Автор |
Съобщение |
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Окт 2007 16:52
Не съм съгласен че колкото по малко играете после играете по добре , това е ако вече се играе прекалено много , ако си играете по няколко мача на ден . Точно тая фифа трябва доста игра за да се свикне , все пак не съм видял квато и игра да е да не я играе и да ставаш по добър
|
|
Piggsy ™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Окт 2007 17:03
Collector [Denmark] 1:1 Piggsy [Germany]
omg.Та кога излиза FIFA 09 ?
|
|
|
|
|
collector
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Окт 2007 18:43
be6e dobur ma4
collector [Denmark] 1:1 piggsy [Germany]
|
|
|
|
|
crazysasho
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Окт 2007 19:02
Нигерия - Аржентина 2:3
Фифата помага н по-силните отбори ... Незнайно защо не ми смени на защитника дето е до Меси и той ми вкара 2 гола При корнер моя играч даже и не скочи Но иначе Устари го спаси поне от Х щото спаси 4 пъти лице в лице с него
Черните чепове показаха , че могат да играят и срещу силните състави и само малшанса им пречи , но обещаха занапред да се стегнат и титлата ще е тяхна !
___________________________________ http://football-games.bfl-team.com
|
|
|
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Окт 2007 19:02
Krissan [Argentina] 3:2 Crazysa6o [Nigeria]
Много равностоен мач.Първото полувреме беше много силно и за двамата може би малко по добро за него .Тогава паднаха и всичките голове.Второто мисля че и двамата играхме мн зле като нямахме много положения.Той изпусна 3-4 положения и аз изпуснах 2 с Тевез тъпия левак и 1 спасено на Креспо.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Окт 2007 19:37
Levskara - Kaloz -0:0
|
|
|
|
|
van
|
|
|
|
|
|
|
|
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Окт 2007 19:50
iMMortality 2-0 Krissan
___________________________________ † Harbinger of Death †
|
|
|
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Окт 2007 19:53
Krissan [Argentina] 0:2 Immortality [Czech]
Много незаслужена победа но ми липсва късмет ,Меси на три пъти можеше да вкара креспо чукна гредата и направих още няколко пропуска.Той също имаше няколко като в една нищо и никаква ситуация допуснах нелеп гол като му подадох на него и остана на празна врата.Втория гол беше в продължението от дузпа .Успех му пожелавам напред
|
|
|
|
|
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Окт 2007 20:07
Е Крис такива оправдания точно от теб не съм си и помислял,че ще чуя.Първо на първо ти не играеш с Аржентина,а с Меси,всички пасове все към Меси и ти какви 3 пъти сам срещу вратаря,удъри,греди.В целия мач имаше 4 удъра към вратата,2 в очертанията й,а ти даже не можеше да влезеш в наказателното ми,в случайте,в които влезе имаше 3ма защитника,които се бутаха с Меси и му я взеха,гредата ти стана благодарение на крив мой пас от вратар към защитник и я подадох на Креспо без да искам.Аз излязох сам срещу вратаря ти->бих удър,Абонданзиери спаси и си я довкарах,после излязох с Барош сам срещу вратаря,но реших да го финтирам и сбърках,налетяха ми няколко защитника и ми я взеха,по-късно дадох отново извеждащ пас към Барош по въздух и той като лумпен се държа и топката го фрасна в главата и после не се ориентира къде е тя,а беше пак сам срещу вратаря,средата на второто полувреме излязох с двамta ми нападатела самi срещу вратаря ти и реших да подам на този,в който не беше топката и да я добавя само,но паса беше лек.В края на мача пак излизам с Барош сам срещу вратаря ти и ти ме спъна в гръб в наказателното и заслужена дуспа !КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ е много не заслужената ми победа според теб?Веднъж ти не тръгна да правиш нещо по различно от пас към Меси и тичане по диагонал !
___________________________________ † Harbinger of Death †
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Окт 2007 21:26
van написа: TroY Levskara написа: TroY Levskara написа: Levskara - Kaloz -0:0 сметна ли са го като са изчислявали но не са го нанесли Wink Wink енъче тоя калоз гази Wink
Не са смятали този мач,ние с калоз го играхме преди 2 часа някьде !! От тогава трябва да го сметнат и нанесат!! И с този мач аз ставам с 6 точки от 5 изиграни мача!
