И на макс детайли ще върви
едит:
Кажи си направо че искаш да се изфукаш с ъпгрейда си
Сериозно питам бе,аз от нова година не съм ъпгрейдвал нищо!Ама щото към коментарите на едно клипче в Ютуб,за което ти ми даде линк,един ми каза,че видеото ми съквало много и процесора ми бил дърт...Notorious™ написа:Ще върви и как още
И на макс детайли ще върви
едит:
Кажи си направо че искаш да се изфукаш с ъпгрейда си
Предполагам,че ще е поне 5 ГБ,че и още 8.5 за инсталацията....малко множко ми се вижда.Освен това ше има да я тегля 100 години с тия мизерни 60 кб/с(в най-добрия случайDJ Cat написа:И в четвъртък ще осъмнем с нея на хардоветеNotorious™ написа:Играта е излязла днес (поне в Полша)
Ама още я няма по тракерите![]()
Да се надяваме че светите кракери ще се задействат и утре вече ще я има в пиратския залив
Existence написа:Чудно ми е на някой друг дали ще му се случва същото нещо. Аз чакам по-добър рилийз или поне ъп на конфигурацията, което пък ме съмнява...
За по-накратко - ето ти линк от арената, него изтеглих и с него ми тръгна (за да изчезнат Всички съмнения - имах стара версия на даемон-а и не стана. Така. Сега вече никой не може да се съмнява, че му трябва ПРОDJ Cat написа:Екс батка кажи ми точния даимън тоолс и ако може линк че моя 4.10 ама не съм сигурен че е ПРО.мерси предварителноИ мисля че не е от релииза тва преинсталирай или сложи нови драйвъри
Ноториус Екса я е подкарал така че не ме съди толкоз ако не тръгне![]()
Геймката ще е супер АЗ ви давам гаранция,ако не ви хареса начи не сте наред
(тва в кръга на майтапа и аз ще я проба утре)
Човееек и аз съм с х550 дано да е от релииза че направо много ми се играе тая игра.Иначе на уиндолса как пък не на играта бе човекExistence написа:За по-накратко - ето ти линк от арената, него изтеглих и с него ми тръгна (за да изчезнат Всички съмнения - имах стара версия на даемон-а и не стана. Така. Сега вече никой не може да се съмнява, че му трябва ПРОDJ Cat написа:Екс батка кажи ми точния даимън тоолс и ако може линк че моя 4.10 ама не съм сигурен че е ПРО.мерси предварителноИ мисля че не е от релииза тва преинсталирай или сложи нови драйвъри
Ноториус Екса я е подкарал така че не ме съди толкоз ако не тръгне![]()
Геймката ще е супер АЗ ви давам гаранция,ако не ви хареса начи не сте наред
(тва в кръга на майтапа и аз ще я проба утре)
)
http://arenabg.com/details.php?id=ac16c ... fb306f439c
Ако говориш за преинстал на уиндоуса - хах луд си лиНе го бутам, по стабилен не е бил никога (да чукам на дърво), а и съвсем наскоро го поправях.
Драйвъри... по-скоро смятам, че е от вече дъртата и вмирисана X550 Радеонка, дето крета в кашона...
Много взех да се съмнявам, че е от рилийз-а, щото в аренабг из коментарите никой не се оплаква от такъв проблем, поне докъдето четох аз. Ако ти забива, от друга страна, ще съм сигурен, че трябва да сменям видеоDJ Cat написа: Човееек и аз съм с х550 дано да е от релииза че направо много ми се играе тая игра.Иначе на уиндолса как пък не на играта бе човекИначе как е играта кърти ли мивки или е поредното РПГ.Опиши какво си видял до момента и дано нямам проблеми като твоите че лошо.Е аз скоро си зимам 1950 ГТ и се кефя ама се пак
Като ви слушам,май моята GeForce 7600 GT ше ми усере усещането от играта...Existence написа:Много взех да се съмнявам, че е от рилийз-а, щото в аренабг из коментарите никой не се оплаква от такъв проблем, поне докъдето четох аз. Ако ти забива, от друга страна, ще съм сигурен, че трябва да сменям видеоDJ Cat написа: Човееек и аз съм с х550 дано да е от релииза че направо много ми се играе тая игра.Иначе на уиндолса как пък не на играта бе човекИначе как е играта кърти ли мивки или е поредното РПГ.Опиши какво си видял до момента и дано нямам проблеми като твоите че лошо.Е аз скоро си зимам 1950 ГТ и се кефя ама се пак
![]()
Съвсем не е просто рпг, нямам време да прегледам умения и т.н., понеже на 10тия враг и едва третото help-че забива. Но докъдето съм видял - и на смотана графика пак е красива![]()
Битките нататък ще бъдат жестоки, няма спор, системата е много по-активна от елементарното цъкане. И няма да може да се играе на пияна глава, понеже ти трябват реакции![]()
Абе ще я видиш, както и останалите, жестока е и обмислям да събера щурмова група от ощетените откъм видеокарта съфорумци, да плячкосаме мултирама...