Crysis - DEMO

Игри за PC
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Сега ще я пусна да се инсталне и ще видя за какво става въпрос. Дано да ми върви добре дори да е на low и дано освен графиката има и добър геймплей.
Аватар
Дръвник
Обратна връзка:

Мнение от Дръвник »

Изображение
Вижте тая тъпотия какво направи с компютъра ми.Не мога да сменя резолюцията,нито цветовете(на 4 битов цвят съм)...Ако някой може дапомогне плс кажете какво да правя.
[PROUD DEFENDER OF STINKY SOCKS]
---------------------------------------------
a.k.a. bobakin
Аватар
Hangwire

Мнение от Hangwire »

Жасай един System Restore ,и да не ти пука :)
Аватар
Дръвник
Обратна връзка:

Мнение от Дръвник »

Ей блу мерси как не се сетих.
[PROUD DEFENDER OF STINKY SOCKS]
---------------------------------------------
a.k.a. bobakin
----------

Мнение от ---------- »

Дръвник написа:Изображение
Вижте тая тъпотия какво направи с компютъра ми.Не мога да сменя резолюцията,нито цветовете(на 4 битов цвят съм)...Ако някой може дапомогне плс кажете какво да правя.
Пробвай рестарт. :roll: Аз тъй се оправих.
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Ебаси тая игра дори с всичко на low пак има страхотна графика. Не мога да си представя какво ще е с всичко на макс с directx10. Пък и геймплея не е лош. С нетърпение очаквам да излезе.
Аватар
Dumbaldor

Мнение от Dumbaldor »

Dumbaldor написа:Сега я тегля и ще я тествам на моята барака: Celeron 2.4 Ghz, 1 GB DDR333, 128 MB Radeon 9600. Сигурно ще запецва като гъз, но просто искам да я видя.
Ебаси, играта взе че тръгна. Като вляза в опциите не мога да кача нищо на повече от low. Medium и High са ми сиви и не ми дава да ги избера. Иначе запецва, но може да се поразходиш из нивата. Най-гадно обаче става като трябва да се биеш с гадове. Кадрите в секудна падат до 1 и не знаеш какво става. Честно казано, очаквах да върви даже по-зле. За графиката нищо не мога да кажа. Сигурен съм че играта ще изглежда коренно различно на GeForce 8800 Ultra SLI, Core 2 Duo Extreme и 2 GB DDR2 :wink: . Шотовете, които съм гледал са доста по-различни от видяното на екрана. Иначе това което видях пак си ме накефи. Лицата са супер !!! Тревата и водата също. Изобщо с такъв Engin джунглата изглежда страхотно.
Аватар
swnny
Обратна връзка:

Мнение от swnny »

Ето разликите между Low. Medium и High. За Very High иска DX10, а видеото ми не го подръжа.
Иначе машината е Pentium 4 HT @ 3GHz 2GB DDR2, Asus GF 7900GS 256/256

Изображение
Low - върви меко казано перфектно със около 50FPS, но изглежда като последния пач на Far Cry с HDR :)

Изображение
Medium - върви добре с около 30-35FPS както и изглежда прилично.

Изображение
High - върви ужасно с около 17-20 максимум 40 FPS (като гледам в земята :lol:), но за сметка на това изглежда феноменално :)

А така играя аз:
Изображение
Textures, Objects, Physics, Shaders, Effects, Watter са ми на High, a Post-Processing на Low и Shadows на Medium - както се вижда изглежда почти като горното, но с разликата, че няма Motion Blur, сенките са ръбати, и светлините не са толкова детайлни. Върви прилично с около 30тина FPS, но пада отвреме на време... не е нещо съществено защото под 22FPS до сега не ми е паднало и се играе добре :)
Изображение
Изображение
Аватар
_Mitko_

Мнение от _Mitko_ »

Играта е превъзходна. Бях решил да не бързам с поставянето на виста ама като видях какво представлява на хай насторйки просто любопитството ми не издържа повече и искам да видя кво ще представлява на вери хай.
Аватар
swnny
Обратна връзка:

Мнение от swnny »

Виж този пост и ще видиш, че не е нещо което тера-гира-мега яко :)
Изображение
Изображение
тъп гъз
Обратна връзка:

Мнение от тъп гъз »

Минах го демото и съм много доволен :D Адски забавно е да грабнеш една кокошка и да я хвърлиш по някой :р
Прекрасна реализация. Бях леко скептично настроен, но сега вече чакам пълната с нетърпение...
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

2.8 процесор и 256 mb видео е много общо казано...

Иначе в бъдеще когато излязат по-мощни карти които да могат да подкарват хубаво играта, Crytek ще пуснат пач с още по-добра графика.
Аватар
Cpl. D.Hicks
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Обратна връзка:

Мнение от Cpl. D.Hicks »

На Pentium D 3.40Ghz 1 GB DDR2 GF 7600GT върви повече от прилично на Medium (като само шейдърите и object са ми на low) :wink:

Код за потвърждение: Избери целия код

"History is written by the victors."
a.k.a Хикс
Аватар
Krasen

Мнение от Krasen »

Ае къв беше тоя Трипод накрая :lol: или беше с повече крака, като тия от Матрицата.. :shock:
"At the end of your road mine begins."
Rensing
Обратна връзка:

Мнение от Rensing »

Аве на пентиум д 2.8, 1гб рам и гф 8400 гс 256 мб ще върви ли като хората? :) Че дори новия комп го напълних с глупости и внимавам какво тегля :lol:
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

bYbonЪъЪъ написа:Аве на пентиум д 2.8, 1гб рам и гф 8400 гс 256 мб ще върви ли като хората? :) Че дори новия комп го напълних с глупости и внимавам какво тегля :lol:
Ще върви естествено. Аз я подкарах на целерон 3.2, 1гб рам и гф 7300гт 256 мб и вървеше като пушка. Разбира се с всичко на low, но то и на low графиката изглежда чудесно.
Аватар
lordivan

Мнение от lordivan »

Играта е супер. :)
Аватар
N2O
В момента играе: С пишката си и белот.
Обратна връзка:

Мнение от N2O »

Доста добро впечатление ми направи, върви като пушка на Medium 1024x768 без сеч на 8600GT 256MB DDR3, 2GB DDR2 667 и Е2140 1.6GHz Dual Core.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Абе от вчера ми седи на компа, само място трябва да освободя.. :lol:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

The Chameleon написа:Абе от вчера ми седи на компа, само място трябва да освободя.. :lol:
Няма смисъл, няма да видиш точно най силните точки на Crysis, ще видиш някакво графично копие на CS :lol:
Публикувай отговор