Фешън музика ли е метъла?
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
-
Bagerista_Boy
Абе я да ви еба сички .... Оранжев, не знам дали ще си ми толкова отворен ако се видим наживо, но не вярвам... Ако и ме познаваше по-добре, щеше да знаеш, че съм опасен
... Ама дори и да те пребия какво ще спечеля? - Няколко години в затвора... И после ще ходя при майка ти да я Ибъ, щото баща ти и той ще е умрял... А като ми писне МАЙКА ти, ще я разфасовам и нея... Педал!
А за Хамилиоона: А не искаш ли да ти инсталирам мойът "шотгън" в твоя анален отвор като си толкова отворен, А? Малък лайнар!
П.С. А да ви видя какво ще кажете!
А за Хамилиоона: А не искаш ли да ти инсталирам мойът "шотгън" в твоя анален отвор като си толкова отворен, А? Малък лайнар!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
рофл, малък лайнар викай на баща си бе, льольо.Bagerista_Boy написа:Абе я да ви еба сички .... Оранжев, не знам дали ще си ми толкова отворен ако се видим наживо, но не вярвам... Ако и ме познаваше по-добре, щеше да знаеш, че съм опасен... Ама дори и да те пребия какво ще спечеля? - Няколко години в затвора... И после ще ходя при майка ти да я Ибъ, щото баща ти и той ще е умрял... А като ми писне МАЙКА ти, ще я разфасовам и нея... Педал!
Отивай на пясъчника да си играеш с багерчета, лапе.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
А,бе,знам те от една снимка.Какви цицки имаше само.
Забрави просто,ти ще ме изядеш
Опасен си,ако по неволя паднеш на земята и започнеш да се търкаляш,god knows what can happen...
С тъпия си пост,доказа,че юношите не бива да бъдат пращани в Аграрските училища,а децата като теб трябва да бъдат хранени само с ябълки,обелки от картови и фураж за прасета.Защото иначе има опастност да започнат и на хора да налитат,мамка им.
Опасен си,ако по неволя паднеш на земята и започнеш да се търкаляш,god knows what can happen...
С тъпия си пост,доказа,че юношите не бива да бъдат пращани в Аграрските училища,а децата като теб трябва да бъдат хранени само с ябълки,обелки от картови и фураж за прасета.Защото иначе има опастност да започнат и на хора да налитат,мамка им.
|
|
| 
-
Bagerista_Boy
Ами той ако е малък лайнар, то ти си тогава голям лайнар, а на пясъчника не бих отишъл, защото Ти си ми го усрал с твоите лайна и не обичам да се занимавам с лайна... Аз ти върша услуга, като ти обяснявам какъв лайнар си и ако беше по-умен би разбрал и би се опитал да се поправиш, но очевидно няма спасение за теб! МирThe Chameleon написа:рофл, малък лайнар викай на баща си бе, льольо.Bagerista_Boy написа:Абе я да ви еба сички .... Оранжев, не знам дали ще си ми толкова отворен ако се видим наживо, но не вярвам... Ако и ме познаваше по-добре, щеше да знаеш, че съм опасен... Ама дори и да те пребия какво ще спечеля? - Няколко години в затвора... И после ще ходя при майка ти да я Ибъ, щото баща ти и той ще е умрял... А като ми писне МАЙКА ти, ще я разфасовам и нея... Педал!
П.С. А да ви видя какво ще кажете!![]()
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
От много време ти бера,селяк.`Оди копай ниви цял живот,щот си тъп и друго не можеш.Изключвай компа и отивай да си играеш с легото.Кретен.Bagerista_Boy написа:Ами той ако е малък лайнар, то ти си тогава голям лайнар, а на пясъчника не бих отишъл, защото Ти си ми го усрал с твоите лайна и не обичам да се занимавам с лайна... Аз ти върша услуга, като ти обяснявам какъв лайнар си и ако беше по-умен би разбрал и би се опитал да се поправиш, но очевидно няма спасение за теб! МирThe Chameleon написа:рофл, малък лайнар викай на баща си бе, льольо.Bagerista_Boy написа:Абе я да ви еба сички .... Оранжев, не знам дали ще си ми толкова отворен ако се видим наживо, но не вярвам... Ако и ме познаваше по-добре, щеше да знаеш, че съм опасен... Ама дори и да те пребия какво ще спечеля? - Няколко години в затвора... И после ще ходя при майка ти да я Ибъ, щото баща ти и той ще е умрял... А като ми писне МАЙКА ти, ще я разфасовам и нея... Педал!
П.С. А да ви видя какво ще кажете!![]()

-
Bagerista_Boy
Мии... Хубаво просто ще си замълча, вие ще си се радвате и после вие ще си останете отрепки до края на дните си, а аз ще се издигна в обществото и ще бъда много повече от вас... Просто защото съм бил роден кто по-умен и хубав...
П.С. Блу, хубаво лего си намерил, ама си оставаш посредствен Боклук!
П.П.С. Абе Хасковски селянин, да не си админ, че ми се отваряш бе говньо!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Хлапе, ти не случайно си се писал - Bagerista_Boy , много добре ти приляга. Аз съм класи над теб не само по умствен капацитет, така че ум недей да ми наливаш, нямаш в излишък. Както каза Блу, върви копай на нивата, че за аграрите нема почивка. ;р
Пс. Дейба тоз аграр, много се пени, ей!
