Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: С на майка ти Цензурата си играя...
Заглавие:
Публикувано на: 22 Окт 2007 23:38

Arcatraz написа:
ам така де аз ква вина имам, че около половината метъли от тука не излизат от тях и не знаят кво да кажат на момиче

А ние какво сме виновни, че химеотерапията не помага ???

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Окт 2007 23:39

Arcatraz написа:
ам така де аз ква вина имам, че около половината метъли от тука не излизат от тях и не знаят кво да кажат на момиче

Ето тук изсра огромно лайно.

Умри бе, израстък.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 22 Окт 2007 23:40

Pennуwise написа:
Arcatraz написа:

А ние какво сме виновни, че химеотерапията не помага ???

рофлмао кенсър адикшън Д:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 22 Окт 2007 23:42

Arcatraz написа:

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 22 Окт 2007 23:49

Значи, как да ви го кажа... ЕБАЛ СЪМ ВИ ВЕ! Т'ва метъла, с коса до земята, с черна тениска и поглед, който може да изпепели всичко, е ебаси фйешънчето.
Така, ся сериозно. Аз съм метъл. Слушам музиката, от 4-5 години (което си е много, като се има предвид, че съм 7 клас. Сега ако някой изцепи, че капка не разбирам от метъл, заради годините си, да заповяда в ласт.фм профила ми - http://www.last.fm/user/drakonche ) Ходя си с черните тениски. Пускам си коса. Ама как никой не ме е нарекъл позьор/фешън защото се обличам като метъл? Казвали са ми, че имам "ебати ужасния вкус", ама то си е вярно. Както си имам нормални дрехи, така си имам и черните тениски. Предпочитам вторите. Защо ли? Ами защото в днешно време е по-добре да се маркираш като някакъв. Често ставам свидетел, на някви уж пънкарки, дето всяка, която е облечена като тях на улицата, била фейк. Осъзнавате кои са пънк групите - Sum 41, Blink 182 и такива педерастии.
Сигурен съм, че като ходя по улицата с тениска на Мейдън, с "оная гадина" отпреде, едно 80% от хората си мислят "бахти тъпия метъл". Не ми пука особено много. Навсякъде се лепват етикети и дори тези, които не го одобряваме, го правим. В хауса си имат фешъни, в емото фейкове, в метъла ън-трюта. Май чалгарите са най-лоялните фенове :lol:
Както всички метъли си мислим, че фешъните са еднакви, така и вие си го мислите. Ама ние сме само по дрехи и музика, а вие дори една и съща музика не слушате (Дори и аз знам "най-якото хаус парче, което веднага те прави хаус маниак", т.е. Lucky You) Ама всички сте си едни и същи селски бекове (нищо против хората от село)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 22 Окт 2007 23:52

средното айкю на метъл седмокласник > средното айкю на хаусър седмокласник!

енд оф топиц ?
:oops: :118:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Окт 2007 23:53

Цитат:
Фешън музика ли е метъла?

Да 8)

Профил

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Заглавие:
Публикувано на: 22 Окт 2007 23:56

ПОГРОМ написа:
Едит : Скуиз, дреме ми на патката, братле. Модно или не, кой с кво ходи е все тая. Днеска си взех , примерно , тениска на Carpathian Forest и се чувствам като първия пич, защото МИ Е КЕФ. Ако лайненцето с изрусена прическа и пусната отзад опашчица ( отвратително бе, деба ) ми покаже, че може да мисли поне, евала. Иначе всички под общ знаменател ( ножа ) и Зиклон-Б до гърч.

Не бе, скивай ся, че ти е кеф - евала, нищо против, даже се радвам.Просто ми е писнало от определения кое е фешънско, кое е позьорско и кои могат да мислят, съответно кои не могат.Еми сори, ама както има и зверски тъпи фешъни, така и има зверски тъпи метъли, и изобщо тъпотата се шири сред хората като бира сред кръчма.Но замисли се - често, дори подсъзнателно ти не си давал възможност на изрусеното да ти покаже, че мисли, защото просто не общуваш с него...Не може ли вместо да гледаме със злоба "другия вид" изобщо да не си обръщаме внимание? И такива тъпи теми като тази да не съществуват...

