Като се замислиш - възможно, но пък нали когато е на кораба казва "Hello, mother" и Лоис се обръща...slim_k написа:Имам теория какво ше се случи в продължението на "Стюи килс Лоис" - ще се окаже че никой не разбира какво говори бебето освен Брайън ...
Всичко за Family Guy Season 6
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
Щото му чува гласа ...Squiz написа:Като се замислиш - възможно, но пък нали когато е на кораба казва "Hello, mother" и Лоис се обръща...slim_k написа:Имам теория какво ше се случи в продължението на "Стюи килс Лоис" - ще се окаже че никой не разбира какво говори бебето освен Брайън ...
http://wkoz.net - rap shit 24/7
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Това ме подсеща за люибмият ми момент от FGSquiz написа:Като се замислиш - възможно, но пък нали когато е на кораба казва "Hello, mother" и Лоис се обръща...slim_k написа:Имам теория какво ше се случи в продължението на "Стюи килс Лоис" - ще се окаже че никой не разбира какво говори бебето освен Брайън ...
Stewie:
-Luis
-Luis
-Luis
-mom
-mom
-mother
-mommy
-mama
-ma
-mommy
-ma
(така продължава около 30 секунди)
Luis:
-What??!
Stewie:
-Hi
*почва да се хили и бяга през вратата*
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
-
sergeantrh0
Това със самоиронията наистина беше адски лудо!Squiz написа:Гледах 5ти епизод на Family Guy от 6ти сезон
Мамка му и прасе, ЖЕСТОКО е! Гледайте, кефете се! Супер бъзици, супер моменти.Края сме го виждали в някои филми, но самоиронията след това е зверска.КУЛТ!
Линк в Пост 1
Това е различното във Family Guy. Най-добре си личи в юбилейния 100-ен епизод
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
- Макс Пейн
- Обратна връзка:
Ей, забравил съм да го плесна в линковете на 1ва страница, ся ще го направя.Определено епизод 100 беше голяма гавра със самите тяхbOtLik3 написа:Това със самоиронията наистина беше адски лудо!Squiz написа:Гледах 5ти епизод на Family Guy от 6ти сезон
Мамка му и прасе, ЖЕСТОКО е! Гледайте, кефете се! Супер бъзици, супер моменти.Края сме го виждали в някои филми, но самоиронията след това е зверска.КУЛТ!
Линк в Пост 1
Това е различното във Family Guy. Най-добре си личи в юбилейния 100-ен епизод
Все агенти сме!
Все агенти сме!
- Макс Пейн
- Обратна връзка:
Честно да ти кажа, не ме нарадва особено.Може би щото след последните два съм се накефил адски много, но не се смях много тук...slim_k написа:http://zamunda.net/details.php?id=108369
6ти епизод - на ниво както винаги ... Вие кво ше кажете ?
Все агенти сме!
Все агенти сме!
-
Asriel
- В момента играе: GTA IV
- Обратна връзка:
В Family Guy Wiki пише, че всички разбират какво казва Stewie, но просто, както при всички малки деца не му обръщат внимание.slim_k написа:Има определени моменти когато всички го разбират... Но е много рядко. Разбират го всички и когато има клип-моумънт. Но иначе само Брайън, мацката на Брайън ( тъпата блондинка ) и бебетата ...
Link
все аркадаши сме
Krieg
Krieg
Мисля че си прав ... Тя за тва и Мег каза в 5ти епизод - "Stewie is just a baby" ...Krieg написа: В Family Guy Wiki пише, че всички разбират какво казва Stewie, но просто, както при всички малки деца не му обръщат внимание.
Link
http://wkoz.net - rap shit 24/7
- Predator-S