До преди малко джитнах демото.Да си кажа,бях доста отрицателно настроен.Мислех си,че това ще бъде поредната игра ала Ъндърграунд.Да караш на тъмно,гонят те куки,правиш репутация.
Така първото нещо,което трябва да отбележа е относно визията на играта.Значи графиката е великолепна!Вече се поддържат много резолюции,както и за широкоекранни монитори.За мен това беше огромен проблем,защото ми писна постоянно да гледам разтегнети коли.На 1440х900,всичко на High,играта ми върви перфектно.
Саунда.Той е размазващ или поне частта,която успях да чуя.
Управлението на лодките е изцяло променено,като то вече не е толкова лесно.Преди да започнете състезанието имате да изберете от няколко режима на каране.Ако изберете CASUAL примерно,компютърът ще ви помага да завивате на някои завои и етц.Ако изберете KING обаче,колата е изцяло на вашо разположение.
Няма го Ъндърграунд излъчването,което имаха предишните геймки.Значи мисля,че мечтата ми се осъществи.NFS Hot Pursuit,но с Тунинг елементи.
Така,състезанията в играта са легални.Което значи,че няма да ви гонят куки.Те се провеждат на писти,като всеки рейсър е спонсориран от някой производител или отбор.Точно нато в NFS:U2.В демото имаше само два моуда.Единия е познатия Speedtrap,само дето траповете са променени на чекпойнти и вече не е толкова лесно да минеш с 400км/ч през него.Другия беше обикновенния и познат Circuit.Просто трябва да завършиш първи.
И сега най-важният елемент от играта.Най-главната част от нея е именно тунинга.И то визуалния.Този път Autosulpt-a е уникален,МОЖЕТЕ ДА ПРОМЕНИТЕ ВСЯКА ЕДНА ЧАСТ ПО СТОТИЦИ НАЧИНИ!Боди китове,джанти,спойлери,каквото пожелаете!МНого голяма част играят и Performance ъпгрейдите,като след всеки,и колата ви ще се променя малко.
Иначе цялостната концепция е непроменена.Трябва да станеш KING.Това е.Спечели всичко,стани цар.
Направо съм удивен от играта или поне това което видях в демото.
Та,който го е минал да коментира!
ЕДИТ:Забравих да спомена,че в играта има и Damage система.Да,колата се разваля,почва да пуши и се забавя етц.В демото не се вижда,дали това влияе на бюджета.Но се предполага!Така,че учете се да карате!