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Окт 2007 23:58

The Riotmaker написа:

енд оф топиц ?
Тва къде го прочете?

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 22 Окт 2007 23:59

Jorix написа:
The Riotmaker написа:

енд оф топиц ?
Тва къде го прочете?

е не виде ли момчето метал дет е седми клас и слуша от 5 години метал ( втф тва е човека със седемте ръце :shock: ) колко правилни изречения праи ..
хаусъри седми клас или нема , или са тъпи ?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2007 00:02

The Riotmaker написа:
Jorix написа:
The Riotmaker написа:

енд оф топиц ?
Тва къде го прочете?

е не виде ли момчето метал дет е седми клас и слуша от 5 години метал ( втф тва е човека със седемте ръце :shock: ) колко правилни изречения праи ..

Има.И наистина са по-тъпи.tE Ne MoGaT dA pRaVqT iZrE4eNiq 6t0tYyYy pI6aT tAkA,A tAkA sA pI6E bAvNo.......................................

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2007 00:02

Поздрави: DJ Ico LiVe @ club Shock,Haskovo.mp3 лека нощ от мене

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2007 00:05

Squiz написа:
ПОГРОМ написа:
Едит : Скуиз, дреме ми на патката, братле. Модно или не, кой с кво ходи е все тая. Днеска си взех , примерно , тениска на Carpathian Forest и се чувствам като първия пич, защото МИ Е КЕФ. Ако лайненцето с изрусена прическа и пусната отзад опашчица ( отвратително бе, деба ) ми покаже, че може да мисли поне, евала. Иначе всички под общ знаменател ( ножа ) и Зиклон-Б до гърч.

Не бе, скивай ся, че ти е кеф - евала, нищо против, даже се радвам.Просто ми е писнало от определения кое е фешънско, кое е позьорско и кои могат да мислят, съответно кои не могат.Еми сори, ама както има и зверски тъпи фешъни, така и има зверски тъпи метъли, и изобщо тъпотата се шири сред хората като бира сред кръчма.Но замисли се - често, дори подсъзнателно ти не си давал възможност на изрусеното да ти покаже, че мисли, защото просто не общуваш с него...Не може ли вместо да гледаме със злоба "другия вид" изобщо да не си обръщаме внимание? И такива тъпи теми като тази да не съществуват...

Ами да, именно. Не искам да съществуват такива теми и спорове. Точно затова няма да пусна тема тип ''Съкс ли хауса ??? 666 ??'' или нещо от сорта. Въобще не ме интересува другия какво слуша, стига да не ми пречи по някакъв начин. Иначе дали съм давал шансове да ми доказват - еми вече го няма даскалото, където се сблъсквах с разни такива ( то всъщност ''по мойто време'' нямаше фешънчета, тепърва се зараждаше всичко това, ахаха ). Но доколкото виждам - дори не се и опитват да мислят. Говорим си за коне с капаци. Клонинги...
И другото е вярно - огромен процент от метълската сган е малоумна. Импове, ахаха ;р

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2007 00:07

The Riotmaker написа:
Jorix написа:
The Riotmaker написа:

енд оф топиц ?
Тва къде го прочете?

