Забележете триръкостта на героя.
Шотът е взет днес следобед, местно време.
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Събсилвер от години вече. Не ми се ще да пояснявам, но идеята е следната: там, където пише кой е онлайн, потребителите се изреждат със запетайка. Така потребителят Аз и потребителят мини руло правят ефектен колаж на I, robot. Не аз написах заглавието, то е неволно генерирано от форумния скрипт (съдбата).
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
creator написа:Събсилвер от години вече. Не ми се ще да пояснявам, но идеята е следната: там, където пише кой е онлайн, потребителите се изреждат със запетайка. Така потребителят Аз и потребителят мини руло правят ефектен колаж на I, robot.
Има нещо вярно в това...
btw и аз съм с SubSilver от 04 (тогава бях с друг акаунт) тая другата тема ... само синьо
creator написа:Събсилвер от години вече. Не ми се ще да пояснявам, но идеята е следната: там, където пише кой е онлайн, потребителите се изреждат със запетайка. Така потребителят Аз и потребителят мини руло правят ефектен колаж на I, robot.
Чак като го поясни ги зацепих :Р Иначе е добро
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Rudecraft/Orange написа:Не схванах нищо от тая картинка.Както и да е.
Само забелязах,че използваш subSilver..да не си станал хомо?
Ъъъ...Какво му има на събсилвър?Най-добрият скин евър...от около 5-6 години пиша във форуми, и винаги съм използвал СъбСилвър...Дори съм се отказвал от форум в който няма събсилвър .Някак си ми е...некомфортно...
Ъъъ...Какво му има на събсилвър?Най-добрият скин евър...от около 5-6 години пиша във форуми, и винаги съм използвал СъбСилвър...Дори съм се отказвал от форум в който няма събсилвър .Някак си ми е...некомфортно...
То и ти си ми некомфортен кат пишеш тука ма ко да се прави
То и ти си ми некомфортен кат пишеш тука ма ко да се прави