Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Окт 2007 19:40

брато аз мога да губа и мога да ти кажа , че това ми е най-доброто качество ! От извесно време насам играя за кефа и когато имам лаг както тея 2 мача , когато неам звук както сега и когато противника играе абсолютно еднообразно и впреки ,ч е владея топката 70% той се е затворил отзад и само сели нмоега да разбера как имаш дързостта да ми викаш да се науча да губа !! Ти се научи даи граеш за кеф и после говори за другите ! ТОЯ ЕСЛ ли е къв е явно мн ти повлия щото на миналта фифа играеше супер ама са си станал като китайце по 20 часа на компа фифа и само по един и същи начин радвай се запобедата си поече и 1 ред няма да напиша за тея 2 мача дано някой те смачка или да ти се бъгне фифата та да немоеш да играеш повече искренно ти го пожелавам за да почнеш пак за кеф и хубаво както преди , лек ден !

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Окт 2007 19:51

Благодаря за пожеланията.
Смачквали са ме , не се притеснявай , когато ме смачкат си признавам.
Онлайн фифата е еестествено да ми повлия , ама да кажеш че съм играл само с чистене напред и съм се затворил , незнам , аз да съм спорил че бягаш по фланга и по някой път се сучеш там .

Мисля да прекратим спора преди играех хубаво щото ме биеше , просто знам , не ми казвай кой играе за кеф , щом прекъсваш мач , голям кеф няма що :wink:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Окт 2007 19:56

®SnOoPy™ написа:
Не се заяждам,ама и вие не давайте зор.Не всички са маниаци по цел ден фифа да играят...

Заради тези думи той беше дисквалифициран.Дори не се знае конкретно към кой точно са отправени тези думи.

tanasi написа:
PS: Ван ти си духльо и дебил

Споменато е и името на юзъра. Никой нищо не каза.Ако това го беше написал по-горният юзър , със сигурност щеше да последва някакво наказание.

crazysasho написа:
ма са си станал като китайце по 20 часа на компа фифа и само по един и същи начин.....дано някой те смачка или да ти се бъгне фифата та да немоеш да играеш повече искренно ти го пожелавам

Съвсем същия намек като първия , но този път се знае към кого точно е отправен - интересно ми е дали ще има поне забележка от страна на организаторите :?

P.S. Просто...NO COMMENT
P.S.2 Лека ви вечер , че почва Хаус.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Окт 2007 20:30

Пигси кажи ми да си губя ли времето да ти отговарям или сам ще се сетиш?За какво вдигаш стари спорове и гледаш да създаваш полемики и т.н.Кажи ,ако нямаш акъл да си отговориш сам или си в нетрезво състояние ще се постарая да ти го обесня!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Окт 2007 20:32

Писах на Гонзо, но отговор няма...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Окт 2007 21:40

House M.D. ™ написа:

crazysasho написа:
ма са си станал като китайце по 20 часа на компа фифа и само по един и същи начин.....дано някой те смачка или да ти се бъгне фифата та да немоеш да играеш повече искренно ти го пожелавам

Съвсем същия намек като първия , но този път се знае към кого точно е отправен - интересно ми е дали ще има поне забележка от страна на организаторите :?

Ти да не си нещо като свекървта на форума ?! Споровете се разрастват заради такива дето се мешат между работите на другите ;)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Окт 2007 21:47

crazysasho написа:
Ти да не си нещо като свекървaта на форума ?!

:D :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :lol: :lol:

сори за флууда ама тва мнение кефи :lol:

бтв : А кой е тъщата :lol:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Окт 2007 23:10

ме не брато ... Забелязал съм ,че при секи проблем тоя е манджа мерудия ... Баш като свекърва ако не сеи зкаже нема да е той ... Затова проблемите се раздуват , какво му дреме на него какво съм написал аз или който и да било друг ?! Да си гледа неговата работа и толкова...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Окт 2007 06:18

еее, тука настана време разделно... не виждам друга причина за толкова много караници? :cry:
идея идея, сега ще пробвам да я потърся-значи за спора между Марин и Сашо мисля че съм за Марин. Самия аз допреди време мисля че съм писал че съм за играта без лаг, без всякакви бъгове и прочие и прочие, но... нещата който са ни са се случили с Марин могат да оправдаят тези неща.
та хора, тръгнете играйте срещу мене бе, та аз не съм играл с друг отбор освен Барса от незнам си кога, играя само с Q+W бе изобщо и аз съм минал границата. Преди ден победих TroY AjaX (повечето поне трябва да сте чували за него)... еми какво да ви кажа, направо го направих на стотинка (са дано той това не го прочете че сигурно ще се обиди :oops: )... някак играта с Барса и този пас се превръща в... как да го кажа, задължителна за успеха...
мале мале, трябваше да играя онлайн вместо това пиша като побъркан, аре чао, като се върна отново ще обсъдим ситуацията тука, но едно нещо е факт, играта вече не се играе просто приятелски, битката е жестока, войната е в началото си!

