Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2007 15:37

Guiseppe Rossi [Bayern Munich] 1-1 Gonzo [Juventus]
Gonzo [Juventus] 1-1 Guiseppe Rossi [Bayern Munich]

втория мач беше велик 8) 8) супер яки атаки ставаха ,а и моя гол беше бижу от въздуха играч ми бягаше и от движения я засече и баам бразилски 8) 8) 8) супер красив гол ай гонзо успех напреде :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2007 16:34

Guiseppe Rossi написа:
Guiseppe Rossi [Bayern Munich] 1-1 Gonzo [Juventus]
Gonzo [Juventus] 1-1 Guiseppe Rossi [Bayern Munich]

втория мач беше велик 8) 8) супер яки атаки ставаха ,а и моя гол беше бижу от въздуха играч ми бягаше и от движения я засече и баам бразилски 8) 8) 8) супер красив гол ай гонзо успех напреде :wink:

Така е Айде Роскич успехи {}

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2007 17:09

нещо се бъгна нета...

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2007 17:14

...end

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2007 17:20

...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2007 17:21

Това ми е последния коментар в този форум и той ще бъде изчерпателен за някой неща.
1-во Какво да споря с човек,който САМ си противоречи,сега ще дам 2 цитата и ще разберете за какво иде реч:

Букмейкара написа:
Като второстепенен организатор ще кажа...

Букмейкара написа:
Първо не съм главен организатор ,а просто правя ъпдейти.
...

Така,сега ще дам цитат да видите за какво бях дисквалифициран.

Букмейкара написа:
®SnOoPy™ написа:
Не се заяждам,ама и вие не давайте зор.Не всички са маниаци по цел ден фифа да играят...

Какво искаш да кажеш с този пост ?Ако не се обосновеш като хората ще бъдеш дисквалифициран!!!!!!!!!!

Това е МЕКО казано преувеличено Крис,не е леко преувеличено,ами да го сравниме с израза "от мухата,слон"... Спокойно Гошка,не се жалвам като "ощипано девойче" давам фактите такива,каквито са.Малко по-надолу ще вкарам малко гатанки и малко ирония,за да ти бъде по-интересен коментара ми... и до някъде ще разбереш какъв човек съм...

Така ,не мога да те обидя по никакъв начин,тъй като не те познавам и поради този факт нямам право да кажа нищо за теб,но мога да си направя съвсем лек извод,от тази моя дисквалификация.Значи ти ме дисквалифицира за едното изречение,което нямаше нищо обидно,а ти се засегна от това все едно съм плеснал гъза на майка ти пред теб :shock: Така,това ме кара да си мисля,че ти много се връзваш.АКО е така,жените след време ще си правят каквото си искат с теб,защото ще им даваш да ти се качват на главата... Примерно някоя парантия ще те отсвири и ти така ще се сдухаш,че 1 месец ще си слушаш сдухваща музика и ще се сринеш присихически... Ако за такова дребно нещо се върза,представям си както ще стане в по-сериозни условия...Таксиджията ще те мине с 2 лв и ще крещиш колко гадни сме ние българите... дали си с 2 лева на плюс или на минус не е болка за умиране,тва са дребни примери. Ще ти побелее косата рано,рано...
Относно твойте наклонности,нещата да се развиват по възможно най-бързия начин... Един пич влезе в турнира и си изигра мачовете за 1 ден,което да наистина е похвално,но ти каза "защо всички не били като него"? Искам да ти кажа,че "бързата работа е срам за майстора" Тук ще ти дам следния пример- Ти си шеф на фирма и даваш някаква работа на свойте подчинени.(Вариант 1) Те я свършват за 1 ден,но са допуснали толкова грешки,че ти си много назад с парите. (Вариант 2) Те я свършват за 1 седмица,но всичко е изрядно и точно. Въпроса ми е следния: На кое ще си по-доволен -на бързата работа,или на качествената работа?...

