Стачката продължава. но скул томороу (без череп утре)
- Stalker-san
- Till.Lindemann
- Till.Lindemann
Как разбра.В днес бг пише http://www.dnes.bg/article.php?id=43235 тоест пак ще има преговори на синдикално ниво, което както разбрахме до сега няма нищо общо с учителите.В нюз бег пише, че пак има преговори, в дир дори не са отделили място на това.Кое те кара да си толкова сигурен
- Sashakiss®
- Обратна връзка:
-
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Приоритетът в бюджет 2008 не е нито образованието, нито здравеопазването, а хазартът! Години наред хазартният бизнес е сред привилегированите в държавата и по логиката "Който има, ще му се даде още, а който няма - ще му се вземе и малкото, което има" сега финансовият министър Пламен Орешарски предлага "по-справедливо данъчно облагане", разбирай по-ниски данъци за хазартните предприемачи. Той опита да прокара тази "политика" и през миналата година, но тогава бюджетната комисия парира опита с аргумента, че това не е одобрено от Министерския съвет. Сега обаче сме свидетели на втори опит.
От 2001 г. насам хазартният бизнес е гореща тема в България. Това беше първият закон, променен от царското правителство - познайте в чия полза. На горещия стол на комисията по хазарта се извървяха различни хора, а половината група на НДСВ лобираше явно за известен хазартен бос, който пък се хвалеше с това колко депутати си е назначил. Сегашният финансов министър впрочем преди години беше оттеглен като кандидат-кмет именно заради "хазартна" среща.
Да се намалява данъкът за хазарт във времена, когато публичният сектор е оставен на произвола и е принуден да мизерства заради обясненията на правителството, че няма пари, е прекалено цинично. Тотото и лотариите изглежда са много важни за управляващите, защото докато за тях се предлага понижение на ставката, на обикновените данъкоплатци им се отнема семейното подоходно облагане. Което за сетен път показва кой дърпа конците в тази държава.
http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=393622
От 2001 г. насам хазартният бизнес е гореща тема в България. Това беше първият закон, променен от царското правителство - познайте в чия полза. На горещия стол на комисията по хазарта се извървяха различни хора, а половината група на НДСВ лобираше явно за известен хазартен бос, който пък се хвалеше с това колко депутати си е назначил. Сегашният финансов министър впрочем преди години беше оттеглен като кандидат-кмет именно заради "хазартна" среща.
Да се намалява данъкът за хазарт във времена, когато публичният сектор е оставен на произвола и е принуден да мизерства заради обясненията на правителството, че няма пари, е прекалено цинично. Тотото и лотариите изглежда са много важни за управляващите, защото докато за тях се предлага понижение на ставката, на обикновените данъкоплатци им се отнема семейното подоходно облагане. Което за сетен път показва кой дърпа конците в тази държава.
http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=393622
И аз видях новината, но се чудих дали да постна нещо по случая. Нищо впечатляващо и сензационно,което не сме виждали
В очакване съм на нещо, което да надхвърли сегашните им "постижения".

The Chameleon написа:Стачката няма да свърши в близкия месец, бъдете спокойни!

Нещо остроумно
Sturm написа:къв ханс бе...
То хубаво, че стачката продължава, ама моите учители взеха да предават фронта.. от вторника като че ли ще имам 4-5 часа :/Аз написа:И аз видях новината, но се чудих дали да постна нещо по случая. Нищо впечатляващо и сензационно,което не сме виждалиВ очакване съм на нещо, което да надхвърли сегашните им "постижения".

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga

Аз написа:И аз видях новината, но се чудих дали да постна нещо по случая. Нищо впечатляващо и сензационно,което не сме виждалиВ очакване съм на нещо, което да надхвърли сегашните им "постижения".
Ан така, въпреки че майка ми (като учител) казва, че това е последното споразумение, и то трябва да се приеме, защото друго няма да има :Д
Май се очертава едно дъъълго и солено нъги...
А сега емо зубърите да се срежат

-
- В момента играе: на бизнесчета
Куц Пръч написа:Ан така, въпреки че майка ми (като учител) казва, че това е последното споразумение, и то трябва да се приеме, защото друго няма да има :Д
Май се очертава едно дъъълго и солено нъги...
А сега емо зубърите да се срежат
Не "те" ще са тези, които ще определят дали ще има споразумение или не!

The Riotmaker написа:вторник съм на даскало
Вашите учители ли ти казаха това? Или просто слушаш медиите?
Нещо остроумно
Sturm написа:къв ханс бе...
-
- Цар
- Обратна връзка:
- Till.Lindemann
Резултати?
Майка ми е от мрачна сутрин до късен следобед на даскало и казва, че духът на нейните колежки е доста сломен.
Значи тия уталачвания все пак влияят на изморените от непрестанни битки учители.
Аз вътрешно се надявам хем да нулират годината, хем не. И за двете нямам аргументи, нито обяснение. Не ми се ще да оставам цяла година без даскало, защото няма ли даскало, има компютър, а от компютъра изпростявам
Но от друга страна... желанието ми да нулират годината е от чист мързел - както свикнах да имаме по 2-4 часа на ден, ся да ни юрнат от Понеделник със 7-часова програма... зор ще е, и всичките тия промени. Абе поне бързо свиквам 

Майка ми е от мрачна сутрин до късен следобед на даскало и казва, че духът на нейните колежки е доста сломен.
Значи тия уталачвания все пак влияят на изморените от непрестанни битки учители.
Аз вътрешно се надявам хем да нулират годината, хем не. И за двете нямам аргументи, нито обяснение. Не ми се ще да оставам цяла година без даскало, защото няма ли даскало, има компютър, а от компютъра изпростявам