Дам, Stranglehold е. Изисква повече и от майкрософтския симулаторм сега проверих
п.п. с тези 12 гигабайта неинсталирана, ако не предлага поне 60 часа геймплей...
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Agent47 написа:Дам, Stranglehold е. Изисква повече и от майкрософтския симулаторм сега проверих
п.п. с тези 12 гигабайта неинсталирана, ако не предлага поне 60 часа геймплей...
Еми аз не успях да я подкарам играта ама хората разправят, че била кратка и заради некви филчета била толкова голяма.
Е никой ли не я знае? Все пак сме в геймърски форум. Както и да е играта се казава Phantasmagoria и предполагам, че е толкова голяма заради филчетата в играта. То всъщност цялата игра е като филм и се играе на point & click метода. Не мога да го обясня точно.
Мист 4 е на два ДВУСЛОЙНИ диска - т.е. към 16 Гб...друг е въпросът, че без езиковите пакети се побира на две обикновени ДВД-та...а и тук извратихте спора до това, "колко място заема играта в системата", което е вече различен въпрос.
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
Indiana Jones™ написа:Все пак сме в геймърски форум.
Тая шега ме изкефи Аз не бих го определил като "геймърски" по скоро бих сложил думи като - хейтърски, спамерски, флуудърски
Принципно си прав, но въпреки това тука всеки е малко или много геймър. Направило ми е впечатление, че дори тези, които влизат предимно в общия форум имат постове и в спеца в теми за игри.
Indiana Jones™ написа:Все пак сме в геймърски форум.
Тая шега ме изкефи Аз не бих го определил като "геймърски" по скоро бих сложил думи като - хейтърски, спамерски, флуудърски
Принципно си прав, но въпреки това тука всеки е малко или много геймър. Направило ми е впечатление, че дори тези, които влизат предимно в общия форум имат постове и в спеца в теми за игри.
Така е аз обикновенно пиша в общ и от време на време в спец... стига да има нещо което знам и стига никой да не е отг преди мене... но в повечето случей това което искам да кажа аз го е казал някой друг иначе във всеки има скрит gamer (най-вече в ПОГРОМ )