Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: TimeShift (официална тема)
Публикувано на: 01 Ное 2007 12:02

ScreenShot: http://www.gamespot.com/pc/action/times ... images;all

Изисквания :

Windows 2000/XP

2GHz CPU

512MB RAM

128MB video card with full hardware T&L support

1GB disk space

The start of the game opens up with a news report about the collapse of the building, with an underground establishment underneath it. A woman who was summoned by Aiden Krone is violently knocked unconscious after she sees him in the Alpha Suit (the original suit). The news report continues but a timeshift causes the building to rebuild itself. The anonymous protagonist is seen running through a number of corridors. Meanwhile Krone activates a bomb, and then using SSAM, disappears into time. The protagonist has reached his goal, the Beta Suit, which pierces his spine, injecting his blood with machines. While his colleague tells him that it is not ready, the bomb goes off. The suit activates as it reaches the room he is in, the resulting explosion sends him hurling though time, first flying erratically through the sky of a city then through a building.

What has been revealed of the TimeShift story is that modern-age scientists have begun to work on time travel. The antagonist Aiden Krone goes back in time using the alpha suit (the suit from the original build of TimeShift) and does not return. When he reaches the past, he remakes the world in his image, creating a dystopia where Krone rules. The anonymous protagonist uses the Beta time travel suit to travel back in time to see how Krone changed time and stop him.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Ное 2007 18:35

Сваля се. Демото беше доста добро.

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Ное 2007 18:36

Извинете за май нооб куестчан но това шутър ли е

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие:
Публикувано на: 01 Ное 2007 18:39

Evil Eye написа:

Yes

Играта е обещаващо добра но уви на мен няма да ми тръгне 1 гб рам няма от каде да го исера.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Ное 2007 18:58

Vermic написа:
Evil Eye написа:

Yes

Играта е обещаващо добра но уви на мен няма да ми тръгне 1 гб рам няма от каде да го исера.

Аз я играя на 512.

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Ное 2007 19:05

Минах първата мисия и какво мога да кажа. Уникална графика. Враговете са бахти и трудните свине. Лошото е че все още не мога да използвам силите с времето, което ме прави безсилен срещу големите машинки (особено онова накрая, което по чудо гръмна и едвам не ме отнесе.) Кръвта се зарежда автоматично (като Хейло), което допълнително ме улеснява.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Ное 2007 23:30

Играта е лудница :)
Като почне да бачка костюма е доста трудно докато се свикне със действията, а определено не е като в трейлъра :)

Едно нещо не ми хареса, много напомня на халф лайф 2, това че оня приказва от некви екрани и самото действие боя със тия войници, обстановката на разрушение...

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 01 Ное 2007 23:37

Ахаха... отначало си помислих, че това е друг пик на Hellgate : London .... :lol:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 02 Ное 2007 12:27

Някои стигнал ли е до една фабрика и трябва да "намери алтернативен вход кам някав реактор" защото пред мен има някаф кран които докарва едни сандъци пробвах сичко и ако някои го е минал плс да каже как защото сам зацепил :(

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 02 Ное 2007 14:59

не съм я играл но вероятно е логическа загадка изискваща използване контрола над времето.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Ное 2007 15:36

Абе аре ако някой я е играл да ми кажа това жанр шутърозагадка ли е.Има и пуцане ама и някакви задачи.Не мога да я схвана

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Ное 2007 17:21

Цъкам я игрицата, ама нещо е мн еднообразна. Jericho-то беше къде0къде по-интересно. Тук обаче пък енджина е бая по-оптимизиран. Jericho, за да са сносни кадрите го играех на 800х600 High, тука с 1024х768 High само на бая напечени места кадрите падат под 25. Графиката е малко пластмасова.

@game_king ако съндъците са в гаража трябва да докараш крана до теб, спираш (пауза) времето и се катериш до съндъка. Като тръгне времето ще те откара до другата страна. Малко по-нататък има един конвеир със съндъци, там е същото. По средата докато ги докарва пак пауза на времето и минаваш през една дупка зад конвеира.

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Ное 2007 18:01

МРАЗЯ НЕТА СИ!Спрях торента за малко щото трябваше да влезна в един саит и сега го тегля с 6 кб/с. :evil:

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2007 00:49

Харесва ми играта, има добра графика, манипулациийте със времето ме кефят и като цяло е качестевен шутър.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2007 17:12

Яка ли е играта.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2007 17:29

катеричок написа:
Яка ли е играта.

Ами за шутър от 2007 става.Може да управляваш времето, което значи:спиране, забавяне и връщане на времето.Препоръчвам ти го. :wink:

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2007 20:45

boskobosia написа:
катеричок написа:
Яка ли е играта.

Ами за шутър от 2007 става.Може да управляваш времето, което значи:спиране, забавяне и връщане на времето.Препоръчвам ти го. :wink:

т.е. принца на персия в бъдещето :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2007 21:06

хора написа:
boskobosia написа:
катеричок написа:
Яка ли е играта.

т.е. принца на персия в бъдещето :lol:

Не точно.
Когато връщаш времето ти можеш да се движиш свободно.

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Ное 2007 19:14

Превъртях я! Относно края се разбра, че ще има и втора част на играта. Няма да издавам много :wink: . Играта като цяло е върховна. Смеска между любимите ми игри (Halo и Half Life 2). Контрола на времето е доста полезен и служи за минаване на някой невъзможни на пръв поглед препятствия, но да не збравяме, че героя е на супер малко кръв. Също така бая гавра правих с геймплея (благодарение на контрола над времето естествено). Графиката на играта е невероятна (само Crysis може да се мери в това отношение) И като за край предлагам на всеки любител на шутарите да я играе, защото ако още не го е направил е изпуснал много.

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com