хахахахаххахахахахахаххахахаха, Сашо сашоооооо, що не каза че си ти беее... (той знае кой Сашо
)
уф леле малее, отивам аз на турнира, не беше много барнат турнир, но си беше турнир, демек чудо, и какъвто съм късметлия ( тук искам да ви кажа на всички ЧЕ ИМА БОГ, просто има ГОСПОД, убеден съм, вече никой нищо не можа да ми оспори) , та взех че съперника го нямаше на шеснайсетина финал, и не играх в тая фаза а директно напред, там пък се изправих срещу fixer2 (повечето мисля че го познават), победих с лек късмет отново благодарение на всевишния, след това на полуфинал (??? много странно защо бях там а не на четвърт финал, явно пак нямах противник?????) се паднах с некъв, отново победих, този път не беше толкова трудно, човека след това каза че ме познава и така дойде дългоочакваното от мен чудо-ето че направих поредния пробив, стигнах финал на офлайн турнир! Дефакто аз имам още един финал който дори спечелих, но миналия финал беше некъв смешен турнир! И така се изправих срещу човека Х или човек на име Александър! (абе Сашо да беше казал щехме да спретнеме една истинска гладиаторска битка!). Уникални пропуски, вярвам че ще се съгласи Сашо имах, поне 5 чисти голови положения, последното от което към 70 и некоя мин и в ответната, некъв автогол ли незнам, сашо мисля че може да даде по-точно обяснение щото аз така и не повярвах и след това още един мушна и така победи! Така останах втори, горчилка имах в устата, но пък ми дадоха яко мп3 плеърче и съм си супер радостен въпреки това (абе Сашо на тебе къв ти дадоха-256 Мб ли беше, щото ми е интересно дали си получил нещо повече от мен)
и така, тук нека кажа gg на сашо, въпреки че му го казах след мача, много добре стана и нека отправя едно предизвикателство нека отново да играем един мач искам да го видя дали наистина бях способен да победя с малък късмет! (стига да искаш де)
уф, това е от мен, изживяването беше супер, няма да го забравя!
разучих нещата и казаха че след месец-два пак ще има и то доста турнири, но както каза г-н Кадинов - много е важно колкото се може повече хора да си закупят играта защото по този начин само ние ще спечелим, и каза че другия път ако повече се увеличим с оригиналните игри ще има 100 пъти по-големи награди!
това е от мен, bb и много се дразня че не участвам на този форумен турнир, но стискам палци на Нигерия
той си знае