Arcatraz написа:трябва да разберете, че трю момичетата не се зарибяват с метъли, ами с готини пичове кат мене :П
Момче, не напускай тази тема, само тук пиши!
Arcatraz написа:трябва да разберете, че трю момичетата не се зарибяват с метъли, ами с готини пичове кат мене :П
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
The Chameleon написа:Arcatraz написа:трябва да разберете, че трю момичетата не се зарибяват с метъли, ами с готини пичове кат мене :П
Момче, не напускай тази тема, само тук пиши!![]()
![]()
Arcatraz написа:The Chameleon написа:Arcatraz написа:трябва да разберете, че трю момичетата не се зарибяват с метъли, ами с готини пичове кат мене :П
![]()
Aма ти си мислиш че се майтапя ли? Вярно, в китен кат бях тая година в я майка дискотеката имаше един пич с тениска на IRON MAIDEN!!!! Та щом го видях, питах една приятелка: " сестро, ко прай оня метълист в чалга дискотека???" та такова животно не бях виждал до сега.
Били написа:Arcatraz написа:The Chameleon написа:Arcatraz написа:трябва да разберете, че трю момичетата не се зарибяват с метъли, ами с готини пичове кат мене :П
![]()
Aма ти си мислиш че се майтапя ли? Вярно, в китен кат бях тая година в я майка дискотеката имаше един пич с тениска на IRON MAIDEN!!!! Та щом го видях, питах една приятелка: " сестро, ко прай оня метълист в чалга дискотека???" та такова животно не бях виждал до сега.
Я сом виждал мьетъли у чалга клип. Епа и пич не бих си хвърким случера на Секс Пистълс заради няквиси ограничено момиче, дето не прави разлика между транс и хаус твърди, че ги слуша, а и най важното се облича като всичките женски от своята компания. Пример>>>фешънията в Стара Загора
bOtLik3 написа:Като стана въпрос за майката на Алкатраз... я викнете Казим бе
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Били написа:Я сом виждал мьетъли у чалга клип. Епа и пич не бих си хвърким случера на Секс Пистълс заради няквиси ограничено момиче, дето не прави разлика между транс и хаус твърди, че ги слуша, а и най важното се облича като всичките женски от своята компания. Пример>>>фешънията в Стара Загора
He's the new chosen one :]Про Рензинг написа:Били написа:Я сом виждал мьетъли у чалга клип. Епа и пич не бих си хвърким случера на Секс Пистълс заради няквиси ограничено момиче, дето не прави разлика между транс и хаус твърди, че ги слуша, а и най важното се облича като всичките женски от своята компания. Пример>>>фешънията в Стара Загора
Ама са с готини задници фешънките в Стара Загора, нали?![]()
![]()
![]()
![]()
Алкатразе, НЕ НАПУСКАЙ ТОЗИ ФОРУМ!!! Само това те моля, иначе пиши където поискаш...
П.П.Ааах...добрите стари времена се върнаха...
denik написа:He's the new chosen one :]Про Рензинг написа:Били написа:Я сом виждал мьетъли у чалга клип. Епа и пич не бих си хвърким случера на Секс Пистълс заради няквиси ограничено момиче, дето не прави разлика между транс и хаус твърди, че ги слуша, а и най важното се облича като всичките женски от своята компания. Пример>>>фешънията в Стара Загора
![]()
![]()
![]()
Алкатразе, НЕ НАПУСКАЙ ТОЗИ ФОРУМ!!! Само това те моля, иначе пиши където поискаш...
bOtLik3 написа:denik написа:He's the new chosen one :]Про Рензинг написа:Били написа:Я сом виждал мьетъли у чалга клип. Епа и пич не бих си хвърким случера на Секс Пистълс заради няквиси ограничено момиче, дето не прави разлика между транс и хаус твърди, че ги слуша, а и най важното се облича като всичките женски от своята компания. Пример>>>фешънията в Стара Загора
![]()
![]()
![]()
Behold the new dumass!
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Про Рензинг написа:Били написа:Я сом виждал мьетъли у чалга клип. Епа и пич не бих си хвърким случера на Секс Пистълс заради няквиси ограничено момиче, дето не прави разлика между транс и хаус твърди, че ги слуша, а и най важното се облича като всичките женски от своята компания. Пример>>>фешънията в Стара Загора
![]()
![]()
![]()
Brain написа:Arcatraz написа:Про Рензинг написа:Били написа:Я сом виждал мьетъли у чалга клип. Епа и пич не бих си хвърким случера на Секс Пистълс заради няквиси ограничено момиче, дето не прави разлика между транс и хаус твърди, че ги слуша, а и най важното се облича като всичките женски от своята компания. Пример>>>фешънията в Стара Загора
![]()
![]()
![]()
Дам, съгласен съм фешънките в стара загора са номер 1, ама тези в Хасково са още по номер1. От стара загора познавам две фешънки и мале на какво ще ги направя ако ми паднат....
Ще ги направиш лесбийки?
Arcatraz написа:Brain написа:Arcatraz написа:Про Рензинг написа:Били написа:Я сом виждал мьетъли у чалга клип. Епа и пич не бих си хвърким случера на Секс Пистълс заради няквиси ограничено момиче, дето не прави разлика между транс и хаус твърди, че ги слуша, а и най важното се облича като всичките женски от своята компания. Пример>>>фешънията в Стара Загора
![]()
![]()
![]()
Дам, съгласен съм фешънките в стара загора са номер 1, ама тези в Хасково са още по номер1. От стара загора познавам две фешънки и мале на какво ще ги направя ако ми паднат....
Ще ги направиш лесбийки?
Не лоша идеяхем и на мене и на тях ще ни е по весело
The Kid написа:Ледник Фир Болг написа:Като бях на 13-14 години се интересувах от космоса и от възможностите човешката цивилизация да се е преселила от друга планета (лол). Вече обаче напълно сериозно не ме интересува.
Що не отидеш на Луната и не забиеш знаме на "Атака" ?