Lotr online

Игри за PC
Muad'Dib

Lotr online

Мнение от Muad'Dib »

Здравеите,изкам да попитам хората от този форум,които играят Lotr online,за какво иде ре4 в Lotr.Подходяща ли е за бивш WoW играч с малко време за игра?Мога да играя само по 1-2 часа на ден,а и откровенно ми писна от цялата дундурия WoW(разберете ме 3 години са ми достатъчни).Та да питам дали мога да получа достатъчно от играта и какво точно представлява като цяло.Благодаря предварително за отговорите.:)
hi
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Гласувайте за ЦоД 4!!!Стига с тоя УоУ мама му стара...
Muad'Dib

Мнение от Muad'Dib »

Там не пише нищо конкретно...
hi
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Еми майче може и там да се пише по играта ама не съм сигурен :roll: (sarkazm off)
Гласувайте за ЦоД 4!!!Стига с тоя УоУ мама му стара...
Аватар
Cpl. D.Hicks
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Обратна връзка:

Мнение от Cpl. D.Hicks »

WoW, ама без PvP. И не, за по 1-2 часа на ден нищо няма да направиш :wink:

Код за потвърждение: Избери целия код

"History is written by the victors."
a.k.a Хикс
Аватар
Кирилица
Обратна връзка:

Re: Lotr online

Мнение от Кирилица »

Muad'Dib написа:Здравеите,изкам да попитам хората от този форум,които играят Lotr online,за какво иде ре4 в Lotr.Подходяща ли е за бивш WoW играч с малко време за игра?Мога да играя само по 1-2 часа на ден,а и откровенно ми писна от цялата дундурия WoW(разберете ме 3 години са ми достатъчни).Та да питам дали мога да получа достатъчно от играта и какво точно представлява като цяло.Благодаря предварително за отговорите.:)
Представлява голям свят присъздаващ книгите и филмите по ЛОТР на Толкинс. Играта включва четири раси (хора, хобити, джуджета и елфи.) Геймплея включва разнообразни куестове и среща с известни личности, като Гандалф.
Кирилица goes Jason
Изображение
Публикувай отговор