В един от коментарите ти ми каза "моето момче" .Така 1-во не си по-голям от мене да ми ги разправяш тия,2-ро ако съм твоята кучка,може да ме наречеш "твоето момченце",но не съм от тоя отбор,ако мина от този отбор специално на теб ще ти напиша едно ЛИИИЧНО съобщение :lol: . Второ ти каза,че си атеист. Ако ще да си анархист,мюсюлман,протестант,идиот и така нататък-кажи ми това какво общо имаше с играта и какво ме интересува в какво вярваш и ,в какво не?! Виж за какви дребни неща мога да поспоря,но ми е смешно и ги прескачам...

Един от най-познатите хора в този турнир-адаша Феликс,човека си хванал работа за няколко дена,да изкара някой и друг лев,а тука имаше какви ли не коментари от сорта на "къде се губи бее.." "тоя все го няма..." "ще се наложи дисквалификация.." "искам служебни..." Разбира се цитирам по памет в общи линий... Как може такъв сериозен играч,който не 1 и 2 пъти е показвал,че обича да играе фифата и,който е един от най-сериозните играчи в тоя турнир,как тогава НЕГО ще дисквалифицирате,затова,че се е позабавил с мачовете си.Разбирам да беше нов,но той е солиден играч бе. Толкова ли не можеше да се направи компромис и да го оставите + няколко дена още за него примерно. За къде бързате всички,това е игра,не е болка за умиране.Да, всички искате да дойде финала по-бързо,но финала идва и си отива... голяма работа дали ще е днес или утре... на вън са истински важните неща!

От както аз играя тук,винаги Крис правеше турнирите,не знам защо променихте тази тенденция.Никога не съм имал проблеми с Крис.И той имаше една много хубава схема по турнирите,в която даваше допълнително 2-3 дена на хората,които не си бяха изиграли мачовете,пускаше групите,пък те наваксваха с времето мачовете си,което е една добра схема и един хубав вариант за всички.

Сега относно изказването ми,за което бях дисквалифициран-това не е обидно,аз самият съм прекарвал не малко часове с фифите,което не ме кара да се срамувам,но ме кара на моменти да съжалявам,че съм си губил времето с това нещо. Малко или много съжалявам,но не съжалявам,че се запознах с хората в този форум,хора и като Алън Смит (Стани) ,с който с кеф ще отида в Мърфис примерно и ще се напия по случай победата на любимия ни отбор,с хора като Пигси,с който се карахме за нереалните глупости и ето тук аз се смея на собствения ми акъл,за какви глупости се дразнех и карах.Но можете да попитате Пигси,сега какво му е мнението за мен... Благодаря на тези,които се застъпиха за мен -това показва,че ти стана смешен не само в мойте очи,с тази дисквалификация,а и в техните очи,а тези хора са тука много преди мене и са сериозни и доказани играчи и въпреки това-те бяха на моя страна... Благодаря още веднъж,за което!

Това,че са те признали шепа хора като добър играч на фифа примерно,не означава нищо.Сега ще ти кажа защо играех в този форум-защото преди година започнах да играя в мулти мрежи и ми беше много интересно,играех най-вече с желание и настроение.Тук в този форум,повечето бяха много добри и се получаваха страхотни мачове.Приятно ми беше да играя в този форум и исках да направя нещо,не успях,но не е болка за умиране. Това,че удебеляваш "второстепен" само ми го чешаш по тоя начин... няма никакво значение какъв си у некъв форум,а какъв си в живота. Казах ти,че ако искам мога да си направя 5 акаунта и да се запиша с 5-тте е така напук на тебе да ти докажа,че нищо не зависи от теб. Не можеш да спреш гората да се разслиства :wink: 2-ро аз съм такъв човек,че за много неща ми е през тандема,па за неква игра ли ще ми пука.Преди бях такъв,че за много неща ми пукаше,сега е обратното. Яд ме е само,затова,че имах добри резултати и можех да стигна примерно 1/2 финал,а защо не и финал.Като ме дисквалифицира ти ми го премести от левия крачол в десния... поради факта,че вече не ми пука изобщо за фифата.Най-важното нещо,което ти трябва,за да играеш дадена игра-е да имаш желание и настроение. Аз вече дори желание нямам и ме мързи до не май къде да записвам разни ай пита,да чакам да се разбереме и да играеме някакви си мачове. Голям мързел съм станал,но ако си мислиш,че ще седна да се вайкам,че съм дисквалифициран се лъжеш много.

