Който е навит , да пише .
Multiplayer на Диабло ........ 1 !!!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Multiplayer на Диабло ........ 1 !!!
Та.. набират се ентусиасти на Диабло 1, Хелфайър <- предполагам, ако ще правите жертви ще е поне на Хелфайър :Д
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- lord of darkness
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Да, защо да играеш Куейк 3 като има 4 .lord of darkness написа:защо на едно като има 2
А сети се сам. ;р
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
Zero-Blade
- Обратна връзка:
-
тъп гъз
- Обратна връзка:
Я някой по-разбиращ да каже как може да се играе Хелфайър мулти... Опитвахме цял следобяд с Хамелеона, сваляхме какви ли не шашкънии, ровихме из забравени сайтове и форуми и накрая някъв македонец ни нахрани селската , ахахах...
Има един длл файл, който се слага и активира мултито като опция, но самото свързване не става. Хамачи не помага. Идеи?
Има един длл файл, който се слага и активира мултито като опция, но самото свързване не става. Хамачи не помага. Идеи?
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Всъщност проблема е и в обикновенното Диабло ( което си поддържа Мултиплейър версия ). Просто няма TCP/IP и явно заради това не става и с Хамачи.. ИРХ е едното дето дори не го открива, Модем ( рофл ) и Дайрект Кънекшън където не открива игрите на хоста ... ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
天皇陛下万歳。。!
- White Emperor
- Обратна връзка:
- lord of darkness
-
тъп гъз
- Обратна връзка:
Абе защото ни се играе Диабло 1, деба ваща м...
Ако има навити - да казват, ако има такива дето знаят как да се подкара мулти на Хелфайър - пак да казват. Останалите да не ми говорят кое е по-добро, щото съм играл Диабло 2 , ЛОД и безкрайните му модове повече отколкото целия ви life-span, злоба злоба злоба

Ако има навити - да казват, ако има такива дето знаят как да се подкара мулти на Хелфайър - пак да казват. Останалите да не ми говорят кое е по-добро, щото съм играл Диабло 2 , ЛОД и безкрайните му модове повече отколкото целия ви life-span, злоба злоба злоба
- lord of darkness