Форумен FIFA клан [PCMC vs F.C.Wolfs 1-0(временно)]

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Марин е пиратка тези дни и викам да направим някоя контрола.Танаси се надявам се е приспособил към играта ,а Феликс се надявам и той да стане пиратка за 1-2 дена :roll:
Изображение
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Ми аз бях пират за тази вечер но ако се наложи ще бъда пират за мачовете на клана :wink:
Изображение
Аватар
tanasi
Обратна връзка:

Мнение от tanasi »

Какво направи ти, два win-a ли сложи или...? Аз щях да ти предлагам просто през два профила да влизаш, ама реших, че и сам си се усетил за тва :)
Never Give Up
Never Surrender
Never Admit Defeat

Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...

I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Момчета мноо ме офертират от други кланове , последният месец поне 3 :lol:

Не го казвам да се хваля ама се чудех какво да напиша да дигна темата!
Изображение
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Така... 2та уина няма как да го направя защото трябва да са на 2 различни дяла в моя случай имам 2 и малък хард 60 гб
Друго трябва да го форматна а това е немислимо , имам информация която ми трябва , трябва да купувам дискове да я записвам , а понякога и те се прецакват , просто незнам. Сега имам много предложения от други кланове ( да играем) . Но просто нямам възможност всеки път да преинсталирам, с 2 юзера не става . Еиднствения начин е тоя пач , да мога да го махам без преинсталация , в противен случай, съжалявам много ама ще трябва да сдам капитанската лента на някой , който ще брани цветовете на пцманиа :)
Доколкото знам феликс също не смята да преинсталира , това е мен , много жалко че се получава , но понякога не винаги става каквото искаш :wink:
Изображение
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

абе аз незнам, ама мисля че няма да е толкова проблем другите да ги навиеме да инсталират пача, ко пък толкова :lol:
и така всички ще принудим да имат пача и готово, ясно и просто :lol:
ей Марине я направи 15 поредни бе... ще е яко, вчера гледам едни с над 100 поредни победи имаше некви, дето са губили по-малко от 5 мача :x
мале тия кви са незнам, ама искам да пробвам да играя срещу такива :D
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Еми феликс аз ся съм с 13 , а оня ден като спря тока бях с 11 ся щях да съм с 24 поредни , ама жалко . Аз видях класирането на 1во място е някав изрод със 112 мача 112 победи :shock:
Изображение
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Търси се титуляр за клана ,както и 1 резерва .

В момента сме Марин,Танаси,Крис и аз !
Изображение
Аватар
van
Обратна връзка:

Мнение от van »

викам да прасна ено мнение за да кача темата :wink:
http://fifa4fun.forumhead.net/index.php
don't forget the champs [ World Cup 2006 Champions Italy ]
Изображение
http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Чакаме клан батъла , ще видим феликс дали може да измисли нещо , понеже смятам че ще е много полезен за клана :)
Изображение
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

ем благодаря че все пак разчитате все още на мен, ще направя каквото е по-силите ми! :wink:
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Трябва да кажеш дали да те броим.Понеже ,ако се включиш ще ни е необходима само 1 резерва
Изображение
crazysasho

Мнение от crazysasho »

Момци тренирайте щото Клан Батъла започва сравнително скоро ;)
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Добра новина :)
Изображение
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

Букмейкара написа:Трябва да кажеш дали да те броим.Понеже ,ако се включиш ще ни е необходима само 1 резерва
за момента този отговор колкото и странно да звучи зависи от Марин! Той ще ми каже дали ще може да осъществим едни мизерии и дано дано стане, въпреки това съм склонен да отделям-5 мин за преинсталиране на фифата и всичко останало, само и само за да играя, вярвам че днес ще ви съобщя окончателно!

И така мисля че вече намерих отговор и той е-ДА ЖИВЕЕ МАРИН!
Всичко направи и ще стане, сега ще преинстална играта и дори собственоръчно ще изпробвам това което той каза! Дано всичко е на мястото си! Мисля че може да ме пишете със сигурност в тези мачове и където и да било другаде!
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

И така момчета след няколко хитринки тука , успях да разбера , как да играем без прейнсталация и се получи.
Много добре стана , понеже става нещо като с конвертор и отнема не повече от минута :)

С хората който съм играл сме във супер форма , време да направим нещо голямо :) . Чакаме клан уара , ако искате може контрола с някой , клан точно сме си 5 човека може да викнем някой резерва, е надали всеки ще иска да е резерва , но по време на мачовете може да се докаже , ако някой иска нека пише в темата или да ми пише по скайп :)
Изображение
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Тъй като се разбра ,че всички налични титуляри сме на линия за Клан Батъла предлагам да си изберем резерва понеже турнира започва след 1-2 дена.Моето предложение е да бъдат или Романс или Мастъра! :wink:
Изображение
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Според мен пък трябва да е ван , пигси , мастъра. Друг вариянт е алан смит , ама той няколко пъти е казвал че не му се занимава.

Това е моето мнение :)
Изображение
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

абе ах, не ми се щеше да пиша това мнение, обаче... абе Марине нещо направихме ли ко стана, ебаси се едно че всичко бъгнах-не мога в онлайн да играя бе... вчера слагах кви ли не пачове, кво ли не правих, се едно и също туй продължава, ебаси майката ебаси :cry:
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Феликс пиши ми на скайп , изтрил си някоя папка със сигурност или не сложил ноцд-то , аз днеска и снощи играх няколко мача онлайн никакъв проблем , след това си бях пират , досега съм нямал проблем
Изображение
Публикувай отговор