Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2007 19:19
DJ Cat написа: creator написа: DJ Cat написа: за всички които не си знаят копчетата на клавиатурата ''Ч" е това копче под ескеипа Добро попадение, но използвам перфектно кирилската клавиатура. Ми разгледай че над мене юзъра примерно не го знае тва
A за запетая? Точка? За нещо подобно да си чувала? Защото и аз много се дразня, когато видя писане като твоето.
Но да попитам - някой интересували се от това? Ъ'кхъм, май не.
|
|
|
|
|
martinkfreеman
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2007 19:28
Hippie Админа написа: DJ Cat написа: creator написа: DJ Cat написа: за всички които не си знаят копчетата на клавиатурата ''Ч" е това копче под ескеипа Добро попадение, но използвам перфектно кирилската клавиатура. Ми разгледай че над мене юзъра примерно не го знае тва A за запетая? Точка? За нещо подобно да си чувала? Защото и аз много се дразня, когато видя писане като твоето. Но да попитам - някой интересували се от това? Ъ'кхъм, май не.
pwnt
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2007 19:34
Hippie Админа написа: DJ Cat написа: creator написа: DJ Cat написа: за всички които не си знаят копчетата на клавиатурата ''Ч" е това копче под ескеипа Добро попадение, но използвам перфектно кирилската клавиатура. Ми разгледай че над мене юзъра примерно не го знае тва A за запетая? Точка? За нещо подобно да си чувала? Защото и аз много се дразня, когато видя писане като твоето. Но да попитам - някой интересували се от това? Ъ'кхъм, май не.
Първо не съм жена!Второ сложих ги ,това е един от малкото постове,в които нямам.Мен ме интересува да не гледам 4 и 6 що проблем ли има?Тук се пише на кирилица както е отбелязано в правилата.И не ми се прави на интересен,защото не си!
___________________________________ Гласувайте за ЦоД 4!!!Стига с тоя УоУ мама му стара...
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
|
|
|
|
martinkfreеman
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2007 21:32
DJ Cat написа: Hippie Админа написа: DJ Cat написа: creator написа: DJ Cat написа: за всички които не си знаят копчетата на клавиатурата ''Ч" е това копче под ескеипа Добро попадение, но използвам перфектно кирилската клавиатура. Ми разгледай че над мене юзъра примерно не го знае тва A за запетая? Точка? За нещо подобно да си чувала? Защото и аз много се дразня, когато видя писане като твоето. Но да попитам - някой интересували се от това? Ъ'кхъм, май не. Първо не съм жена!Второ сложих ги ,това е един от малкото постове,в които нямам.Мен ме интересува да не гледам 4 и 6 що проблем ли има?Тук се пише на кирилица както е отбелязано в правилата.И не ми се прави на интересен,защото не си!
След препинателните знаци се оставя празно място.
|
|
|
|
|
Nhaz'Ul
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2007 21:34
Едва ли Котарака е първият човек, когото трябва да подгоните заради пунктуацията.
___________________________________ В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
|
|
|
|
|
martinkfreеman
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2007 21:35
Nhaz'Ul написа: Едва ли Котарака е първият човек, когото трябва да подгоните заради пунктуацията.
Добре е като прави забележки за правописа поне той да е добре с него...
|
|
|
|
|
Nhaz'Ul
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2007 21:39
Правопис и пунктуация са две различни неща. Иначе си прав, ама вие па го разпзрчетосахте.
___________________________________ В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2007 21:43
martinkfreеman написа: DJ Cat написа: Hippie Админа написа: DJ Cat написа: creator написа: DJ Cat написа: за всички които не си знаят копчетата на клавиатурата ''Ч" е това копче под ескеипа Добро попадение, но използвам перфектно кирилската клавиатура. Ми разгледай че над мене юзъра примерно не го знае тва A за запетая? Точка? За нещо подобно да си чувала? Защото и аз много се дразня, когато видя писане като твоето. Но да попитам - някой интересували се от това? Ъ'кхъм, май не. Първо не съм жена!Второ сложих ги ,това е един от малкото постове,в които нямам.Мен ме интересува да не гледам 4 и 6 що проблем ли има?Тук се пише на кирилица както е отбелязано в правилата.И не ми се прави на интересен,защото не си! След препинателните знаци се оставя празно място.
Ти май си ставал с гъза нагоре.Ще оставям празно място ако ми харесва! Има ги знаците,кво искаш повече.Аман от хейтъри като теб.Наз мерси за подкрепата
___________________________________ Гласувайте за ЦоД 4!!!Стига с тоя УоУ мама му стара...
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2007 21:48
DJ Cat, наистина ли си над 18 години..