хора малко се поуспокойте! Аз също бих се нервил от такива мачове срещу Марин, също бих протестирал-НО НЕ ПО ТОЗИ НАЧИН. Та това е един мач (два де), една битка, още сме в началото на тази толкова за мене интересна игра ФИФА 2008, има още страшно много време на турнири и прочие в което ще може всеки да покаже на какво е способен!
от мен приятен ден на всички и се надявам като се върна тука да е по-спокойно, играйте си мачовете, чакайте другите и предимно се забавлявайте! :D (или аз поне това правя предвид че явно ваканцията свърши :lol: )

Мойта галерия с снимки! Всичко най-ново ще бъде качвано тук!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Окт 2007 09:41

Са...
1. Като заслужено наказание ми дойде, че картата нещо е бъгава, дадох я на сервиз, трябва тия дни да е ок и ще участвам на втория турнир...
2. Ван щях да те напсувам и втори път, ама се сетих, че не е коректно към организотарите, щото и дума не са ми казали, а аз сам се сещам кога трябва да спра... Иначе е вярно квото съм написал, може и още да ти напиша ако искаш :lol:
ако не се караме и не се псуваме както в добрите стари времена тука, то къде!?! :lol:
3. Ей Piggsy... :evil: :lol:

Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...

I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Окт 2007 10:26

Романс написа:
Писах на Гонзо, но отговор няма...

Ем ся ти отговоррих ама отговор няма :lol: айде дано се засечем

п.с Спрете да се карате ве хора ... няма смисъл !!!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Окт 2007 12:52

@FELIX Досега съм играл с ман юнайтед и за есл , и за ранглистата , но просто няма как вече съм с Барса и ми е малко тъпои, просто няма начин , ако се изправя срещу някой равностоен и той е с барса е просто върпос на един пас и ме надбягва и просто няма начин , ей днеска играх с Трой аякс , еми 4 пъти повеждах и накрая 4-4 , ама няма с барса е той , и просто е доста добър и като пусне на някой по бърз и отзади здишам няма как . ДОста неприятно тука по туровете ще си играя с ман , ама там ако искаш ей така просто да играеш играеш с любимия отбор , в противен случай както каза ти , ако си в борбата , няма друго яче как. :?

Много добра новина от танаси :D

БТВ Кво става с ван и калоз :roll:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Окт 2007 14:40

Gonzo - Romanc 2-1
Romanc - Gonzo 1-1

:wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Окт 2007 14:43

^

Дам.

Хубави мачове станаха.
gj

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 19 Окт 2007 18:08

Моля да се удължи малко срока ,иначе ще гледам да си изиграя мачовете още тази вечер.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Заглавие:
Публикувано на: 19 Окт 2007 18:19

Срокът се удължава до неделя (21.10) - 20:00 часа

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Окт 2007 18:27

Ми ако искаш може да теглиш жребия , пък те като си изгираят тая вечер или утре мача , направо да играем и 1/4 финала , или то нема жребий и 1-3;2-4 :roll:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Окт 2007 19:26

Леле от последното ми появяване тук на Фифа 13 са минали 9 ФИФА турнири... Браво на организаторите.
А иначе да питам, че не видях да пише - на коя фифа се играе турнира ? На 07 или 08 ?

--картинката за турнира е 07... ако е 07 с радост бих се пробвал--

Adventure's Cafe - Игрите на български език

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Окт 2007 21:20

MaRiN_007 написа:
@FELIX Досега съм играл с ман юнайтед и за есл , и за ранглистата , но просто няма как вече съм с Барса и ми е малко тъпои, просто няма начин , ако се изправя срещу някой равностоен и той е с барса е просто върпос на един пас и ме надбягва и просто няма начин , ей днеска играх с Трой аякс , еми 4 пъти повеждах и накрая 4-4 , ама няма с барса е той , и просто е доста добър и като пусне на някой по бърз и отзади здишам няма как . ДОста неприятно тука по туровете ще си играя с ман , ама там ако искаш ей така просто да играеш играеш с любимия отбор , в противен случай както каза ти , ако си в борбата , няма друго яче как. :?

(agree)
аз тука така ще гледам никога да не играя с Барселона. Обещано и запечатано завинаги!
Браво за Х, аз очаквах че некой ще го погне тоя като мене, ма браво браво, само така, сега ще пробвам да намеря някои за мач че не съм играл от близо 2 дена вече :cry:

Мойта галерия с снимки! Всичко най-ново ще бъде качвано тук!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Окт 2007 22:00

Ае остай е мене все ме търсят някви маняци , ей има един д1митър , баси лудака 40 победи и 3 загуби ли кво беше , иапк едвам ме би 2-1 , много гадно , ми вкарват накрая и много се нервя. Иначе тоя тройчо доста се оправдаваше нямал ден , нямал късмет , не му вървяло :lol:
П.С Сори за офф-а

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com