Какво разбирате под фешън

Нещата от живота
Заключено
Аватар
ass

Мнение от ass »

Squiz написа:Щом искаш да си магаре, а не един тлъст гъз, ок :lol:

А това, че виждам мрачни хора значи, че не съм смешен.Ама ти сигурно и на карфица се смееш, къфто си малоумен.

zip0, кфи бехме, кфи станааме :lol: Не бе още си слушам рап, но е само в плейлиста...

Айде лека на всички с най-фешън песента - Jimmy James - Fashionista (Terranova Circuit Mix) 2.mp3 :lol: :lol: :lol:
да магаре е по-добре сега ти спокойно може да си си тлъст фешън гъз
А това, че виждам мрачни хора значи, че не съм смешен.
не... значи че си трагичен
на карфица се смея щом боде фешън...
хайде бягай да сънуваш други фешъни
ONE WAY TO HELL I'M DRIVING
Rensing
Обратна връзка:

Мнение от Rensing »

Отново дойде хейтър, който да развали перфектния ни малък свят. :cry:
Ще дойде Алкатраз, ще се събудят Мармота, Реконекта, Идяд и Никсъна и ще видиш!!! :oops:
Мr.Anderson

Мнение от Мr.Anderson »

Аватар с гаден потен футболяга ,вероятно твой идол и източника на надъхването в часа преди голямото междучасие за дербито между 8-те класове .Дам най вероятно си фешън ... това разбирам аз под фешън. Опа пропуснах да спомена и облеклото ти ,нека от горе надолу да започнем ... черно боядисана коса с готина стилна прическа ,очила - колкото по големи ,толкова по големи. Колкот се може по късо яке, горнище и etc.Дънки ,толкова тесни че след сутрешна пръдня се скъсват .Обувки - ааа тука вече незнам може и боси да почнете да ходите за да ви се вижда педкюра .

Ако тъ видя ща скъсам муци ,после щи счупя зъбите и глават ,а и скалпа щи махна ...
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
Rensing
Обратна връзка:

Мнение от Rensing »

Фешъните са БОГОВЕ в сравнение с НЕГРИТЕ, така че мълчи си :o

П.П. Между другото първото изречение е изумително вярно :oops:
Аватар
Nhaz'Ul
Обратна връзка:

Мнение от Nhaz'Ul »

Rensing написа:Отново дойде хейтър, който да развали перфектния ни малък свят. :cry:
Ще дойде Алкатраз, ще се събудят Мармота, Реконекта, Идяд и Никсъна и ще видиш!!! :oops:
Що Мармота бе??? Но да те допълня - и Алми ще се върне, ако продължава така!

П.П. Пише се aRcatraz. :wink:
В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
Аватар
Dr Zombayo

Мнение от Dr Zombayo »

Nhaz'Ul написа:
Rensing написа:Отново дойде хейтър, който да развали перфектния ни малък свят. :cry:
Що Мармота бе??? Но да те допълня - и Алми ще се върне, ако продължава така!

П.П. Пише се aRcatraz. :wink:
Той го ебава.
Аватар
AlShu

Мнение от AlShu »

Пише се arcatlaz
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

The Chameleon

Еми Попето ме мрази мъжката и това ме радва а Кинга след като си намери нова мъжка приятелка взе да се измива даже се пострига.

Иначе по темата:

Изображение
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Аватар
AlShu

Мнение от AlShu »

Не е смешно...тъжно е...негърът още има език и може да говори...аз бих му изтръгнал и езика :twisted: :twisted: :twisted:
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Защо негъра е евреин ? :doh: :lol:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Albtraum
В момента играе: Singularity

Мнение от Albtraum »

Vermic написа:Били ето ти определение за фешън:
Да е тъп!
Да се облича както се обличат всичките му врастници.
Да си е зализал до неузнаваемост косата.
И най-важното като се събере с дружките си да си говорят за Чалга или Хаус/Техно/Транс/Скранж и прочие от подобните.Гледат всички музикални канали който ги дават без МТВ и ММ гледат Сити/Войс/Планета/Фен/и музикалната от кабеларката Делта музика!
Е има и други отличителни белези но те ще ти се разкрият при среща лице в лице с фешън.
И сега какво като слушам trance значи съм фешън ? ... С всеки твой пост простотията в тебе нараства .
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
тъп гъз
Обратна връзка:

Мнение от тъп гъз »

The Chameleon написа:Защо негъра е евреин ? :doh: :lol:
Защото така му се пада !
Аватар
---
Обратна връзка:

Мнение от --- »

