Форумен FIFA турнир XXII [Marin !!!]

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

ъъъ, честит първи сняг на софиянци. Да се готвят и другите градове от страната. Аз лично не ща, ама няма как... 8)
ммм, малко снимчици от скромната ми биография

http://www.acmilan-bg.com/forum2/index. ... st&id=1971 - ааа, пред патрона на старото даскало!

http://www.acmilan-bg.com/forum2/index. ... st&id=1972 - скромен човек с чувство за хумор, тъй се бих описал...

http://www.acmilan-bg.com/forum2/index. ... st&id=1973 - те това под мене съм го изкъртил сам и с един пич... ъъъ, да речем че за това работих за фифата! 8)

http://www.acmilan-bg.com/forum2/index. ... st&id=1974 - е понекой път като ме фанат лудите и глей ко праим... лудницата, къртим мивки :lol:

http://www.acmilan-bg.com/forum2/index. ... st&id=1976 - лудата снимка, слънцето, изобщо звезда! :lol:

http://www.acmilan-bg.com/forum2/index. ... st&id=1977 - е дойде ли време да си лягам... винаги има над какво да заспя :lol: :lol: :lol:

Марине пътя към Кьолн отворен ли е че искам да го посетя след година :P (за справка там ще се проведе WCG 2008)
Аватар
tanasi
Обратна връзка:

Мнение от tanasi »

Айдеее, откривам сезона утре :) Всичко е ок, дося цъках, играта си е същата като 2007, само малко трудно се вкарва ма ще свикнем с това, така е по-интересно :)
Never Give Up
Never Surrender
Never Admit Defeat

Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...

I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Ем браво .Като започне клан батъла да ни записвам ли?

Ван и Калоз да почнат пишат в форума и да дават разпечатки от скайпове понеже после да няма сърдити ,ако не си изиграете мачовете!
Изображение
kaloz

Мнение от kaloz »

Сега аз немога да намеря ван и просто незнам как ще си изиграем мачовете.
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Ван още ли не се е появил :roll:

П.П Кими лудд :D
Изображение
Аватар
Романс

Мнение от Романс »

MaRiN_007 написа:Ван още ли не се е появил :roll:

П.П Кими лудд :D
Кими шампион, але, але !!!
.
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Тъй като гледам ще пускаме Калоз щом Ван го няма.Когато Деник се появи ше пусне полуфиналите!
Изображение
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

Другия турнир нали е с национални , мисля че е време да се реши.

a и McLaren ,Senna , Hakinen , Hamilton RULZ !
Аватар
tanasi
Обратна връзка:

Мнение от tanasi »

Кими е най-големия, няма такава радост :) За мене де, то на Айсмен не му пука много много :lol:
Тоя квалификант Хамилтън много ми хареса как го наиграха, дееба смешника, къде се бута при големите... Да го сравняваш със Сена и Хакинен и безмислено :)
Never Give Up
Never Surrender
Never Admit Defeat

Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...

I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

Ем най-накрая Скудерията взе своето след като 2 години беше суша мисля... Аз лично бях много скептично настроен за този ледения, ама :lol:
една победа слага всичко в джоба си, честито
crazysasho

Мнение от crazysasho »

Скудерията тоя сезон направи най-големия си провал !!! Като видяха , че немогат да спрат МакЛарън измислиха някъв шпионаж , който според мене е невъзможен ... Требе некой от МакЛарън да им е влезнал в бокса докато са обсъжадали болида и стратегиите , което е немислимо , а и последните 2 състезания невероятно много проблеми за ЛУИС , които ако беше Кими или Масас от техния отбор щяха да дигнат пара до небето и едва ли не некой им е прецакал отбора ... С оглед цялостното представяне в шампоната Хамилтън залужава титлата на 100% , и донякъде се радвам , че не я спечели , защото ако го беше направил още о првия си сезон щеше да стане некоя надувка и да има самочувствие без покритие...

Жалко за Нандо мн ме кефи и искам да остане при нас но незнам как можаха да допуснат такива сканадали понежу си :( Това можеби изигра най-голяма роля за загубата на титлата...

FUCK KIMI , FUCK FERRARI !!!
Аватар
Романс

Мнение от Романс »

^

Първо Фиа наложиха огромна парична глоба на Макларън, нямаше да го направят без солидни доказателства.
А и те са си виновни. Последните две състезания показаха това, а и излишното напрежение между Алонсо и Хамилтън...

Кими миналата година имаше толкова проблеми с колата. Просто тя го спираше да земе титла. Заслужена е.

Макларън просто нямаха сплотен отбор, а Ферари бяха точно на другия полюс.
.
TroY Gonzo

Мнение от TroY Gonzo »

Ко стаа е Ша играем ли или няма да играем :x :x :?: :?: :?:
hxaahxlahxalhxalhxahxaxhlxhalxhal axh axhxlh xla xlax lhalahxlahx
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

алеле, тука стана тема за Ф1... аре играйте мачовете ли незнам там квото имате...
аз съм много много зле на фифата в момента :cry:
трябва малко да дам спирачки
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Полуфиналите са готови.Предполагам след тяхното изиграване ,което е най-късно сряда Крисан или Деник ще пуснат темата за новият турнир ,за да може събота или неделя да започнем.Турнира ще е с национални отбори.Само Феликс и Марин трябва да кажат дали им е удобно да преинсталирват фифа и да ходят до клубове или да задължим пача с трансферите.Турнира ще бъде за 16-24-32 участника в зависимост дали ще бъде задължен пача. Ако сме 24 или 32 тура почти сигурно пак ще бъде с две групови фази.
Изображение
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

много ОФФ стана темата .има си тема за Ф1 в общия форум.Като цяло аз обаче съм на всъщото мнение като Романс и КрейзиСашо до някъде.Кими е пич.Хамилтън не е виновен че Алонсо е педерас и че развали отбора.Хамилтън е виновен че искаше да му го върне вчера и сгреши. Танаси по спокойно , не го слагам редом до тях (ВСЕ ОЩЕ) просто казвам че рулират. :P И наистина КрейзиСашо е прав че ако беше станал шампион сега щеше да се надуе яко щот е още много млад.Абе както и да е PEACE вчера се изкефих много че Алонсо не е шампион и много се издразних че Алонсо умираше от кеф накрая че Хамилтън не е шампион.За тоя индивиде трябва да се направи един отделен отбор в който той да е единствения участник явно и на други да не се дава изява нищо че са с 10(предполагам) години по млади и 10 пъти по добри. Край на оФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФтопика.

It's time for football :P

Denik надявам се ше пусне темата ако е зает да ми пише аз да я пусна :P
Аватар
Piggsy ™

Мнение от Piggsy ™ »

Хубаво , че сте пуснали 1/2 финалите , обаче за Ван малко прибързахте.Петък , събота и неделя имаше проблеми с нета , както той , така и аз (на един нет сме).При мен чак вчера към 16:00 часа се появи.Все пак вие си решавате :wink:
TroY Gonzo

Мнение от TroY Gonzo »

Писах на Калоз...
hxaahxlahxalhxalhxahxaxhlxhalxhal axh axhxlh xla xlax lhalahxlahx
Alan_Smith
Обратна връзка:

Мнение от Alan_Smith »

Аз викам да играем с пача. Даже вече го сложих. Не мисля, че ще е някакъв проблем.
Изображение
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Ем засега не е толкова популярен ,но ще видим.Може някакъв вид анкета или гласуване да направим !
Изображение
Публикувай отговор