Автор |
Съобщение |
Дръвник
|
|
Мнения: 199 Местоположение: CHERNOBIL KINGDOM :) on the way to nowhere
|
|
Заглавие: Атака по коледа... Публикувано на: 27 Окт 2007 12:15
То до коледа има бая време ама тва ми хумна...
Коледа-един от най светлите празници.Във форумуво също беше коледа и стотици млки розови зайчета-клонинги на админа тичкаха весело из селото и подаряваха предупреждения и банове на непослушните юзъри и усмивка по радиото на послушните.Партизаните си седяха в квартирата и правеха какво ли не.Батор опаковаше подаръците на милчо между които бяха три пакета експериментални патрони,пълнител от чисто злато и временна татуировка,Били гледаше телевизия в другата стая и мрънкаше нещо за избиване на политиците,Наз'ул пиеше мартини от трилитрова бутилка,а Блу и Куц Пръч гледаха сеир на едно голямо сиво дърво бягащо от един от клонингите на админа,който размахваше предупреждение и искаше да го лепне на дръвника.
Но далеч от форумуво цареше далеч не толкова весела бъркотия.Дълбоко в отходната канализация наедно кърджалииско училище Алми кроеше поредният си пъклен план,около него търчаха двамата му сина близнаци-Аркатраз и Катеричок,а муки крещеше нареконект "по-силно,поо-дълбоко" докато реконект...пробиваше дупка в земята с дрелка.Накрая дъ дарк лорд Алминатор не издържа и се провикана:
-Ае трайте ве педосексуалисти!
Всички млъкнаха,за да чуят какво има да каже техният господар.
-Аркатразе,тръгваш към форумово заедно с брат ти да шпионирате,реконекте стига си ми дупчил пода,живеем в канал,муки,млъкни.
-Ясно-казаха в почти един глас слугите на злото и хукнаха в пълна неразбория да си изпълняват заповедите.
-Скоро армията на мрака пак ще да тръгне към форумуво-изкрещя сам на себе си алми-естествено първо трябва да я намеря-каза по-спокойно.
Ту би кънтиниъд...
___________________________________ [PROUD DEFENDER OF STINKY SOCKS]
---------------------------------------------
a.k.a. bobakin
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Окт 2007 15:59
Не сте интересни.
|
|
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Окт 2007 16:42
Ледник Фир Болг написа: Не сте интересни.
Айде айде,не ти е тук мястото!Отивай да размишляваш за кой ще гласуваш.
По темата - а стига де?Егати плагиатството.Преди беше от Лиич,сега от Пръча...
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Окт 2007 17:05
Светофарът дава зелена светлина. Натискам газта, защото до 15 мин трябва да съм в офиса, иначе шефът ужасно ще ме скастри защо пак закъснявам. Днес имам важен проект със японската фирма-партньор, сериозна работа. Изведнъж някакъв бял микробус ми сече пътя, като прави ляв завой и отнася предницата ми. Колата се разтриса. От носа ми теква кръв, а аз шокиран от могъщия удар. С последни усилия излизам от колата, изправям се и оглеждам колата - отпред цялата е смепена, а микробусът, виновен за произшествието - почти нищо му няма, все едно се е блъснал в пясъчна дюна. Причернява ми от яд, но събирам сили и ставам отново. От проклетата пущина излиза някаква лелка с руса къдрава коса и ми говори нещо, но ушите ми пищят и не я чувам. Тя ме хваща за якето и започва да ме влачи. Започвам да се съпротивлявам, но тя ме изритва в лицето, хваща ме за косата и продължава да ме влачи. Крещя за помощ, моля се да ме пуснат, защото ще ме уволнят, ако не отида на работа, да не говорим, че ми се живее още. Бивам отведен в микробуса, грубо хвърлен върху металният под и жената продължава да ме налага с ритници в ребрата. След като свършва, вързва ме с белезници, обърсва кръвта по лицето ми с някакъв мръсен парцал. Пъха ми главата във една кофа с вода, за да се освежда и ми изкрещява истерично: "Добре дошъл в "Море от любов", отрепка. Добре дошъл в юбилейната 10,000 серия предаването, но за твое добро, съгласявай се с всичко и слушай внимателно, защото наистина ми омръзна да съм водеща на това противно предаване вече цели 30 години". Със сетни усилия поклатих одобрително глава и втренчено отправих поглед към малкото мониторче, където любимата ми жена, просто казваше колкото много ми благодари и ме обича...
|
|
|
Дръвник
|
|
Мнения: 199 Местоположение: CHERNOBIL KINGDOM :) on the way to nowhere
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Окт 2007 17:15
Blue написа: Ледник Фир Болг написа: Не сте интересни. Айде айде,не ти е тук мястото!Отивай да размишляваш за кой ще гласуваш. По темата - а стига де?Егати плагиатството.Преди беше от Лиич,сега от Пръча...
Oт лиич не съм.Само от куция ама ми се пишеше нещо по темата...
___________________________________ [PROUD DEFENDER OF STINKY SOCKS]
---------------------------------------------
a.k.a. bobakin
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Окт 2007 17:19
Blue написа: Ледник Фир Болг написа: Не сте интересни. Айде айде,не ти е тук мястото!Отивай да размишляваш за кой ще гласуваш.
Анархисте, върви да се бориш за свободата си срещу лошата си майка, която те кара да си подреждаш стаята.
|
|
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Окт 2007 17:23
Ледник Фир Болг написа: Blue написа: Ледник Фир Болг написа: Не сте интересни. Айде айде,не ти е тук мястото!Отивай да размишляваш за кой ще гласуваш. Анархисте, върви да се бориш за свободата си срещу лошата си майка, която те кара да си подреждаш стаята.
Touche? Спокойно бе Ледник,аз на майтап...ти веднага с рогата...
|
|
|
|
|
12dasd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Окт 2007 00:15
Нека твори човека, като му се твори!
Все едно да кажеш, че Агата Кристи е мощен плагиатор - преди нея също е имало писатели на криминални романи, нали?
Както и да е, като не го харесвате, не мрънкайте, а предложете нещо, с което да се подобри качеството/количеството на разказа.
___________________________________ Или имаш, или немаш.
|
|
|
|
|
Creator_
|
Цар |
|
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Окт 2007 00:18
Активни, но дали ефективни?
Браво, Актив!
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|