Аз от все сърце ти пожелавам да станеш ГЛАВЕЕЕЕН организатор и да няма кой да те бутне разбириш ли... и ако някой не дай си боже се осмели да ти се опълчи-ти го накажи с ТРИ точки от актива му,ако отново прояви дързостта да ти противоречи-ти го дисквалифицирай и го изгони завинаги от къщата на ПС Мания... :roll: Та от сега да кажа,на новаците-никога не протиречете на бай Гошко,че ще ви шляпа по дупето :wink: ... Желая ти да водиш възможно най-бързите и гладко протичащите турнири оттук насетне.Надявам се след моето напускане,да няма повече скандали и ти го пожелавам,но силно се съмнявам.Тук винаги ще има караници и винаги ще е за пълни глупости ... Желая ти някой ден като отворя спортал.бг и цъкна на "Световен футбол" ,1та новина да бъде "Букмейкара Гошко прослави България на световните кибер игри и спечели 100 лв..." и малко ирония да вкарам в коментара си. Та мисълта ми е,че не някаква си ранглиста в някакъвси форум е от значение,а единствено статистиката от деня на раждането ти до деня на смъртта ти е от истинско значение,само тя е важна и само тя се помни вечно от хората около теб и от самия теб ;) Това,че си някой в някакъв си ГЕЙмърски форум и си някво ГЕЙмърче,радвай се,дано некой ден изкараш пари от целата тая работа... Сега това е моята гатанка тука разбириш ли,защо съм написал с главни букви първите три букви на думата геймър :roll: Много трудна гатанка ти пускам ,но ти обещах да пусна една гатанка нали :oops:

Ако някой ден наминаваш към София,ела в Мърфис да те дисквалифицирам лично :lol: да ти влеза грубо отзад за червен картон :lol: (разбира се,че се шегувам ,аз да ти кажа за всеки случай,ако си се засегнал) или пък ела да изпиеме по некоя бира и да изгледаме заедно някое дерби от английската висша лига... Мога да бъда и голям простак и да те псувам или заяждам как си искам с една едничка цел да си направя смех на мене си,а пък ти ако ми се вържеш ще ми направиш още по-голям кеф,на това,че ми се връзваш на простотийте ;) . Ако искаш ме псувай сега у вас ,колкото ти глас държи и ако някой ден се срещнеме някъде и ме напсуваш на майка,аз ще ти се изсмея 1-во на акъла ти,2ро на това,че думите ти нямат никаква стойност и ще те подмина. С приятелите ми така си се псуваме като за добър ден,защото всички са позитивни и позитивно настроени и си правиме смях по един или друг начин. АКО си такъв сухар,какъвто излезе то за вбъдеще ще имаш такива ядове,че ще ти се разгони фамилията... трябва да бъдеш непукист и да не ти пука за нищо ;) .

Това е,което имах да кажа.Беше ми много приятно да се запозная до колкото нет пространството позволява с някой от вас и ми беше приятно,че бях част от този турнир. Желая ви много приятни моменти с фифата за вбъдеще и Крис-не нямам проблеми вкъщи,аз проблемите не си ги пренасям във някакъв си форум.Да на моменти съм бил нервен,но не е,защото имам проблеми вкъщи ;) . А и да имах,пак казвам-нямаше да си го изкарвам на вас. На другите турнири няма да се видим,понеже аз приключих с това нещо.Игаех единствено тук,защото ми харесваше и самата игра ми харесваше,сега нищо не е същото.Ако съм пропуснал да кажа нещо,то ще си едитна поста. Напишете у вечната ви ранглиста ,че Снуупи напусна турнира с усмивка :lol: ,къде с приятни,къде с не толкова приятно спомени.

пп: Гошка,аз съм назначен за твой ГЛАВЕН наблюдател и ще следя стриктно твойте коментари от тук насетне и,като забележа нещо нередно ще докладвам във Върховния съд ....

Ае съз здраве пичове . Повече няма да ви преча и създавам проблеми.

чао чао от мене и "Извинявайте,ако има нещо" ...

едит: :lol: последното ми мнение се оказа под дяволското число 666 :lol: ,личи си,че съм червено дяволче заеби...