EvilHead написа:
Vermic написа:Били ето ти определение за фешън:
Да е тъп!
Да се облича както се обличат всичките му врастници.
Да си е зализал до неузнаваемост косата.
И най-важното като се събере с дружките си да си говорят за Чалга или Хаус/Техно/Транс/Скранж и прочие от подобните.Гледат всички музикални канали който ги дават без МТВ и ММ гледат Сити/Войс/Планета/Фен/и музикалната от кабеларката Делта музика!
Е има и други отличителни белези но те ще ти се разкрият при среща лице в лице с фешън.
И сега какво като слушам trance значи съм фешън ? ... С всеки твой пост простотията в тебе нараства .
Ти ако четеш какво се пише тук и го приемеш за нормално трезво мнение .. особено пък от Vermic .. тука с последните 15 теми на arcatraz, такива глупости изчетох, че само седя и се чудя .. айде, колега, Cliff Coenraad - Manjula, като поздрав за теб :]
Аватар
Kazim

Мнение от Kazim »

И все пак защо фешън?
Това на аватара не съм аз :/
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

Казим написа:И все пак защо фешън?
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
DennisEverything?
Обратна връзка:

Мнение от DennisEverything? »

Той Вермик си говори,ама бас давам,че не знае какво е Хаус/Транс/Техно,освен комерските помии.
Правете си изводите тогава.
Нищо лично,просто се образовай малко преди да постваш тъпи неща.И все пак,thanks god,транса все още не е фешънска музика.
Техното винаги си е било,защото тъпите деца като чуят нещо електронно и за тях това е Техно или вече Хаус.

Не дай си боже,някой ден фешъните да станат и метъли и ще ви питам аз тогава.Те са емота,чалгари,хаусъри етц,нищо не им пречи и метъли да станат.
Ще кажете,че метъла не е музика за всяко ухо.Да,така е,но при фешънията музиката няма значение.Те ще слушат насила,дори да не им харесва,стига това да е на мода.

Ае със здраве:

Paul Oakenfold & Paul Van Dykе - Words (for love)
Изображение | Изображение | Изображение | Изображение
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Аре стига толкова. От мойта компания само аз и още 3 момчета слушаме хаус. От другите единия слуша черно, един друг индивид пък преди слушаше само метъл, сега мина на чалга основно, друго от момчетата пък слуша ретро рок и метъл. А пък женските наблягат на комерса. Но това не ни пречи да сме приятели нали?
Нали някой беше споменал, че фешъните се водят по това какво се прави в компанията им- еми при мене не така.
тежки нокаути
Аватар
Макс Пейн
В момента играе: на сигурно...
Обратна връзка:

Мнение от Макс Пейн »

Arcatraz написа:Аре стига толкова. От мойта компания само аз и още 3 момчета слушаме хаус. От другите единия слуша черно, един друг индивид пък преди слушаше само метъл, сега мина на чалга основно, друго от момчетата пък слуша ретро рок и метъл. А пък женските наблягат на комерса. Но това не ни пречи да сме приятели нали?
Нали някой беше споменал, че фешъните се водят по това какво се прави в компанията им- еми при мене не така.
Много правилно.В моята компания сме аз ( дет слушам много работи ), един хаус маниак, двама чалгари, един дето слуша Тиесто, един дето слуша кфот му пуснат, един метъл а момичетата всичките са на комерс.
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...

Все агенти сме!
Аватар
KuzMan
Обратна връзка:

Мнение от KuzMan »

Смях до безкрай! Ко било значи .... требе да сме диви метали от село тъй ли? Мога да ви кажа, че съм на много неутрална позиция в тоя спор но за мен нещата са така, "фешаните" както ги наричате вие, слушат чалга, хаус, черно и всичко нормално, освен уникалната тъпня, наречена метъл! Като човек на изкуствата съм длъжен да уважавам всяка музика ама .. тва метала ... нема да го слушам и пари да ми дават, не че съм фен и на чалгата ... ама предпочитам да я чувам пред ваште бози. Та .. казах кои са от Бялата страна на живота, другите са Емотата ... дето ... тва са некви отчаяни от живота хора, които се правят на смешни за да бъдат забеляазвани и нинам там не съм наясно във ващи среди кви видове метали има и т.н. .. ама не ма и интересувате! Съберете се с Емотата и вземете да скочите от една скала всичките заедно! Че другите хора да се порадват! Има много пекани метали, познавам такива ама .... повечето да ... хвана една лопата и да ви зачаткам един след друг. Търпях ви тапотиите колко време в тоз форум ама .. няма да се продължи тва!
KuzMan is not a name. KuzMan is way of life.
The Arrow

Мнение от The Arrow »

РЕВОЛЮЦИЯ!!!!
тежки нокаути
Заключено