ЕЕЕ много ми е тъпо , оффф , ужас , ще мъча пак утре , аааа бахти цели 3 години цъкаме заедно , много много жалко
Форумен FIFA турнир XXII [Marin !!!]
Присъждат се нулеви равенства на Boagrius, fantasy, Rossi и Gonzo! По този начин от Група D се класират Boagrius и Gonzo!
Директните елиминации бяха определени, чрез теглен жребий.
Директните елиминации бяха определени, чрез теглен жребий.
Срокът за изиграване на срещите е 19.10 (петък) - 20.00! Ако до тогава все още има висящи мачове, срокът ще се удължи до 21.10 (неделя) - 20:00!! Но моля спазвайте първоначалния срок!
Piggsy [Arsenal] - Krissan [Inter Milano]
Krissan [Inter Milano] - Piggsy [Arsenal
kaloz [Valencia] - Van [Barcelona]
Van [Barcelona] - kaloz [Valencia]
Marin [Man Utd] - Boagrius [Valencia]
Boagrius [Valencia] - Marin [Man Utd]
Романс [Arsenal] - Gonzo [Juventus]
Gonzo [Juventus] - Романс [Arsenal]
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Писал съм в другата тема за положението с мене...
Само не разбрах сега Марин и Митко ще могат ли да си играят с нас, щото по поста на Марин отгоре съдя че не... И ако те се махнат и се разцепи клана няма и много смисъл да си купувам видеокарта, ще я прежаля Фифата, казвайте кво става
Само не разбрах сега Марин и Митко ще могат ли да си играят с нас, щото по поста на Марин отгоре съдя че не... И ако те се махнат и се разцепи клана няма и много смисъл да си купувам видеокарта, ще я прежаля Фифата, казвайте кво става
Never Give Up
Never Surrender
Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
Never Surrender
Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
Ем добре де нали за някъв пач стана дума дето като си го сложиме ше можете да играете.А иначе не можете ли да намерите някъв начин да инстланете и пиратската фифа.Ако пък тва не стане като ви омръзне да играете онлайн слагайте пак фалшивата.Обаче наистина е много тъпо това .МАРИН и ФЕЛИКС едни от най главните и добри играчи да не игграят тва вече ше е тотално рападане на всичко 
А иначе според мен ми се падна преодолим съперник , но пак ще е адски трудно...
А иначе според мен ми се падна преодолим съперник , но пак ще е адски трудно...
Марине ко стана бе? с този пача трябва да може и другите да играят, ще го направиме задължителен и готово, той не е някакъв та който го има да не може с друг да играе, да се надяваме че всички хора ще се навият да отделят 3 минути от безценното си време и да го инсталират!MaRiN_007 написа:Много лошо няма начин да играя повече![]()
ЕЕЕ много ми е тъпо , оффф , ужас , ще мъча пак утре , аааа бахти цели 3 години цъкаме заедно , много много жалко
ухаа, чист уиндоус, чиста работа, ама този Интернет Експлорер 7 е супер просто, препоръчвам го на всеки!
Съмнявам се да има отлив на хора , един пач от 1 и половина мб не би навредил на никой а и смятам че имаме поно 16-20 човека които със сигурност ще играят дори с това условие.Тъй че не е проблем.А защо да не накараме и в другите турнири така да играят все пак това не е нищо особенно просто загуба на 3 минути и 1 мб място...
Тъй че няма проблеми според мен
Тъй че няма проблеми според мен
-
TroY Gonzo
[/quote]Pantomime написа: Срокът за изиграване на срещите е 19.10 (петък) - 20.00! Ако до тогава все още има висящи мачове, срокът ще се удължи до 21.10 (неделя) - 20:00!! Но моля спазвайте първоначалния срок!
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
Аз потърсих калоз и чакам отговор пожелавам успех на другите 1/4 финалисти 
http://fifa4fun.forumhead.net/index.php
don't forget the champs [ World Cup 2006 Champions Italy ]

http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко
don't forget the champs [ World Cup 2006 Champions Italy ]

http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко
-
crazysasho
-
crazysasho
-
crazysasho
Piggsy [Arsenal] 0:0 Krissan [Inter]
Много добър мач за мене не му позволявах да си играе играта , но и той беше безпогрешен. Той имаше повече удари но предимно от далече като на 2-3 пъти имаше сериозни прокуски .Аз нацелих гредата с Виера в първите минути което беше страшен пропуск .По нататъка направих мисля още 1-2 сериозни пропуски.
Krissan [Inter] (0)0:0(1) Piggsy [Arsenal]
Този мач започнах много добре като първият като имах домакински натиск.Първото полувреме според мен играх по добре и направих 1-2 много сериозни пропуски.Второто полувреме незнам защо много се отпуснах и бях безидеен в атака като го оставих да владее положението.И той направи 3-4 фрапантни пропуски.Така се стигна до продължения.Безидейната ми игра продължи и само късмета ме крепеше.По едно време почнах да си мечтая за дузпи.Така обаче се стигна до най-голямата ми грешка.Оставих негов нападател сам срещу вратаря и той не сбърка.Това доста ме амбицира и пуснах 3ти нападател в лицето на Адриано.Отуснах защитата и тръгнах в яко в нападение.Което даде разултат и на няколко пъти бях на косъм от изравняване.Най -фрапантния момент дойде към края на мача когато резервата Адриано се освободи от двама защитници , навлезе в вратарското поле , стреля и Леман изби неспокосано нагоре при което Адриано просто трябваше да бутне топката с глава във врата обаче Леман показа защо е национал на Германия и спаси неспасяемото полоение едва ли не от легнало положение.
Жалко че отпаднах така тъпо , ма при мене вече е традиция така да отпадам и все на 1/4 финал ...
Успех на Пигси .
Ще се видим на следващия турнир
пп: Имам предложение той да е с Национални отбори или с отбори от 4* надолу
Много добър мач за мене не му позволявах да си играе играта , но и той беше безпогрешен. Той имаше повече удари но предимно от далече като на 2-3 пъти имаше сериозни прокуски .Аз нацелих гредата с Виера в първите минути което беше страшен пропуск .По нататъка направих мисля още 1-2 сериозни пропуски.
Krissan [Inter] (0)0:0(1) Piggsy [Arsenal]
Този мач започнах много добре като първият като имах домакински натиск.Първото полувреме според мен играх по добре и направих 1-2 много сериозни пропуски.Второто полувреме незнам защо много се отпуснах и бях безидеен в атака като го оставих да владее положението.И той направи 3-4 фрапантни пропуски.Така се стигна до продължения.Безидейната ми игра продължи и само късмета ме крепеше.По едно време почнах да си мечтая за дузпи.Така обаче се стигна до най-голямата ми грешка.Оставих негов нападател сам срещу вратаря и той не сбърка.Това доста ме амбицира и пуснах 3ти нападател в лицето на Адриано.Отуснах защитата и тръгнах в яко в нападение.Което даде разултат и на няколко пъти бях на косъм от изравняване.Най -фрапантния момент дойде към края на мача когато резервата Адриано се освободи от двама защитници , навлезе в вратарското поле , стреля и Леман изби неспокосано нагоре при което Адриано просто трябваше да бутне топката с глава във врата обаче Леман показа защо е национал на Германия и спаси неспасяемото полоение едва ли не от легнало положение.
Жалко че отпаднах така тъпо , ма при мене вече е традиция така да отпадам и все на 1/4 финал ...
Успех на Пигси .
Ще се видим на следващия турнир
пп: Имам предложение той да е с Национални отбори или с отбори от 4* надолу
- Букмейкара