Е голема работа че прай правилни изречения.Слага запетайки и реши че метълите били по умни от тея дет слушат хаус...Нека слага след няколко години кат порасне ще разбере че не е имало смисъл и се е преебал :lol:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2007 00:07

Пхахаха :lol:
Тоя е егати капията - тея дете се "драли" по микрофоните му били смешни.
РОФЛ.
Като не разбираш смисъла има си хас да кажеш че са смешни и "недостойни да ги слушаш" същата работа като лисицата с гроздето - като неможала да стигне узрялото грозде си рекла че е прекалено зелено за нея и не заслужава труда. :lol:

Та да ви обесня веднъж за винаги макар че ПОГРОМ или Nocturno могат да го обеснят 100 пъти по-добре:

В всеки стил музика има хора, които казват че я слушат за да се направят на голямата работа.
Чалга,Хаус,Метъл,Пънк и т.н.
Но най-вече е под влияние на компанията.
Пример : Вие сте компания от 5 човека - 4 от тях слушат Хаус, 1 от тях слуша Метъл -> Ако този един е лесно податлив на манипулация като нищо ще започне да слуша Хаус и кати нищо после ще се чуди - "Абе аз как съм можал да слушам тая помия?"

И просто МРАЗЯ като някой каже на някой рок песен - "Къв е тоя метъл?"
Или нещо от типа "Абе не е ли това!" и пусна на ЖиСиЕмА <insert random famous chalga song here> и се кефи.
Дори не знаят как да определят кое е метъл кое не...
И още нещо - Преди време слушах House и аз - но не комерсиални парчета - хващам някъде списък с DJ-и и гледам и тегля - на който ми хареса стила си го слушам.
Та гледам едни 13-14 годишни момчета слушат Lucky You (има си хас) - единия го познават та отивам здрависвам се и викам коя е тая песен (макар че знам) викат ми че е Lucky You.
Питам ги аз "Вие за Frankie Wilde чували ли сте?".
И както очаквах 10 мин се чудеха кой аджеба е тоя Frankie Wilde?
Направо трагедия...
Помня веднъж бях в една компания - съвсем за кратко.
Казаха ми (всички чалгари) : Ти не си за тази компания.
Аз им уважих мнението - трябва да има хармония деба.

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2007 00:14

Абе много пъти съм казвал и пак ще кажа - не може да определяте хората по музиката и да ги слагате под общ знаменател.Ми аз примерно слушам сяква музика.Къв съм тогава?

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2007 00:14

Jorix написа:
Абе много пъти съм казвал и пак ще кажа - не може да определяте хората по музиката и да ги слагате под общ знаменател.Ми аз примерно слушам сяква музика.Къв съм тогава?

Лъжец!!!

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2007 00:16

Arcatraz написа:

Компетентността ти спира до тук. :)
...

Сега.Да ви поясня нещо.Както казвате,че Хаусът е фешън сега,така може и Метъла изведнъж да стане фешъния.Само трябва няколко фешънчета да си кажат "лОл туВЪ дА Си МеТъЛ Е МноГу ЯкУуУ БиеЕе,АрЕ и Ние Да СтаНеМе.." и хоп вече фешъните са метъли.Разберет фешъните са като хамелеоните.Каквото е модерно,това са те.Променят се постоянно.
Преди години обвиняваха рапърите,че са фешън,когато всички лапета носеха кърпи,шапки,широки дънки и знаеха текстовете на всички песни на Мишо Шамара,а пък сега Хаусът е наред.Това е вечният кръг.После пък ще дойде някой друг вид музика и обличане и така.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2007 00:20

Rudecraft/Orange написа:
Arcatraz написа:

Преди години обвиняваха рапърите,че са фешън,когато всички лапета носеха кърпи,шапки,широки дънки и знаеха текстовете на всички песни на Мишо Шамара,а пък сега Хаусът е наред.

Ти в Габрово ходил ли си?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2007 00:22

Blue написа:
Rudecraft/Orange написа:
Arcatraz написа:

Преди години обвиняваха рапърите,че са фешън,когато всички лапета носеха кърпи,шапки,широки дънки и знаеха текстовете на всички песни на Мишо Шамара,а пък сега Хаусът е наред.

Ти в Габрово ходил ли си?

Не.Защо? :lol:

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com