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2007 17:34

:lol: :lol: :lol: вижте гигс има 7 пръста мале смея се наглас ана снупи му се сърдя че не каза ей ван ела те почерпя ена водка (аз тва пия) 8) ае снупи аз ще те убедя да се върнешили понбе ще се помъча но беше ми мн приятно и съжалявам че така напрао си беше прогонен ае че излизам тва е от мен

http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2007 17:41

Без коментар от моя страна , до сега стоях настрана , от случая , но мисля че малко издребняваме, просто всичко това беше безмислено и всичко за един пост , просто без коменар.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2007 17:42

Просто втори като тебе няма :lol:

Какви жени ,какви таксиджии и въобще колко неща включи в спор ,където те нямат място.Къде си тръгнал ми цитираш разни поговорки за майстори и т.н. в сайт за игри?Просто няма да ти отговарям на тези фрази понеже първо не са на място и второ никой няма да чете.Споменах ,че съм атеист понеже ти си помисли ,че съм се мислел за господ.Според мен второстепенен организатор и човек ,който ъпдейтва са нещо като синоними и не виждам какво намекваш за тях.Твоите последни писания и сбогувания станаха прекалено много според и то за човек на който не му пука.За Тройчо Левскаря казах ,че е за пример понеже момчето отдели време и си изигра мачовете.4 мача по 15 мунити изиграни за един ден са като 4 мача по 15 минути изиграни за една седмица.Относно Феликс си мисля ,че го изчакахме до последните дни и не виждам къде е проблема.Спомням си ,че споменах ,че ако не си изграе мачовете ще загуби служебно въпреки ,че е ветеран в турнирите.Тогава сигурно щеше да пишеш ,че съм дискриминирал ветераните за сметка на новаците в турнира ,ако не бях пикъл нищо.Кажи ми за кое по-точно искаш да ти дам отговор понеже не прочетох всичко и не запомних всичко от прочетенето.

Сега прочетах и втората част от поста ти.

Това за живота . ,което въобще не е на място понеже ти най-малкото не ме познаваш и т.н.Сам каза ,че това е геймърски форум и не виждам какъв е смисъла от такива "размисли" в него и т.н.Все едно от аптеката да тръгнеш си купуваш хляб.

За финал :

Ако си мислиш ,че като напишеш 1000 реда глупости за това колко съм тираничен и че ти си голямата жертва ,но не ти пука и си мислиш ,че изглеждаш умен жестоко се лъжеш.Просто мога да те направя смешен само с думи.Не виждам какво общо това дали съм добър или не с факта ,че си дисквалифициран.В един момент казваш ,че не ти пука ,а в друг ,че те е яд ,че не си стигнал полуфинал.............. просто се замисли.Пак ти казвам ,че ако имаш някаква чест просто престани да пишеш.Ще ме накараш и ще седна за един час и ще ти извадя 100 цитата как си противоречиш и говориш глупости!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2007 17:46

Не искам да се меся в спора между теб и Георги и няма да го направя.

Сега да обясня отново защо турнира вече не го огранизирам аз (или по скоро не съм главен организатор).Така най-важната причина е училището , което обаче в момента на бачка :lol: .Преценил съм си тази година да уча много повече от преди и да отделям много повече време на него за това , защото имам проблеми не съм от отличниците. Това нещо със напускане на организаторският пост си го мисля от доста време , но не исках порсто ей така да зарежа турнира който толкова време сме градили на произвола на съдбата и за това чах идеалният човек който да ме замести така че нещата да продължат да вървят по същия начин.Бях се спрял на няколко по безпристрастни и по странични лица но все пак постоянни и доверени хора.В тях влизаха Denik , The Master , Alan Smith.Ако не ме лъже паметта първо бях предлагал на Мастъра но той имаше раота и не можеше в момента , после се сетих за стария приятел от Русе и за това че е един от най-постоянните членове както на форума така и на турнира , който не стига всичко ами разбира и от дизайн.

Така че не мисля че с него е по различно а даже напротив той се справя перфектно , разбира се с помоща и на Реван , който спокойно може да се нарече главен ъпдейтър.Аз се опитвам да помагам и да давам съвети всичко и както се вижда нещата си вървят и турнира също желаещи много.

