Странен улов
- Гиро мекицата
Странен улов
-Време е за малко почивка!-каза си Медо докато паркираше край езерцето,където щеше да лови риба.
-А сега,към любимото ми място.
Мъжът тъкмо прекоси няколко храста,когато за огромно очудване видя някакъв човек с вратовръзка и червен каскет да седи на мястото му,ловейки риба
-Опасявам се,че сте заели мястото ми,господине-каза новодошлият.
-Я се разкарай,глупак!-отговори човекът с червен каскет.
2 дена по късно,Медо отново отиде на любимото си място,този път беше свободно и той започна да лови риба.След 5 минути при него дойде усмихнат младеж и каза:
-Вижте какъв каскет се закачи на въдицата преди малко,а аз се надявах на риба-изсмя се момчето,показвайки мокра,червена шапка
-Кой ли си е загубил каскета във водата?-подсмихна се Медо
-А сега,към любимото ми място.
Мъжът тъкмо прекоси няколко храста,когато за огромно очудване видя някакъв човек с вратовръзка и червен каскет да седи на мястото му,ловейки риба
-Опасявам се,че сте заели мястото ми,господине-каза новодошлият.
-Я се разкарай,глупак!-отговори човекът с червен каскет.
2 дена по късно,Медо отново отиде на любимото си място,този път беше свободно и той започна да лови риба.След 5 минути при него дойде усмихнат младеж и каза:
-Вижте какъв каскет се закачи на въдицата преди малко,а аз се надявах на риба-изсмя се момчето,показвайки мокра,червена шапка
-Кой ли си е загубил каскета във водата?-подсмихна се Медо
- Гиро мекицата
Аз мисля, че Медо е еубил човека с каскета. БТВ Гироз защо не направиш неко като роман, в който да участват Гиро, Медо и др ти герои и в един монет те да се срещнат и да станат екип или нещо такова>>>да спасят светътEvil Eye написа:Е тва тъпо.Нещо не схванах Смисъла.Тзои който е намерил шапката ли е този който е казал на Медо да се маха
[25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
-
Necro Terrorizer
- Обратна връзка:
- Гиро мекицата
не,тоя който е намерил шапката е просто някав,който си е ловил риба.Evil Eye написа:Е тва тъпо.Нещо не схванах Смисъла.Тзои който е намерил шапката ли е този който е казал на Медо да се маха
Били,добра идея и аз мислех за нещо подобно преди
Ocean Soul а ако бяха по 100 реда вече щях ли да имам право да пускам отделни теми
-
Necro Terrorizer
- Обратна връзка:
Имам в предвид да си направиш отделна тема, в която да публикуваш всичките си кратки разказчета, вместо отделни теми за всеки такъв. Т'ва е само идея де, прави к'вото щеш.Гиро мекицата написа:Ocean Soul а ако бяха по 100 реда вече щях ли да имам право да пускам отделни теми
Kuutamo hasta vittu perkele.
- Началното начало
Тоя да не е Гадното копеле от вицовете... в смисъл, оня дето обърнал костенурката по гръб и... имаше нещо от сорта някакъв човечец бутал с носа един фъстък цели 4 километра и тъкмо да подобри световния рекорд.... минало гадното копеле и изяло фъстъка. Та.. литернатурна стойност = 0. Но всяко изкуство си намира фенове, които да позират 
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!