Заглавие: POMOSHT za igrata The Lord of the Rings: Return of the King
Публикувано на: 23 Окт 2007 10:33
imam problem pomognete mi koito e igral tazi igra neka mi pomogne blagodaria predvaritelno stignah do 6-to nivo na igratta(sas slonovete)i go minah zapazih go( imam PS2 s 8 MB pamet) izliazoh ot kartata sled kato go zapazih i iskah da otida v drugoto nivo no to ne e aktivno (ne me puska) a sveti kato zastana na nego i imam o6te dve pozicii kato niva koito ne sa igrani no ne sa i aktivni vazmojno li e da mi e malka kartata pamet i da se e napalnila i moga li da tria i kak stava tova a ako ne e ot kartata pamet kak da vliaza v nivoto kade triabva da otida????
Alien
03 Апр 2007 18:11 Мнения: 1019 Местоположение: On The Ares
Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2007 11:09
1.ПИШИ НА КИРИЛИЦА ТУРЧИНЕ 2.Малка ти е памета и за това не ти го помни
___________________________________ Use Google Sucker
ronipl
Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2007 12:16
tova s tur4ina me iznenada ne moje6 da 4ete6 na latinica li???
i az taka si mislia za pametta no na igrata pi6e 4e mi triabva 8 mb pamet za da ia igraia stranno i vse pak ti blagodaria no ako ima6 nabludeniq v/u igrata pi6i......
NeO_Zealot
Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2007 12:30
ronipl написа:
tova s tur4ina me iznenada ne moje6 da 4ete6 na latinica li???
admin написа:
4. В форума се пише на КИРИЛИЦА. Изглежда много по-приятно, пък и нали форума е Български и за Българи...
Ще ме прощавате за офтопика.
Alien
03 Апр 2007 18:11 Мнения: 1019 Местоположение: On The Ares
Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2007 12:39
Извинявай но каква ти е конзолата.Четох че на PS1 не тръгва изобщо.Само на PS2 го има тоя проблем и както ти казах ти е от памета.А не може да си с PS3 щото при нея ще ти върви нормално.Имам PS2 с 12 mb рам и играта си върви чудесно A за турчина.На никого не е приятно да чете на латиница
___________________________________ Use Google Sucker
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения