Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Въпрос за Dungeon Siege 2
Публикувано на: 10 Ное 2007 15:57

Искам да ви питам как да говоря с Undead ?? Има едни духчета по картата и като ги заговоря ми пише в скоби: "You can not understand this part". След това ми изписва, че еди кой си магьосник в града може да ми помогне. Само че няма опция да говоря за това с него. Което ме навежда на мисалта че трябва да се използва някакав поушан или някаква съставка само че не знам каква. Някой може ли да ми помогне ???

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Ное 2007 15:58

ще се научиш по напред в играта

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Ное 2007 16:05

Вече съм по напред в играта. Вече съм на акт 2 и имам един страничен куест да изпълнявам. Пише ми да науча някакъв Chant of the dead ?!?!? Какво е това и как се учи?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Ное 2007 16:19

Да спомнявам си имаше нещо такова.То трябваше да миниеш некав Q и после можеше да говориш и ти даваха итеми или голд... ама тва я врътнах 2005 и не си сомням мн добре, надявам се другите да ти помогнат!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Ное 2007 17:05

Dumbaldor написа:
Вече съм по напред в играта. Вече съм на акт 2 и имам един страничен куест да изпълнявам. Пише ми да науча някакъв Chant of the dead ?!?!? Какво е това и как се учи?

При Ваи'кешите има там мисля една пещеричка(не знам точно къде,обикаляй цялата карта при Ваи'кешите),където чуваш тайните им ритуали(това се показва с една кът-сцена).После се връщаш при оная магьосница в град Аман'лу и й докладваш.Ще научиш тоя Chant of the dead.Когато го напишеш в някой Shrine,за определено време ще можеш да говориш с духовете.За тия духчета си има специален куест,който го отваряш,като говориш с който и да е дух.Като говориш и с другите,ще се успокояват,ще изчезват и ще ти оставят сравнително яки магически и редки предмети. :wink: Но при някои духове ще трябва доста бързо да отиваш при тях,след като напишеш сhant-а в някой shrine,тъй като тези някои духове са сравнително далеч от съответния shrine.Успех и се надявам да съм помогнал. :wink:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Ное 2007 19:07

Уж го научих тоя Chant of the dead. Сега трябва да говоря с тоя дух. Само не ми е ясно какви са тия Shrine ?? Я ми обясни как да говоря с духа че пак не разбрах.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Ное 2007 19:38

Dumbaldor написа:
Уж го научих тоя Chant of the dead. Сега трябва да говоря с тоя дух. Само не ми е ясно какви са тия Shrine ?? Я ми обясни как да говоря с духа че пак не разбрах.

Shrine-oвете са едни малки постройки с червеникав покрив,без врати и прозорци и покрива е подпиран само от колони.Край тях има специална синя магическа линия.Chant-a го написваш като отидеш там на Журнал(не съм сигурен,абе рови там из менютата и ще намериш чантовете,които си научил :) )и само когато си в такъв Shrine.А пък с духовете говориш,само като си написал тоя Чант ъф дъ дед в някой Шрайн и ако ефекта му е все още в действие(щото е временен,когато го напишеш в някой шрайн,тоя шрайн ще стане неизползваем,докато не се сейваш и лоуднеш пак,де).И говориш с тях,като кликнеш с левия бутон на мишката.Ако още не ти е ясно,кажи,ще се опитам пак да го обясня. :)

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Ное 2007 19:53

Справих се. Още от началото се чудих какви са тия постройки с "Хармонично ехо". Много ти благодаря.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Ное 2007 20:44

Dumbaldor написа:
Справих се. Още от началото се чудих какви са тия постройки с "Хармонично ехо". Много ти благодаря.

Няма проблем,за мен е удоволствие да помагам! :wink: Пак заповядай! :)

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Дек 2007 13:32

Имам още 1 въпрос. Как се убива последния бос, Валдес. Има 90 000 живот, най-неприятното е обаче, че колкото и да го бия, не му взимам капка живот.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com