Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Окт 2007 17:39

То и в Украйна има бази на Америка, но са на страната на руснаците. Почне ли война отпътувам. ;р

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 28 Окт 2007 17:40

Desiderii Marginis написа:
То и в Украйна има бази на Америка, но са на страната на руснаците. Почне ли война отпътувам. ;р

:ROFL:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
В момента играе: League of Legends
Заглавие:
Публикувано на: 29 Окт 2007 10:38

<GLaDiaToR> написа:
Трябва да се молим Русия да оцелее... защото от Сащ добро не сме видели, нито пък на американците им пука за нас.

Докато Руския народ е близък на българския и са исторически свързани.
Както се казва кръвта вода не става...

Да бе от САЩ добро не сме видели, а от Русия какво сме видели, само подтисничество. Аз като ти казвах навремето че САЩ могат да размажат Русия ти не...руските танкове са по-добри. Както и да е не си падам по "световните конспираций" не мисля че САЩ имат намерение или интерес да воюват с Русия след като вече я конторлират икономически. Но и да стане ще се моля Русия най-сетне да бъде тотално унищожена. :twisted: :twisted: :twisted:

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие:
Публикувано на: 29 Окт 2007 11:07

The Chameleon написа:
Desiderii Marginis написа:

:ROFL:

То щото той има 18 и може да стреля без пушката да му отнесе рамото :lol:

Иначе станели войната бункерите ще са спасението за съжеление тук в Русето са позапднали но мисля че биха издържяли.Поне ден два.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Окт 2007 12:49

Не знам за вас, у Плевян няма бункери, шса крия в мазъта дето има компоти за няколко седмици и дебели стени и спам. Имамь и покривь с добра гледка. Оттам ша пуцамь със снайпера.

Ениуей, САЩ бавно, но сигурно се разпада. Русия... нещо не й се влиза във военни конфликти - взели са си поука от ВСВ (ами да изгубиш толкова милиони души...)

Ако двете навлязат в конфликт, България, естествено, ще бъде принудена да лиже негърски/жълти и еврейски мъдя ("Американски") и да доведе до самоунищожение културата и народа си.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Окт 2007 20:23

Война,ако има то няма да е между САЩ и Русия,а САЩ-Китай...Гледах 2 филма по Discovery и повярвайте тези две страни имат много повече доводи да се нападнат,отколкото САЩ и Русия.Русия е индустриално и финансово немощна и не представлява никаква заплаха за САЩ..Тази информация,която сте извадили е чиста спекулация...

Профил

Аватар
В момента играе: С на майка ти Цензурата си играя...
Заглавие:
Публикувано на: 29 Окт 2007 20:25

† iMMortality † написа:
Война,ако има то няма да е между САЩ и Русия,а САЩ-Китай...Гледах 2 филма по Discovery и повярвайте тези две страни имат много повече доводи да се нападнат,отколкото САЩ и Русия.Русия е индустриално и финансово немощна и не представлява никаква заплаха за САЩ..Тази информация,която сте извадили е чиста спекулация...

Само дето Китай, Индия и Русия са в съюз...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Окт 2007 21:43

Бе не знам за Русия или САЩ, ма нападнат ли ни извънземни или демони отивам без да му мисля.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Окт 2007 22:57

Пичове Русия е твърде необятна за да падне. САЩ може и да имат някакви магически ракети, но не мисля че е възможно Русия да падне... Духа на руснаците няма да бъде сломен. Даже точно това ще ги обедини. Дори и САЩ да успее да смаже стратегическите цели остава да установят контрол, но това също е невъзможно. Ще има партизанска война от страна на Русия, защото на склад калашниците им са два пъти колкото е населението им. Съюзниците им няма да ги оставят и американците ще гълтат жълтите пишки на милионите китайци, а през това време Русия ще се съвземе... Абе как го виждате САЩ да нападне Русия???

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Окт 2007 23:12

Абе мен наскоро ми разправяха, че преди време 200 000-на китайска армия навлязла в Русия и точно след 3 минути нямало и следа от нея, та не знам янките ква я мислят, ама нека я обмислят. :lol: Имаше и един много тъп виц, демонстриращ руския напредък с камофлажа: Студената война... "Днес китайски граничари, грубо нападнаха мирно орящ си руски трактор. След атаката, тракторът отвърнал с ураганен огън и отлетял към базата." :13:

Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 30 Окт 2007 09:15

Повярвайте, САЩ предпочитат да нападат близкоизточни страни, които не са им равнопоставени, отколкото такива като Русия. Стигне ли се до стълкновение между тези две държави, в употреба ще влезат ядрени оръжия, а никой не иска това.

