Автор |
Съобщение |
O6im
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Окт 2007 15:18
браво получавате бонус лайно в пликче
___________________________________ Живей заедно,умри сам.
|
|
|
|
|
Gnumerick
|
|
Мнения: 529 Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Окт 2007 15:47
Shady написа: 6 години ходене по мъките. Честито! За тея 6 години имам 15 преинсталации. Искам си парите обратно....... ама не ми ги дават, щото си го дръпнах от замундата
Да не казвам голяма дума, но за 5 години - 1 преинсталация, когато си сменях харда.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Окт 2007 16:13
Имам и Линукс, и Уиндоус. И двете откакто съм ги качил, не съм ги преинсталирал. Защо? Не съм си тъпкал хардовете на компютрите с боклуци. Много важно в случая е начинът на експлоатация.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Окт 2007 16:52
AlShu написа: Аз пък съм на мнение, че ХР с вграден Сп2 (или по-нов) е най-стабилната ОС на Майкрософт от Дос 6.2 насам...
+ това не си спомням откога ми е забивал по негова вина, а го имам от самото пускане за продажба. Даже не си спомням дали въобще ми е забивал без причина. Когато това е ставало е било винаги и само по операторска грешка. Сами си правете изводите дали искате висти, мисти и секви подобни шитове, които лапат 1 гига рам без да си пуснал и 1 програма/игра.
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Окт 2007 17:23
Най-дълго без преинстал успя да ми изкара 2 години ... А тия 2 години ги изкарах без антивирусна. Преинсталацията не се наложи заради некой червей или нещо такова. След няколко последователни токови удара ( мерси на Енергото, ше ви черпа боза, скапаняци ) ми се разбъркаха хард диска крешна ...
Говорим за Уиндоус ХР Сървис Пак 2 на ауто ъпдейт, без никаква антивирусна или фаеруол - с единствени защити - сигурността на Фаерфокса и некъв стар Ад-Ауер ...
Според мои наблюдения - не е виновен Уиндоуса за тва че преинсталирате вие - виновни сте вие балъци, дето сваляте де що има експериментален софтуер с интересно име ( "ъъъ тая програма ми проверява скайпа, докато цъкам тотал уор, без да съм логнат" ), дето си товарите куик трейа и таск бара със секфи възможни бози дето половината са на стартъп ... Е не става така глупаци - после за кфо закачвате вируси, пърформънса на машината намалява и тряя да преинсталирате ... Некфи глупаци ми седат половин-година на 2МБ свободни на харда - "Ъъ братле тоя Уиндоус е ебати бозата - сичко ми забива, а машината ми е силна" - машината ти е силна, ама ти си балък.
Не се обърквайте - не казвам че системата е безопасна и рекордно стабилна - просто не е това което се изкарва ... Стегайте си гъзовете и не хранете не който трябва ... Едно беше Уиндоус 98, дето крашваше на секи втори таск, съвсем друго е ХР.
Честита 6толетка и от мен
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
Zero-Blade
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Окт 2007 23:31
slim_k написа: Според мои наблюдения - не е виновен Уиндоуса за тва че преинсталирате вие - виновни сте вие балъци, дето сваляте де що има експериментален софтуер с интересно име ( "ъъъ тая програма ми проверява скайпа, докато цъкам тотал уор, без да съм логнат" ), дето си товарите куик трейа и таск бара със секфи възможни бози дето половината са на стартъп ... Е не става така глупаци - после за кфо закачвате вируси, пърформънса на машината намалява и тряя да преинсталирате ... Некфи глупаци ми седат половин-година на 2МБ свободни на харда - "Ъъ братле тоя Уиндоус е ебати бозата - сичко ми забива, а машината ми е силна" - машината ти е силна, ама ти си балък.
What he said. Уин съм си преинсталирал само когато сам съм си го омазвал. В момента почти трета година си ми върви пърфект и то на мойта щайга, дето е за боклука от маса време, само защото почнах да се гива повече за здравето й.
Проблема не е в състемата, проблема е във вашият телевизор.
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Окт 2007 23:34
Не знам но на 3 години ми се скапва , толко сигурно издържа при мен ...
|
|
|
|
|
Поливача
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Окт 2007 00:05
Тъй е, Екс Пи се скапва... питай го що... Сега съм с Виста и Екс Пи-то за всеки случай. Тъкмо ще видя къде ще я прецакам и нея
П.С. Мамкай й Виста - няма драйвери за мултимедийнат клавиатура, тея за мишката не се инсталират, юпиеса и той неще не работи с драйвери за Екс Пи както трябва... въобще... май и чакането няма да помогне в случая - дали въобще ще излязат драйвери някога?... Затова Екс Пи ще дъжи до 2009 лидерското място, докато ни поостарее хардуера и не се наложи да го заменим с нов, създаден с поглед за Виста.
___________________________________ Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|