Да ми беше изпратил поне известие, нима смяташе че щях да го прочета? Та нека се върна към темата. Не ме интересува каква кола кара баща ти. Няма да завиждам. Няма да споделя омразата към теб. Но ще споделя истината - ти си малтретиран. Да, живееш по един почти перфект начин на живот. Но си в заблуда. Най-ценните уроци си ги пропуснал, храниш се със сладкото, но жалко, губиш соленото. Ти си полу-човек. Липсва ти контрола, ценностната ти система е низка и буквално самоубийствена, липсва ти и умереност, добра преценка за добро и зло, липсват ти и още много поуки, за които повярвай - няма да чуеш в престижното си училище. Ще те мачкат. Ще те тъпкат душевно. Защото ти си празен. Надявам се си чувал "С пари кола се купува, но приятели не!", а и - ум царува, ум робува. Живота, поне това което те очаква в него, ще ти даде малко разум. А този разговор - няма да го помниш. Само ще се досетиш че си знаел какво ще стане. И смърт ще усетиш. И болка ще вкусиш. Времето лекува всичко - от надути крака до болни умове. И на какво се основават думите ми? Хвалбата ми стига като аргумент. Надявам си не си мислел че ще постигнеш в мен сладката завист? Та, да завиждам на глупака? За какво ми е? Предпочитам да си вярвам на лудият до мен, той поне знае че лудите движат света, не глупавите играчки. Вземи си урок, не се хвали с пропуснатите.Bagerista_Boy написа:ще се събудиш?Arcatraz написа:Еми имах предвид името на един древномримски сваляч.Романс написа: ТВОИ се пише бе, дебил.и не ми викай дебил щото бедна ви е фантазията кво ще ви правя като спечеля изборите за президент.
а за всички останали: Айде дайте верно да се ерещнем след 5-6 години... Щото все ми се обяснявате, но всичките ви е шубе, нали?
Айде Лека Нощ
П.С. Не съм по обясненията и затова, каквото и да кажа, веднага ще бъде обърнато срещу мен... затова и си мълча повечето време...
ЕДИТ (специално за др. Хипи): 100% Ще замина догодина да уча в САЩ или в Англия за да изкарам някаква бакалавърска степен (надявам се на някакъв Автомобилен инжинеринг, щото е фън, или ИТ бизнес мениджмънт, за да мога да продължа фирмата на баща ми - Видеомакс АВС)... После (след завършването) ще изкарам курс за пилот (вуйчо ми ще ми каже къде и как) и после той (вуйчо ми) ще ме вземе да работя в БХ Еър като пилотче... Като остарея (или ако се окажа негоден или не достатъчно заинтересован от хвъркането) сигурно ще взема на баща ми фирмата или ще се занимавам с това, което съм завършил... Мисля, че поне ще си запазя стандарта на живот, който не е от най-ниските (ходя в частно у-ще - Американски Колеж в София, имаме около 200 квадрата апартамент в кв. Борово, баща ми кара ФВ Туарег, а и сега ще й взима Тигуан...)
та, Докторе, дано сте доволен...
И пътнико, нека живота те води! А дали?
П.П.: Блах, 3 пъти ще напиша "надявам" се, ех, този късен час си казва думата. Приятна вечер на всички, до скоро.