пс-ван като не знаеш не се исказвай непотготвен за да обьркваш организаторите
|
|
|
|
|
van
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Окт 2007 21:35
TroY Levskara написа: van написа: TroY Levskara написа: TroY Levskara написа: Levskara - Kaloz -0:0 сметна ли са го като са изчислявали но не са го нанесли Wink Wink енъче тоя калоз гази Wink Не са смятали този мач,ние с калоз го играхме преди 2 часа някьде !! От тогава трябва да го сметнат и нанесат!! И с този мач аз ставам с 6 точки от 5 изиграни мача!
пс-ван като не знаеш не се исказвай непотготвен за да обьркваш организаторите
явно съм се объркал с мача му с някой друг завършил 0-0 пак сори
___________________________________ http://fifa4fun.forumhead.net/index.php
don't forget the champs [ World Cup 2006 Champions Italy ]
http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко
|
|
|
|
|
TroY Gonzo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Окт 2007 21:48
em1nem4o написа: Gonzo не ме интересува на кого си писал ама на мен ми писа само веднъж и то когато те добавих. Повече не си ми писал а аз ти пиша почти всеки ден. Така че не се крий или ще искам да ми пишат служебна победа .
хахахахахаха служебна ли искаш е ахахахха малчоо стягай се че ме ядосваш утре щи пиша и ща размажа
___________________________________ hxaahxlahxalhxalhxahxaxhlxhalxhal axh axhxlh xla xlax lhalahxlahx
|
|
|
|
|
TroY Gonzo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Окт 2007 15:17
Gonzo - Eminem4o 1-0
Баси детето тфа не играе за никъф кеф игра ми игра ми с 5 защитника и 1 дефанзивен халф и Ето вижте скрийновете незнам дали тряя да се допускат такива играчи като тоя да играят в този пресижен турнир ?!?!?!
Но комент !!!!
___________________________________ hxaahxlahxalhxalhxahxaxhlxhalxhal axh axhxlh xla xlax lhalahxlahx
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Окт 2007 15:22
TroY Gonzo написа: Gonzo - Eminem4o 1-0 Баси детето тфа не играе за никъф кеф игра ми игра ми с 5 защитника и 1 дефанзивен халф и Ето вижте скрийновете незнам дали тряя да се допускат такива играчи като тоя да играят в този пресижен турнир ?!?!?!
Но комент !!!!
Е ти как искаш да играят всички ве. Като тебе ли(всичко на преде). Аз само със тебе играх така щот разбрах че играеш само в атака и за тва.
___________________________________ [T2R] Clan
|
|
|
|
|
TroY Gonzo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Окт 2007 15:23
em1nem4o написа: TroY Gonzo написа: Gonzo - Eminem4o 1-0 Баси детето тфа не играе за никъф кеф игра ми игра ми с 5 защитника и 1 дефанзивен халф и Ето вижте скрийновете незнам дали тряя да се допускат такива играчи като тоя да играят в този пресижен турнир ?!?!?!
Но комент !!!! Е ти как искаш да играят всички ве. Като тебе ли(всичко на преде). Аз само със тебе играх така щот разбрах че играеш само в атака и за тва.
Вижте го само как ми отговори
|
|
|
|
|
collector
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Окт 2007 15:51
Gonzo [Portugal] 4:0 Collector [Denmark]
|
|
|
|
|
TroY Gonzo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Окт 2007 16:31
bomal написа: Gonzo [Portugal] 4:0 Collector [Denmark]
Така е просто Португалия са уникален отбор гг на пича и брао че не се затвори
|
|
|
|
|
Red DevilS|RooNeY
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Окт 2007 21:43
Marin - Rooney 3-1 ще продължавам да си играя мойта игра даже и да падам но никога няма да играя грозен футбол какъвто показа той 1000 пъти сам вс вратаря излезе браво на него успех му желая
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Окт 2007 21:44
marin_007 - rooney_raim 3-1
Абе мача ми бе много кофти имаше някво забавяне не сечеше на моменти а направво сякаш играх на слоу , нз що така , още при 1вата си атака поведох , после нещо прекъсна играхме 85 мин .Поведох 2-0 , след това той изравни от един корнер , и после пусна всичко в атака , еми имаше няколко положение , ама поне 10 пъти сам срещу вратаря се осирах с извинение просто много гадно забавяне се получи , не е оправдание . Все пак успех на рууни
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|