Family Guy vs. South Park TGB
The simpsons!
http://zamunda.net/details.php?id=93242

Readonly написа:- Какво получило глухото, нямо и сляпо детенце на Коледа?
- Рак!
(Ок, да довърша тогава)Orneryboy написа:(не довърши)Thorus написа:FG - Family Gay е възможно най-тварежното нещо(след новините на турски език) което може да гледаш...
.. ако не знаеш английски.
Първо - Саут парк е отвратително тъпо, а Фемили Гай си го гледам всеки ден и радва много повече. И да, гледам съм ги и двете, по много.
...единствения който не знае английски тука си ти..гледам американски филми и сериали без субтитри от край време,а т'ва че педерастко-детския хумор на т'ва сериалче се харесва на теб не означава че го харесват и нормалните хора..продължавай да се радваш на Family gay с тайната надежда тоя ГЕЙ да си ти някой ден
Оф... като почнете така да се палите от най-малкото нещо...Thorus написа:(Ок, да довърша тогава)Orneryboy написа:(не довърши)Thorus написа:FG - Family Gay е възможно най-тварежното нещо(след новините на турски език) което може да гледаш...
.. ако не знаеш английски.
Първо - Саут парк е отвратително тъпо, а Фемили Гай си го гледам всеки ден и радва много повече. И да, гледам съм ги и двете, по много.
...единствения който не знае английски тука си ти..гледам американски филми и сериали без субтитри от край време,а т'ва че педерастко-детския хумор на т'ва сериалче се харесва на теб не означава че го харесват и нормалните хора..продължавай да се радваш на Family gay с тайната надежда тоя ГЕЙ да си ти някой ден
И като гледаш без субтитри филмите гъзар ли си? По тая логика и аз трябва да пиша наляво и надясно колко добре знам английски...
И още нещо - хумора на ФГ въобще не е детски.
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Слушай сега, злобни младежо.Много мразя разни отворковци като теб, когато почнат да се правят на велики по форумите и не зачитат друго мнение освен тяхното.Мисля, че детското е именно това.А, и също това, че си толкова прост, за да правиш още по-детската асоциация на думата Guy с думата Gay.Така че имаш разрешението да мълчиш докато не почнеш да говориш нормално с другите хораThorus написа: (Ок, да довърша тогава)
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
- SneakyDude
- Обратна връзка:
-
Zero-Blade
- Обратна връзка:
Futurama е по-яко и от двете!
И "семейният човек" и "южният парк" разчитат на доста груб и понякога просташки хумор...лошо няма...но във Futurama хуморът пак е добър, но без да стига до крайности и е по-интелегентен и човешки...
От двете - клоня повече към "южния парк" парк, защото поне авторите ми са решили да бъдат ГАДНИ, а не преверзни, като авторите на "семейния човек"...
И "семейният човек" и "южният парк" разчитат на доста груб и понякога просташки хумор...лошо няма...но във Futurama хуморът пак е добър, но без да стига до крайности и е по-интелегентен и човешки...
От двете - клоня повече към "южния парк" парк, защото поне авторите ми са решили да бъдат ГАДНИ, а не преверзни, като авторите на "семейния човек"...
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
- Wanted
- Обратна връзка:
Сори за флууда, но просто мисля че много малко сериали имат такива оценки в IMDb
http://www.imdb.com/title/tt0121955/
Живота е като Киното: Не е важна бройката на филмите в който си играл, а качеството на ролите които си направил!
"Виждаме на другите треска в окото, но не виждаме гредата в своето"
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
SP е 9.3, а Фемили гай 8.8, не е кой знае каква разликаWanted... написа:Сори за флууда, но просто мисля че много малко сериали имат такива оценки в IMDb![]()
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
- Wanted
- Обратна връзка:
Аз не съм казал нищо против Фемили ГайAgent47 написа:SP е 9.3, а Фемили гай 8.8, не е кой знае каква разликаWanted... написа:Сори за флууда, но просто мисля че много малко сериали имат такива оценки в IMDb![]()
Живота е като Киното: Не е важна бройката на филмите в който си играл, а качеството на ролите които си направил!
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Аз два дни не излизах за да изгледам последнте сезони на СПWanted... написа:Аз не съм казал нищо против Фемили ГайAgent47 написа:SP е 9.3, а Фемили гай 8.8, не е кой знае каква разликаWanted... написа:Сори за флууда, но просто мисля че много малко сериали имат такива оценки в IMDb![]()
, просто Саут Парк ми е слабост
(е и все пак има разлика, защото между "Кръстника" на първо място и "Изкуплението Шоушенк" на 2-ро, разликата е 9.0 и 8.9!!!! )
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
-
Zero-Blade
- Обратна връзка:
Леле леле леле...да не влезе човек в тоя форум, че току виж му се нахвърлили армийте-фенове на Фемили Гай или Саут Парк..
К'фо се карате бе, мекотели? И двата сериала са култови, но поради бавното излизане на епизоди, умните хора гледат и двете.
doi!
К'фо се карате бе, мекотели? И двата сериала са култови, но поради бавното излизане на епизоди, умните хора гледат и двете.
doi!
Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
Армий. ^^Zero-Blade написа:Леле леле леле...да не влезе човек в тоя форум, че току виж му се нахвърлили армийте-фенове на Фемили Гай или Саут Парк..
doi!
стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
Lunacy написа:Армий. ^^Zero-Blade написа:Леле леле леле...да не влезе човек в тоя форум, че току виж му се нахвърлили армийте-фенове на Фемили Гай или Саут Парк..
doi!
Това на аватара не съм аз :/
Ъъъ...въпросът не е, кое да се гледа, а кое не...и не кой е глупав и кой умен...въпросът е, кое от двете се харесва повече, както на умните, така и на глупавите...умните хора гледат и двете
Отделен спор е, дали е умно човек да спори за нещо, което не е гледал.
Да не говорим, че определени "умни" могат да има такъв вкус, който да отхвърля и двете заглавия.
Предлагам да пренапишеш сентенцията:
практичните хора гледат и двете
The only difference between Salvador Dalí and crazy people