Профил

Аватар
В момента играе: Knight online
Заглавие:
Публикувано на: 30 Окт 2007 12:48

2D написа:
Абе мен наскоро ми разправяха, че преди време 200 000-на китайска армия навлязла в Русия и точно след 3 минути нямало и следа от нея, та не знам янките ква я мислят, ама нека я обмислят. :lol: Имаше и един много тъп виц, демонстриращ руския напредък с камофлажа: Студената война... "Днес китайски граничари, грубо нападнаха мирно орящ си руски трактор. След атаката, тракторът отвърнал с ураганен огън и отлетял към базата." :13:

Всъщност това е тръгнало по радиото и е звучало така (поне на мен така са ми казвали)
"Мирно орящ съветски трактор бе нападнат от взвод на китайската армия, след като неутрализира противника - отлетя в неизвестна посока, а ако пак дойдете ще пуснем комбайна".

Но то за руснаците има ехееее какви неща на тази тематика.

Колкото до война, не мислите ли, че 2 години са страшно много време? Не, че искам да съм гадна, ама шанса след 2 години да сте тук (визирам живи), е толкова колкото и шанса да ви няма. Мисля, че е малко рано да се впрягате за неща, коит са Много далече в бъдещето. Маркирайте си ги, ма нема сми от разправии.

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 30 Окт 2007 14:54

2D написа:
Абе мен наскоро ми разправяха, че преди време 200 000-на китайска армия навлязла в Русия и точно след 3 минути нямало и следа от нея

Дядо ми ми беше разправял за това. Преди няколко години Китай спорела с Русия (или СССР още е била???), че сикала някакъв техен остров. Изпратили китайците войските и изгубили контакт с армията си и незнам как и кога са разбрали, че цялата има войска била избита, а бронираните машинарии ставали само за скрап. Вестниците са писали за това, но коя година е било незнам. btw доколкото си спомням мисля, че нямало следи от куршуми по труповете. Някой знае ли повече инфо за това?

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Окт 2007 15:41

sagara-kun написа:
2D написа:
Абе мен наскоро ми разправяха, че преди време 200 000-на китайска армия навлязла в Русия и точно след 3 минути нямало и следа от нея

Дядо ми ми беше разправял за това. Преди няколко години Китай спорела с Русия (или СССР още е била???), че сикала някакъв техен остров. Изпратили китайците войските и изгубили контакт с армията си и незнам как и кога са разбрали, че цялата има войска била избита, а бронираните машинарии ставали само за скрап. Вестниците са писали за това, но коя година е било незнам. btw доколкото си спомням мисля, че нямало следи от куршуми по труповете. Някой знае ли повече инфо за това?

Това кога е станало? В смисъл и на мен ми се вижда интересно, но не откривам никакво инфо, защото нямам идея кои години се е разигравало действието.

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 30 Окт 2007 16:31

тея американци вечно ше ламтеят за руските ресурси.Иска им се накопеленцата да контролират полетата с газ ама май ше го налапат големия руски...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Окт 2007 16:48

Не знам дали 2010 ще е, но действително има много доказателства че такова нещо се подготвя ... Евала и на Путин, че не е каквото името му предполага :) , и сега гледа да къса връзките си с тях и да не им се дава лесно ... КГБ-то се доказва като школа за добри държавници :)

Глупавото според мен е, че в такъв конфликт сме на страната на САЩ, а сме една от най-близките страни сътруднички до руската територия ... Ще отнесем пердах, и то от хора които на този етап трябва да имаме за приятели ... а вместо това : и САЩ, и ЕС ни накараха със страшно глупави спогодби ( като например тази за АЕЦ-а ) да скъсаме всякакви връзки с Русия. Това лично за мен не е добре, но ще поживеем поне още малко докато разберем :wink:

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 31 Окт 2007 16:04

Shady написа:
sagara-kun написа:
2D написа:

Това кога е станало? В смисъл и на мен ми се вижда интересно, но не откривам никакво инфо, защото нямам идея кои години се е разигравало действието.

И аз нищо не открих, като си додйе, ще го разпитам отново и ще дам повечко инфо.

Профил Skype

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Окт 2007 16:35

Идиот, това е инцидента при границата на русия когато над реката Китай изпрати няколко стотин войници а крайграничните войски ан руснаците ги бомбардираха сцепиха ледената покривка и се издавиха всички. После Китай съобщи ,че това били бунтовници които имигрирали в Русия и похвалиха Руснаците. Какво да се прави като не стана тайно , поне да ги пофалиме ...

Профил WWW

Аватар
В момента играе: шах
Заглавие:
Публикувано на: 31 Окт 2007 20:33

Без да чета коментарите след прочетеното от мен, сиреч цялата тази "статия" мога да кажа само едно - много добра курсова работа - ще имаш 6 по литература и 2 по международни отношения! :) Много ми хареса. За кой университет го написа - мн добро наистина! :)

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Окт 2007 20:41

ето ви едно интересно мнение, докато търсех за неутронната бомба го намерих...

http://www.segabg.com/online/article.as ... 5&id=00008

Have you been touched by his noodly appendage?

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com