2 дни едно момиче ми показа интересен трик - огъване на банкнота, поставена върху дланта.
Liuba.3GP.
Me.3GP.

Не е там въпроса, мацката си я бива, явно не си губиш времето :D
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Аватар
Creator_
Цар

Мнение от Creator_ »

Вероятно си прав, Андрей. Бива си я. :D Но парадоксално аз като чели си губя времето и то много яко напоследък.
Аватар
Kazim

Мнение от Kazim »

creator написа:Вероятно си прав, Андрей. Бива си я. :D Но парадоксално аз като чели си губя времето и то много яко напоследък.

Винаги хубавите неща си имат цена :\
Това на аватара не съм аз :/
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

creator написа:Вероятно си прав, Андрей. Бива си я. :D Но парадоксално аз като чели си губя времето и то много яко напоследък.

Е какво да се прави, най-трудно според мен е да уцелиш правилният момент когато трябва да се действа.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Аватар
Creator_
Цар

Мнение от Creator_ »

Днес една украинка ме прегръщаше и ми говореше похотливо на руски на ухото, но аз бях дърво, щото ме гледаха едни познати на нашите. После нашите ще ме питат Какво по дяволитеси правил с малолетна чужденка.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Кажете и на тази "Люба", че би могла да прави къде къде по-интересни работи с ръцете си и да не се занимава с глупости :lol:
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Мr.Anderson

Мнение от Мr.Anderson »

Абе вие сте пияни бе ,вие сте неадекватни бе !!!
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
Аватар
12dasd

Мнение от 12dasd »

The Kid написа:Абе вие сте пияни бе ,вие сте неадекватни бе !!!

:lol: кой го казва сега.

Или целта ти беше да чукнеш 1400 мнения :?

Е, честито :D
:o Или имаш, или немаш.
Мr.Anderson

Мнение от Мr.Anderson »

1400 ма за почти 4 години ,а ти си с 1700+ за по малко от две ....
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
Ледник

Мнение от Ледник »

The Kid написа:1400 ма за почти 4 години ,а ти си с 1700+ за по малко от две ....

Неговите обаче са тъпи целенасочено.

Адаш, пази се от украинките. Не знаеш какво вършат в родната им страна с козите.
Мr.Anderson

Мнение от Мr.Anderson »

:tease:
Публикувай отговор