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
martinkfreеman
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2007 21:49
DJ Cat написа: martinkfreеman написа: DJ Cat написа: Hippie Админа написа: DJ Cat написа: creator написа: DJ Cat написа: за всички които не си знаят копчетата на клавиатурата ''Ч" е това копче под ескеипа Добро попадение, но използвам перфектно кирилската клавиатура. Ми разгледай че над мене юзъра примерно не го знае тва A за запетая? Точка? За нещо подобно да си чувала? Защото и аз много се дразня, когато видя писане като твоето. Но да попитам - някой интересували се от това? Ъ'кхъм, май не. Първо не съм жена!Второ сложих ги ,това е един от малкото постове,в които нямам.Мен ме интересува да не гледам 4 и 6 що проблем ли има?Тук се пише на кирилица както е отбелязано в правилата.И не ми се прави на интересен,защото не си! След препинателните знаци се оставя празно място. Ти май си ставал с гъза нагоре.Ще оставям празно място ако ми харесва! Има ги знаците,кво искаш повече.Аман от хейтъри като теб.Наз мерси за подкрепата
|-|4/\1 \/>|< |_|<|<463 ð4 (3 |o|/|63 |o|r4\/1/\|-|0?
=> F.O.A.D.
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2007 21:55
martinkfreеman написа: DJ Cat написа: martinkfreеman написа: DJ Cat написа: Hippie Админа написа: DJ Cat написа: creator написа: DJ Cat написа: за всички които не си знаят копчетата на клавиатурата ''Ч" е това копче под ескеипа Добро попадение, но използвам перфектно кирилската клавиатура. Ми разгледай че над мене юзъра примерно не го знае тва A за запетая? Точка? За нещо подобно да си чувала? Защото и аз много се дразня, когато видя писане като твоето. Но да попитам - някой интересували се от това? Ъ'кхъм, май не. Първо не съм жена!Второ сложих ги ,това е един от малкото постове,в които нямам.Мен ме интересува да не гледам 4 и 6 що проблем ли има?Тук се пише на кирилица както е отбелязано в правилата.И не ми се прави на интересен,защото не си! След препинателните знаци се оставя празно място. Ти май си ставал с гъза нагоре.Ще оставям празно място ако ми харесва! Има ги знаците,кво искаш повече.Аман от хейтъри като теб.Наз мерси за подкрепата |-|4/\1 \/>|< |_|<|<463 ð4 (3 |o|/|63 |o|r4\/1/\|-|0? => F.O.A.D.
Е не,това се мъчих,ама не мога да го разчета,чудо да стане.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
martinkfreеman
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2007 22:06
Money™ написа: martinkfreеman написа: DJ Cat написа: martinkfreеman написа: DJ Cat написа: Hippie Админа написа: DJ Cat написа: creator написа: DJ Cat написа: за всички които не си знаят копчетата на клавиатурата ''Ч" е това копче под ескеипа Добро попадение, но използвам перфектно кирилската клавиатура. Ми разгледай че над мене юзъра примерно не го знае тва A за запетая? Точка? За нещо подобно да си чувала? Защото и аз много се дразня, когато видя писане като твоето. Но да попитам - някой интересували се от това? Ъ'кхъм, май не. Първо не съм жена!Второ сложих ги ,това е един от малкото постове,в които нямам.Мен ме интересува да не гледам 4 и 6 що проблем ли има?Тук се пише на кирилица както е отбелязано в правилата.И не ми се прави на интересен,защото не си! След препинателните знаци се оставя празно място. Ти май си ставал с гъза нагоре.Ще оставям празно място ако ми харесва! Има ги знаците,кво искаш повече.Аман от хейтъри като теб.Наз мерси за подкрепата |-|4/\1 \/>|< |_|<|<463 ð4 (3 |o|/|63 |o|r4\/1/\|-|0? => F.O.A.D. Е не,това се мъчих,ама не мога да го разчета,чудо да стане.
4k0 51 15|<4|\/| 673 p164 74|<4!!1111oneone!1!!!110n3
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2007 22:10
martinkfreеman написа: Money™ написа: martinkfreеman написа: DJ Cat написа: martinkfreеman написа: DJ Cat написа: Hippie Админа написа: DJ Cat написа: creator написа: DJ Cat написа: за всички които не си знаят копчетата на клавиатурата ''Ч" е това копче под ескеипа Добро попадение, но използвам перфектно кирилската клавиатура. Ми разгледай че над мене юзъра примерно не го знае тва A за запетая? Точка? За нещо подобно да си чувала? Защото и аз много се дразня, когато видя писане като твоето. Но да попитам - някой интересували се от това? Ъ'кхъм, май не. Първо не съм жена!Второ сложих ги ,това е един от малкото постове,в които нямам.Мен ме интересува да не гледам 4 и 6 що проблем ли има?Тук се пише на кирилица както е отбелязано в правилата.И не ми се прави на интересен,защото не си! След препинателните знаци се оставя празно място. Ти май си ставал с гъза нагоре.Ще оставям празно място ако ми харесва! Има ги знаците,кво искаш повече.Аман от хейтъри като теб.Наз мерси за подкрепата |-|4/\1 \/>|< |_|<|<463 ð4 (3 |o|/|63 |o|r4\/1/\|-|0? => F.O.A.D. Е не,това се мъчих,ама не мога да го разчета,чудо да стане. 4k0 51 15|<4|\/| 673 p164 74|<4!!1111oneone!1!!!110n3
Fuck yeah!Разчетох го т'ва!
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|