Топ Тъпи Теми
-
Alter Ego(fake)
- Till.Lindemann
- Гиро мекицата
-
Der Meister
- Обратна връзка:
За съжаление Куц Пръч е отскоро във форума и не знае за много по-култови теми от тези. Например тази. Като се сетя за още ще пиша.
Едит: Само не разбрах какво точно се разбира под тъпи теми. Смешни ли трябва да са? Примерно тази тема, която предложих влиза ли определението тъпи?
Едит: Само не разбрах какво точно се разбира под тъпи теми. Смешни ли трябва да са? Примерно тази тема, която предложих влиза ли определението тъпи?
Indiana Jones™ написа:За съжаление Куц Пръч е отскоро във форума и не знае за много по-култови теми от тези. Например тази. Като се сетя за още ще пиша.
Хахах, помна я тая тема. Тогава нямах още интернет у нас и влизах в форума чат пат от залите. Ама нали не съм всеки ден там, та 3-4 пъти в седмицата ви гледах простотиите (много хора казват, че тогава е било друго-не е вярно, форума винаги си е бил помийна яма) и тая тема я погледнах докато беше 2 страници и следващия път я гледам 10
А от по-сегашно време са знаменитите теми за асансьорите на Кинг и за беленето на пишката от Муки. И, разбира се, темата на Талибана за "злото от тавана'. Сега ми хръмна и онази за "зайците превземат света", здрав роулплей му ударихме тогава. Имаше и една посветена на световното O RLY явление... абе доста са, и все стоят за да докажат че еволюцията не е път само нагоре.
- Дръвник
- Обратна връзка:
Идиот,имах предвид,че за пет минути направи 17-18 мнения по общия.†SilentHunter† написа:Не бе баба ти, тъпак такъв. Аз предложение давам, ама ти като си прост и сигурно не можеш да четеш...Дръвник написа:Сайлънт,брой постове ли гониш?
[PROUD DEFENDER OF STINKY SOCKS]
---------------------------------------------
a.k.a. bobakin
---------------------------------------------
a.k.a. bobakin