Кой от форума искате да набиете?
-
assd_is_back
-
assd_is_back
- shub niggurat
- Обратна връзка:
-
assd_is_back
аа ма ти имаш каска като гледам от аватаро, аз само едно клекало ама като го размяткам режем главочи и фърлям кал в очите на противиците!Кире_Гръчата написа:Айде тия дека са от София ( че и я сега тука пребивавам ) да се срещнеме пред НДК и да напраим сеиро
ако си навит ставаме двама
е немам си подпис..... сиромах човек съм!
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Аз на тебе да ти серя в устенцата бе, мамин. ;рassd_is_back написа:аа ма ти имаш каска като гледам от аватаро, аз само едно клекало ама като го размяткам режем главочи и фърлям кал в очите на противиците!Кире_Гръчата написа:Айде тия дека са от София ( че и я сега тука пребивавам ) да се срещнеме пред НДК и да напраим сеиро
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Е кво те боли, дай да пишем тук, така или иначе е настанала анархията вече ...Blue написа:Странно защо, но и повечето хора които ми се водят приятели в истинския живот ме мислят за "странен".И си абсолютно прав - на 14 съм ^_^slim_k написа:Братоооо ... Ноу офенс, ноу нищо, ама ти къв си бе ?!Blue написа:Никой.По скоро бих седнал да си поговоря с него и бих му доказал че е жалка отрепка която не заслужава да живее.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Горния ти коментар засвидетелствува че си : под или около 15, гийк, нърд и още квито думи има за комютърен червей ( сори за грубия израз ) и най-вероятно излизаш само за училище и за хляб ..
Извинявай че не ти се вписвам в стандартите - не знам нищо за заведенията по морето,нито пиша с много емотки :/
И все пак не разбрах какво те боли поста ми.
ПП.Ако ще се правиш на интересен,дай на ЛС,а не в темата,м?
Сори са, действително малко глупаво го написах ... Всеки си има представи за забавление, добре прекарано време и т.н. Но не си мисли че това твоето ще е дълго
Силно се надявам пич, че твойто състояние е временно, както беше моето когато бях на 14 ...
ПС - И ако тръгнеш сега пак да ми пускаш снимки, пусни и една твоя, да видя кой ще ме отказва от живота
ПС2 - Хамелеоне - въпрос на личен избор
http://wkoz.net - rap shit 24/7
-
assd_is_back
ела бе, че ти пръдна в устата първоSascha of clan Tzimisce написа:Аз на тебе да ти серя в устенцата бе, мамин. ;рassd_is_back написа:аа ма ти имаш каска като гледам от аватаро, аз само едно клекало ама като го размяткам режем главочи и фърлям кал в очите на противиците!Кире_Гръчата написа:Айде тия дека са от София ( че и я сега тука пребивавам ) да се срещнеме пред НДК и да напраим сеиро
е немам си подпис..... сиромах човек съм!
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
... мнение на човек, непознаващ Блу. Като човек, който приблизително го познава (далеч по-добре), бих казала, че мнението ти за него е съвършено невярно. (: Ако седна за два часа на компа, това значи ли, че вечерта не мога да изляза за четири?slim_k написа:Е кво те боли, дай да пишем тук, така или иначе е настанала анархията вече ...Blue написа:Странно защо, но и повечето хора които ми се водят приятели в истинския живот ме мислят за "странен".И си абсолютно прав - на 14 съм ^_^slim_k написа: Братоооо ... Ноу офенс, ноу нищо, ама ти къв си бе ?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Горния ти коментар засвидетелствува че си : под или около 15, гийк, нърд и още квито думи има за комютърен червей ( сори за грубия израз ) и най-вероятно излизаш само за училище и за хляб ..
Извинявай че не ти се вписвам в стандартите - не знам нищо за заведенията по морето,нито пиша с много емотки :/
И все пак не разбрах какво те боли поста ми.
ПП.Ако ще се правиш на интересен,дай на ЛС,а не в темата,м?
Сори са, действително малко глупаво го написах ... Всеки си има представи за забавление, добре прекарано време и т.н. Но не си мисли че това твоето ще е дългоИ тебе ще почнат да те интересуват заведението по морето, и ти ще почнеш да заглеждаш жени, и ти ще почнеш да употребяваш алкохол ... И понеже тука яко псувате такива като мен, които нямат постоянен интерес в компютри и целодневно седене на стол - това че обичам социалния живот и пиенето не ме прави глупав приятелю, глупави сте вие които по цял ден седите пред монитора, компенсирайки пълната ви социопатия в рлайфа ... Затова и ми стана смешно като прочетох поста ти - ще седнеш и ще обясняваш на някой че е жалка отрепка и т.н. уот да фак, 14 годишно момче, което повечето хора мислят за странно, без социален живот, ще седне и ще обяснява на някой че не заслужава да живее ? Моята реакция ще е да се насера от смях
Също много смешно ще е как ще тръгнеш да го обясняваш на някой голям и нормален човек тва и на него му писне и ти тегли един токат, а ти ще се свлечеш на земята в несвяст ...
Силно се надявам пич, че твойто състояние е временно, както беше моето когато бях на 14 ...
ПС - И ако тръгнеш сега пак да ми пускаш снимки, пусни и една твоя, да видя кой ще ме отказва от живота![]()
ПС2 - Хамелеоне - въпрос на личен избор
П.П.: Бойбойбойбой (в период) ^^
стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Може да съм педофил , но никога не съм упражнявал сексуален ТОРМОЗAce Of Spades написа:Rensing написа:Хамелеона, щото е педофил
!!!!
Хами...прав бях :-]
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq