Подписвай народе!
Кур за матурите!
- Edwin Odesseiron
Кур за матурите!
I'm busy, okay? I'm busy!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
-
The.Rampage.Rado
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
То хубаво да земем да поучим, ама като съм си разпродал учебниците, а новия материал няма кой да ми го предаде

Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."-
The.Rampage.Rado
-
Loopmaster
-
The.Rampage.Rado
На випуск 2007 не бяха казали нищо. Сигурен съм, че на випуск 2008 и повече са им казали. Пък и то в България не очаквай някой нещо да ти каже - ти сам трабва да си попиташ иначе ще си седиш и ще чакаш...Поливача написа:Само доводът, че не са ни казали от 8ми клас е основателен.А сега и продължителната стачка...
KusLink.com - скъси си... линка!
www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
АТАКА събира петиции за сума ти неща, докато не се научи, че ако не треснеш с юмрук по масата, нищо не може да бъде постигнато.
Никой от властимащите не го ЕБЕ за тия петиции. Наистина съжалявам, защото ми се щеше да живеем в истински демократично общество, но така стоят нещата.
Трябва да се направи един национален ученически митинг, за да си отстояваме исканията.
Или това, или да се говори с някоя политическа партия да внесе искането ни за гласуване.
В политиката само с жертване на труд и време ще постигаме това, което искаме. Да видим колцина ще са готови да си вдигнат задника и да действат, когато дойде времето.
Никой от властимащите не го ЕБЕ за тия петиции. Наистина съжалявам, защото ми се щеше да живеем в истински демократично общество, но така стоят нещата.
Трябва да се направи един национален ученически митинг, за да си отстояваме исканията.
Или това, или да се говори с някоя политическа партия да внесе искането ни за гласуване.
В политиката само с жертване на труд и време ще постигаме това, което искаме. Да видим колцина ще са готови да си вдигнат задника и да действат, когато дойде времето.
- Edwin Odesseiron
Ледник, учениците вече са излезли на протест
Даже по новините ги даваха
Ти можеш да ми поклатиш оная работа ако искаш
Т'ва си е доста солиден аргумент
Идеята за матурите е малоумна
12 години учиш и те оценяват
Защо трябва да има още едно оценяване?
Щеше да има някаква логика ако с идържана матура влизаш в университет без изпит ама за чий кур хем матура хем изпит? Пълно безсмислица
Пък дори и матурите да заменят изпитите пак е безсмислено
Който не иска да кандидатства за к'ъв кур му е да я изкарва тая матура?!
Даже по новините ги даваха
The.Rampage.Rado написа:Уй, не уй - тая годинка матурка..... ХАхахха са вместо да си клатите крачетата по кафета вземете прочетете нещо... Щот после... излагацията е голяма..
Ти можеш да ми поклатиш оная работа ако искаш
Поливача написа:Само доводът, че не са ни казали от 8ми клас е основателен.А сега и продължителната стачка...
Т'ва си е доста солиден аргумент
Stormy Sky написа:Идеята за матурите е много добра и не смятам да се подписвам.
Идеята за матурите е малоумна
12 години учиш и те оценяват
Защо трябва да има още едно оценяване?
Щеше да има някаква логика ако с идържана матура влизаш в университет без изпит ама за чий кур хем матура хем изпит? Пълно безсмислица
Пък дори и матурите да заменят изпитите пак е безсмислено
Който не иска да кандидатства за к'ъв кур му е да я изкарва тая матура?!
I'm busy, okay? I'm busy!
- Mad Hatter
- Обратна връзка:
Учителите дето са с по-висок "чин" от нас не получиха това което искат, какво ви кара да мислите, че ще махнат матурите като се дигнат учениците на стачка. За тея дето са минали 18 съм съгласен ама тея под 18 к'во се бутат не ми е ясно 
http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
A.k.A PROTOSOON
-
The.Rampage.Rado
Не е важно какъв "чин" си ако ще и генерал да си пак могат да ти го набутат.Важното е какво искаш и какви са последиците от негоPROTOSOON написа:Учителите дето са с по-висок "чин" от нас не получиха това което искат, какво ви кара да мислите, че ще махнат матурите като се дигнат учениците на стачка.