Crysis - DEMO
-
Der Meister
- Обратна връзка:
-
----------
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Ебаси, играта взе че тръгна. Като вляза в опциите не мога да кача нищо на повече от low. Medium и High са ми сиви и не ми дава да ги избера. Иначе запецва, но може да се поразходиш из нивата. Най-гадно обаче става като трябва да се биеш с гадове. Кадрите в секудна падат до 1 и не знаеш какво става. Честно казано, очаквах да върви даже по-зле. За графиката нищо не мога да кажа. Сигурен съм че играта ще изглежда коренно различно на GeForce 8800 Ultra SLI, Core 2 Duo Extreme и 2 GB DDR2Dumbaldor написа:Сега я тегля и ще я тествам на моята барака: Celeron 2.4 Ghz, 1 GB DDR333, 128 MB Radeon 9600. Сигурно ще запецва като гъз, но просто искам да я видя.
Ето разликите между Low. Medium и High. За Very High иска DX10, а видеото ми не го подръжа.
Иначе машината е Pentium 4 HT @ 3GHz 2GB DDR2, Asus GF 7900GS 256/256

Low - върви меко казано перфектно със около 50FPS, но изглежда като последния пач на Far Cry с HDR

Medium - върви добре с около 30-35FPS както и изглежда прилично.

High - върви ужасно с около 17-20 максимум 40 FPS (като гледам в земята
), но за сметка на това изглежда феноменално 
А така играя аз:

Textures, Objects, Physics, Shaders, Effects, Watter са ми на High, a Post-Processing на Low и Shadows на Medium - както се вижда изглежда почти като горното, но с разликата, че няма Motion Blur, сенките са ръбати, и светлините не са толкова детайлни. Върви прилично с около 30тина FPS, но пада отвреме на време... не е нещо съществено защото под 22FPS до сега не ми е паднало и се играе добре
Иначе машината е Pentium 4 HT @ 3GHz 2GB DDR2, Asus GF 7900GS 256/256

Low - върви меко казано перфектно със около 50FPS, но изглежда като последния пач на Far Cry с HDR

Medium - върви добре с около 30-35FPS както и изглежда прилично.

High - върви ужасно с около 17-20 максимум 40 FPS (като гледам в земята
А така играя аз:

Textures, Objects, Physics, Shaders, Effects, Watter са ми на High, a Post-Processing на Low и Shadows на Medium - както се вижда изглежда почти като горното, но с разликата, че няма Motion Blur, сенките са ръбати, и светлините не са толкова детайлни. Върви прилично с около 30тина FPS, но пада отвреме на време... не е нещо съществено защото под 22FPS до сега не ми е паднало и се играе добре
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
На Pentium D 3.40Ghz 1 GB DDR2 GF 7600GT върви повече от прилично на Medium (като само шейдърите и object са ми на low) 
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."-
Der Meister
- Обратна връзка:
Ще върви естествено. Аз я подкарах на целерон 3.2, 1гб рам и гф 7300гт 256 мб и вървеше като пушка. Разбира се с всичко на low, но то и на low графиката изглежда чудесно.bYbonЪъЪъ написа:Аве на пентиум д 2.8, 1гб рам и гф 8400 гс 256 мб ще върви ли като хората?Че дори новия комп го напълних с глупости и внимавам какво тегля
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка: