Еш къде го юрна у миналия век
Командоса, Страйк Форс щи препоръчам яз, ама да знаеш че е само за еднократна употреба!
Хинт: Като изиграл предостатъчно WWII, мога да гарантирам, че ще получиш по-голям душевен оргазъм от гледане на филми (По-реалистични са
)
Ако искаш тлачеща се история, гледай Тънка Червена Линия, 9-та Рота или Сталинград - и трите са еднакви гейски бози и губят еднакво количество време.
За дебнения, сигурен съм, че си гледал Враг пред портата.
Ако искаш истински екшън, ще гледаш Windtalkers - Никълас Кейдж играе страхотно ролята си на закоравял пропит кръвожаден убиец на жълтури. Още от първите секунди на действие усещаш истинската война.
Най-реалистични са руските филми, ама засега нямам идея къде да си намеря. Гледал съм само "На безименната висота" - което си беше хубав сериал, както и "Звезда" - също хубав филм, който гледах отдавна.
А за игри... Щом си врътнал Call of Duty, Brothers in Arms може би е за препоръчване, но на мен ми се струва бавна някакси :S
Пробвай Medal of Honor Pacific Assault и ще останеш доволен - има толкова много мисии и клаустрофобични джунгли, пълни с откачени японци, че сякаш няма врътване