Така сега да кажа за FELIX . Значи тук не си прав, не е възможно някой от организаторите да е искал да го дискв. от турнира или нещо такова , това че отделни играчи са се изнервили че го няма или нещо такова е друг въпрос. ФЕЛИКС е много важен играч и човек за турнира и за клана и еидн от най-старите играчи и не е възможно да го дисквалифицираме . :wink:

Еми това исках да отговоря на всичк което написа Snoopy. Дано да размисли и да се върне :wink:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2007 18:04

тва горе беше дързост и красота епизод 10 465 :lol: :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2007 18:07

Guiseppe Rossi написа:
тва горе беше дързост и красота епизод 10 465 :lol: :lol:

Това бяха отчаяни слова от изгубена душа!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2007 20:17

Дайте да направим сериал за цялата тази ситуация...гарантирам ви,след 1ви сезон ще сме богати...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2007 20:48

GROUP A
Piggsy [Arsenal] 4 5 0 12т. 4п 0р 0з
Marin [Man Utd] 6 14 7 10т. 3п 1р 2з
The Master [Millan] 2 1 4 0т. 0п 0р 2з
Gandalf [Bayern Munich] 4 3 12 0т. 0п 1р 3з

тва е втората грешка която откривам :wink: гандалф има 1 точка

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2007 20:51

еее, ама че сръдни тука, ай се стягайте малко...
абе аз съм си на мнение че всички трябва да сме равни, са та ако ще капитан да съм не бих искал хората да казват-я го тоя дето въпреки че му мина срока не го дискв. :lol:
Благодаря на хората който ме подкрепят, дори аз още не мога да повярвам че ще мога да играя с всички вас! :D
ем незнам, стига на тези които играят срещу мен да им писне да инсталират глупави пачове и пр и пр :? то е само 1 пач де, ама сигурно ще протестират

ухааа, така следва рубриката-отвъд България... значи ония копелдаци майка им деба, това вече и на мене ми личи деба-поне 5 мача това става-играеме, аз СЪМ ПО-СИЛНИЯ което и дори с резултат го доказвам, но... Connection Lost... се едно не се е играл мач, пълен мрак баце, е направо избеснявам :evil:
те ме те-
фиешън тип без грам ум :lol:
и така, 4 победи вече, 1 равен и 7 загуби :twisted:
ама аз си ги записвам, поне 4 мача сигурни е така спечелени и ония копелдаци само излизат... ма аз ше се опралача от тях чакайте да видите :twisted:

ама чакай аз да си изкажа бе, значи аз, ходя из боклуците, ровя из боклуците, събирам из боклуците... ай стига толкова
Редовната информационна емисия Отвъд България завърши, до нови срещи!

Веднага призовавам Марин и Георги да си копуват играта и там който може, ще му обясним сичко как се прави и ще влезне в БГ отбор в играта, там сме 8 човека и ни трябват ощееееее

Мойта галерия с снимки! Всичко най-ново ще бъде качвано тук!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2007 21:01

Аз мисля да си я взимам, но пак питам- ще има ли проблем, че ип-то ми не е реално?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2007 21:29

Романс написа:
Аз мисля да си я взимам, но пак питам- ще има ли проблем, че ип-то ми не е реално?

не бе, защо никъв проблем няма, поне аз не съм чувал такова нещо, аре копувай бързо докат още има играта, че ще я изкупят кат топъл хляб :lol:

аре копувайте че не ща аз да съм се прецакал само :lol: :lol: :lol:

Мойта галерия с снимки! Всичко най-ново ще бъде качвано тук!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2007 21:36

skype-bad_boy171717
nick-CrIs7IaNo RoNaLdO
Real IP

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2007 21:39

CrIs7 написа:
skype-bad_boy171717
nick-CrIs7IaNo RoNaLdO
Real IP

буахаххахахахаах :wink: пич не е време за записване или ... а ти се записваш за финал напрао :lol: :wink:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2007 22:06

CrIs7 написа:
skype-bad_boy171717
nick-CrIs7IaNo RoNaLdO
Real IP

Брао бе момче , честито печелиш наградата "ФFT XXII Идиот" да ти е честита :wink:

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com