RC Колички :D

Нещата от живота
Аватар
Шеф на екарисаж

RC Колички :D

Мнение от Шеф на екарисаж »

Да попитам някой ако знае хоби магазин за автомодели (RC Cars). Наскоро се зарибих-купих си дистанционноуправляема количка на батерии и и прилагам страшни тунинги-скоро ще пусна снимки. Та ми трябват резервни части/моторчета и зъбчатки/,защото всичко много бързо дава фира.
Зная аз място на наща земя,
където ще видиш смърдящи меса.
Кучета,котки,крави,коне-
всичко тук идва,когато умре.
Екарисажа му викат и здраво смърди,
умряло животно от паважа вземи!
Аватар
MAsTeR DeViL

Re: RC Колички :D

Мнение от MAsTeR DeViL »

Шеф на екарисаж написа:Да попитам някой ако знае хоби магазин за автомодели. Наскоро се зарибих-купих си дистанционноуправляема количка на батерии и и прилагам страшни тунинги-скоро ще пусна снимки. Та ми трябват резервни части/моторчета и зъбчатки/,защото всичко много бързо дава фира.
На батерии???
Те не са ли на бензин :roll:
Едва когато наистина узнаем и проумеем,че времето на земята ни е ограничено и че няма начин да разберем кога ще изтече-ще започнем да изживяваме всеки ден пълноценно сякаш е единственият с когото разполагаме.
С.Доневски
Аватар
Шеф на екарисаж

Мнение от Шеф на екарисаж »

Всъщност повечето са. Иначе другите са на нитрометан,или на етер+рициново масло.
Зная аз място на наща земя,
където ще видиш смърдящи меса.
Кучета,котки,крави,коне-
всичко тук идва,когато умре.
Екарисажа му викат и здраво смърди,
умряло животно от паважа вземи!
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

Виж сега никога не съм се занимавал с това, но знам че в Двореца на децата в София се провеждат курсове по авио, авто и ракетомоделизъм. Това значи че и там можеш да откриеш инфо за магазини, учебници, схеми и др. Преди мн исках да се занимавам с това, но нямах финансова възможност, а сега нямам време :(
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Публикувай отговор