Пс.с Че и си вярва, тцтцт.. :ДД
Пс.с.с Много станаха, ама айде още един смех ше му турим - ахахаха !

Пс. Дейба тоз аграр, много се пени, ей!
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
Bagerista_Boy
Ми хубаво, дай тука ще си заформим дискусийка (или където и да е) след 5-6 години... Навит ли си, или те е шубе, че "един аграр" ще бъде повече от това което ти някога ще можеш да постигнеш?The Chameleon написа:Хлапе, ти не случайно си се писал - Bagerista_Boy , много добре ти приляга. Аз съм класи над теб не само по умствен капацитет, така че ум недей да ми наливаш, нямаш в излишък. Както каза Блу, върви копай на нивата, че за аграрите нема почивка. ;р
Пс. Дейба тоз аграр, много се пени, ей!![]()
-
DR. Той е Расист
Bagerista_Boy написа:Ми хубаво, дай тука ще си заформим дискусийка (или където и да е) след 5-6 години... Навит ли си, или те е шубе, че "един аграр" ще бъде повече от това което ти някога ще можеш да постигнеш?The Chameleon написа:Хлапе, ти не случайно си се писал - Bagerista_Boy , много добре ти приляга. Аз съм класи над теб не само по умствен капацитет, така че ум недей да ми наливаш, нямаш в излишък. Както каза Блу, върви копай на нивата, че за аграрите нема почивка. ;р
Празни думи. Я кажи какво смяташ да постигнеш, с какво си по-добър от нас и с какво ще ни надминеш. Все пак с думите може да сме силно, но с изпълнението нещата стоят къде по-различно. Та, сподели на нас или те е страх?
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
"Ми хубаво, дай тука ще си заформим дискусийка (или където и да е) след 5-6 години... Навит ли си, или те е шубе, че "един аграр" ще бъде повече от това което ти някога ще можеш да постигнеш?"
Ахаха, какви неща вземаш бе брато, дай малко и на мен! :Д Не , сериозно.. майка ти вечер като ти чете приказки така ли те увещава? :Д Сори, че ще ти спукам наивното балонче ,ама нали.. върни се на Земята, момче . Такива като теб си земат циганки со 5 деца, барем се издържат от социални помощи. ;р Аре се сопирам , че загрубех.
Ахаха, какви неща вземаш бе брато, дай малко и на мен! :Д Не , сериозно.. майка ти вечер като ти чете приказки така ли те увещава? :Д Сори, че ще ти спукам наивното балонче ,ама нали.. върни се на Земята, момче . Такива като теб си земат циганки со 5 деца, барем се издържат от социални помощи. ;р Аре се сопирам , че загрубех.
天皇陛下万歳。。!
Съдейки по държанието му, багеристът, поне по мое мнение, е от тези гора, които на думи планини поместват, а в действителност не могат дори човек в очите да погледнат, без да се изпотят, изчервят и потреперат.
Когато се изкачваш нагоре по стълбата - поздравявай! Защото когато се връщаш, ще срещнеш същите хора...
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
Аре на бас, че след 10 години ще си в дискотеките, опитваки се да зарибиш десетокаснички с изтъркани лафове. Ще бачкаш на некъв строеж като общ работник или в бившото ТГС и ще умреш в мизерия. Аре на бас?Bagerista_Boy написа:Ми хубаво, дай тука ще си заформим дискусийка (или където и да е) след 5-6 години... Навит ли си, или те е шубе, че "един аграр" ще бъде повече от това което ти някога ще можеш да постигнеш?The Chameleon написа:Хлапе, ти не случайно си се писал - Bagerista_Boy , много добре ти приляга. Аз съм класи над теб не само по умствен капацитет, така че ум недей да ми наливаш, нямаш в излишък. Както каза Блу, върви копай на нивата, че за аграрите нема почивка. ;р
[25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
Ти си багерист.Bagerista_Boy написа:Мии... Хубаво просто ще си замълча, вие ще си се радвате и после вие ще си останете отрепки до края на дните си, а аз ще се издигна в обществото и ще бъда много повече от вас... Просто защото съм бил роден кто по-умен и хубав...
За какво се бориш ?
.
Човек не усещаш ли че в момента те правят на тъп 2-3 човека и не моеш се спасиш баце.Така че спри се малко,защото си жалък,просто замълчи!Bagerista_Boy написа:Ми хубаво, дай тука ще си заформим дискусийка (или където и да е) след 5-6 години... Навит ли си, или те е шубе, че "един аграр" ще бъде повече от това което ти някога ще можеш да постигнеш?The Chameleon написа:Хлапе, ти не случайно си се писал - Bagerista_Boy , много добре ти приляга. Аз съм класи над теб не само по умствен капацитет, така че ум недей да ми наливаш, нямаш в излишък. Както каза Блу, върви копай на нивата, че за аграрите нема почивка. ;р
Гласувайте за ЦоД 4!!!Стига с тоя УоУ мама му стара...